vyhrávej turnaje,hraj pøáteláky doma,prodej hráèe v nejhorším,ber reklamