Za takový rozhodèí bych byl rád, kdybych je mìl furt. Takhle pøísný rozhodèí ti dávaj výhodu oproti agresivním týmum, jestli máš neagresivní tým teda.Hák wrote:PS. Jinak Ti rozhodèí co pískají to je hrùza, po 85% a 86% mì èeká zítra 80%

Moderator: Czech Moderators
Za takový rozhodèí bych byl rád, kdybych je mìl furt. Takhle pøísný rozhodèí ti dávaj výhodu oproti agresivním týmum, jestli máš neagresivní tým teda.Hák wrote:PS. Jinak Ti rozhodèí co pískají to je hrùza, po 85% a 86% mì èeká zítra 80%
je to tak správnìSlanec wrote:Lidi já jsem z toho jelen. Myslel jsem si, že podle toho, jaké národnosti je šéftrenér, takové národnosti budou i junioøi, kteøí bude vodit.
http://www.soccerproject.com/spnewl_tea ... ?tid=43664 Šéftrenér je z Netherlands Antilles. Tøeba se opìt projevím jako lama, ale nemìli by být junioøi také stejné národnosti?? Junioøi kteøí mu pøišli jsou každý jiné národnosti- Èech, Slovák, Polák, hráè z Tanzanie.
Ètu to dobøe nebo potøebuju silnìjší brejle? Èi je to tak správnì??
To není mùj tým, ale právì by se mi to líbilofuture? lsd is future! wrote:kdyz jsou jen zamestanci a ne jmena hracu udelany, chodi random, bud rad ze nemas furt ty samy typky ze stejny zeme....
môj tréner je z Holandských Antíl a môžem potvrdi, že národnos hráèov je "random"... ale aj tak nestojí za niè...Slanec wrote:Lidi já jsem z toho jelen. Myslel jsem si, že podle toho, jaké národnosti je šéftrenér, takové národnosti budou i junioøi, kteøí bude vodit.
http://www.soccerproject.com/spnewl_tea ... ?tid=43664 Šéftrenér je z Netherlands Antilles. Tøeba se opìt projevím jako lama, ale nemìli by být junioøi také stejné národnosti?? Junioøi kteøí mu pøišli jsou každý jiné národnosti- Èech, Slovák, Polák, hráè z Tanzanie.
Ètu to dobøe nebo potøebuju silnìjší brejle? Èi je to tak správnì??
No tak to buï rád, to já musím pro výhru mít lepší souèet øad - jestli to mám jen o 1% horší je to prohraTom23 wrote:Takhle jsem hral loni, akorat ze jsem mel ten mensi soucet.
No máte hezké klikyháky to se musí uznatYamagara no Miharu wrote:takhle teï vypadá moje pošta:
aneb nìkolik Èíòanù si usmyslelo, že když jsem nejdýl zaregistrovaný a nejlepší na žebøíèku s èínskou vlajkou, že bych jim mohl poradit
mimochodem jsem koukal, že Èína už je 15. v poètu manažerù...
cinani ale vypadají na odborníky - jestli dobøe rozumím tak "iamlinyu" se ptá jestli se hraje v jedenácti...Yamagara no Miharu wrote:takhle teï vypadá moje pošta:
aneb nìkolik Èíòanù si usmyslelo, že když jsem nejdýl zaregistrovaný a nejlepší na žebøíèku s èínskou vlajkou, že bych jim mohl poradit
mimochodem jsem koukal, že Èína už je 15. v poètu manažerù...