Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

happyna17
Member of the Soccer Project Association

Post by happyna17 »

sowiet wrote:Poradte co mam robit s mojim kontom mam 8K a uz neviem co s tym ako najrychlejsi zozeniem prachy???(pozicku uz mam)
vyhrávej turnaje,hraj pøáteláky doma,prodej hráèe v nejhorším,ber reklamy :wink:
sowiet
Team Manager

Post by sowiet »

happyna17 wrote:
sowiet wrote:Poradte co mam robit s mojim kontom mam 8K a uz neviem co s tym ako najrychlejsi zozeniem prachy???(pozicku uz mam)
vyhrávej turnaje,hraj pøáteláky doma,prodej hráèe v nejhorším,ber reklamy :wink:
a aku mam dat cenu vstupeniek na priatelak???mal som 15 a prislo mi 350 ludi
happyna17

Post by happyna17 »

sowiet wrote:a aku mam dat cenu vstupeniek na priatelak???mal som 15 a prislo mi 350 ludi
cenu vstupenek dej podle SPMT :wink: jestli teda máš
sowiet
Team Manager

Post by sowiet »

happyna17 wrote:
sowiet wrote:a aku mam dat cenu vstupeniek na priatelak???mal som 15 a prislo mi 350 ludi
cenu vstupenek dej podle SPMT :wink: jestli teda máš
nemam ale skusim dat 10 a uvidim
krup72

Post by krup72 »

sowiet wrote:nemam ale skusim dat 10 a uvidim
spmt mi píše na pøáteláky stabilnì 13
amoszamba
Team President

A zase PLATY!!!!

Post by amoszamba »

Mám dotaz zas a opìt ohlednì platu. Když je nabídka hráèe na pøestup zdarma a má o nìj zájem napø 20 manežerù je jasné že se každý pøedhání s platem aby hráèe získal. Dejme tomu že ten hráè se rozhodne pøestoupit do mého týmu (mám nejvyšší nabídku napø plat 20k) ten hráè má tøeba celkové hodnocení 30% jaký plat bude chtít hráè když mi s ním bude konèit smlouva. Zase tìch 20k nebo plat odpovídající jeho celkovému hodnocení (tzn nižší plat)?
Grupa mocnego uderzenia FC Teschen
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

Image
Woko

Re: A zase PLATY!!!!

Post by Woko »

amoszamba wrote:Mám dotaz zas a opìt ohlednì platu. Když je nabídka hráèe na pøestup zdarma a má o nìj zájem napø 20 manežerù je jasné že se každý pøedhání s platem aby hráèe získal. Dejme tomu že ten hráè se rozhodne pøestoupit do mého týmu (mám nejvyšší nabídku napø plat 20k) ten hráè má tøeba celkové hodnocení 30% jaký plat bude chtít hráè když mi s ním bude konèit smlouva. Zase tìch 20k nebo plat odpovídající jeho celkovému hodnocení (tzn nižší plat)?
Tohle ti neporadim, ale poradim ti - neber hráèe na pøestup zdarma
Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
amoszamba
Team President

Re: A zase PLATY!!!!

Post by amoszamba »

Woko wrote:
amoszamba wrote:Mám dotaz zas a opìt ohlednì platu. Když je nabídka hráèe na pøestup zdarma a má o nìj zájem napø 20 manežerù je jasné že se každý pøedhání s platem aby hráèe získal. Dejme tomu že ten hráè se rozhodne pøestoupit do mého týmu (mám nejvyšší nabídku napø plat 20k) ten hráè má tøeba celkové hodnocení 30% jaký plat bude chtít hráè když mi s ním bude konèit smlouva. Zase tìch 20k nebo plat odpovídající jeho celkovému hodnocení (tzn nižší plat)?
Tohle ti neporadim, ale poradim ti - neber hráèe na pøestup zdarma

hmmm už jsem jich pár zebral a zatím jsem spokojen ale jen samé starouše tak nevím jak to je s mladými. Nedávno jsem natrefil na jednoho schopného akorát mu nechci platit nehorázný peníze nadoživotí. Jen jsem si všiml že èas od èasu zkouším nìjakým svým hráèùm snížit plat a oni to pøijmou tak nevím jak to je
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

Image
amoszamba
Team President

Post by amoszamba »

mimochodem jak to je s penìzi v G. Já jsem zatím jen v H i když s boží pomoci snad tuto sezonu bude G ale jsem skoro poøád docela skoro na mizinì. Nabral jsem pár hráèu co maj výkon kolem 80% a ti chtìj docela velký peníze, tak jsem to øešil nízkým platem ale zato vysokým bonusem za výhru (nasadím jich jen v nejnutnìjších pøípadech v lize jinak jen na pøáteláky a turnaje)
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

Image
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

amoszamba wrote:mimochodem jak to je s penìzi v G. Já jsem zatím jen v H i když s boží pomoci snad tuto sezonu bude G ale jsem skoro poøád docela skoro na mizinì. Nabral jsem pár hráèu co maj výkon kolem 80% a ti chtìj docela velký peníze, tak jsem to øešil nízkým platem ale zato vysokým bonusem za výhru (nasadím jich jen v nejnutnìjších pøípadech v lize jinak jen na pøáteláky a turnaje)
no poèítej, že s tím jak budeš postupovat divizemi vzhuru, porostou i tve vydaje na platy, jestli si dobre pamatuji, tak v G (H jeste nebyla) jsem mival vydaje kolem 20.000 a s tim tymem jsem udelal pohar v G i F, pak jsem musel posilat a ted davam za platy s bonusy i pres 150.000.

Doporucuji davat co nejmensi platy, co nejmene brat hrace zdarma a co nejdrive si rozsirit stadion, aby si mel poradny vydelky (samozrejme umerne k poctu tvych divaku)

Jinak co si se ptal vysse ohledne klesnuti pozadavku na plat, ano, muze se Ti podarit mu ho trochu snizit, ale nijak razantne... max. mu to prevest do bonusu za podpis / vyhru.
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
amoszamba
Team President

Post by amoszamba »

PaTTTTrick wrote:
amoszamba wrote:mimochodem jak to je s penìzi v G. Já jsem zatím jen v H i když s boží pomoci snad tuto sezonu bude G ale jsem skoro poøád docela skoro na mizinì. Nabral jsem pár hráèu co maj výkon kolem 80% a ti chtìj docela velký peníze, tak jsem to øešil nízkým platem ale zato vysokým bonusem za výhru (nasadím jich jen v nejnutnìjších pøípadech v lize jinak jen na pøáteláky a turnaje)
no poèítej, že s tím jak budeš postupovat divizemi vzhuru, porostou i tve vydaje na platy, jestli si dobre pamatuji, tak v G (H jeste nebyla) jsem mival vydaje kolem 20.000 a s tim tymem jsem udelal pohar v G i F, pak jsem musel posilat a ted davam za platy s bonusy i pres 150.000.

Doporucuji davat co nejmensi platy, co nejmene brat hrace zdarma a co nejdrive si rozsirit stadion, aby si mel poradny vydelky (samozrejme umerne k poctu tvych divaku)

Jinak co si se ptal vysse ohledne klesnuti pozadavku na plat, ano, muze se Ti podarit mu ho trochu snizit, ale nijak razantne... max. mu to prevest do bonusu za podpis / vyhru.
Takže jak by jste mi poradili. Mám na stadiónì základních 4000míst , fanouškù mám nìco kolem 5400 a na úètì 132k. Mám si vzít pùjèku a postavit dalších 1000míst nebo radìji poèkát až si na to našetøím? Co by jste udìlali vy? Dík moc 8)
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

Image
roofer
Team President

Post by roofer »

je u vsech hracu link(url) a kde ho najdu nebo jen u tech co se prodavaj,protoze kdyz hrace rozkliknu url u neho nevidim,dik za odp.
amoszamba
Team President

Post by amoszamba »

Tak koukám že jsem se nìjak rozepsal. Už budu brzdit nebojte, ale uèený z nebe nespadl. Jinak dík moc všem co mi radí a až se nìkdy potkáme ve skupinì tak toho nelitujte až vám to natøu .... nemìli jste mi tak dobøe radit :D
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

Image
krup72

Post by krup72 »

roofer wrote:je u vsech hracu link(url) a kde ho najdu nebo jen u tech co se prodavaj,protoze kdyz hrace rozkliknu url u neho nevidim,dik za odp.
Necháš si otevøít to nový okno s vlastnostma hráèe, klikneš na nìj pravým tlaèítkem a dáš Vlastnosti. Tam to url najdeš.
happyna17

Post by happyna17 »

amoszamba wrote: Takže jak by jste mi poradili. Mám na stadiónì základních 4000míst , fanouškù mám nìco kolem 5400 a na úètì 132k. Mám si vzít pùjèku a postavit dalších 1000míst nebo radìji poèkát až si na to našetøím? Co by jste udìlali vy? Dík moc 8)
tak to ještì nestav zatim máš málo fanouškù :wink:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”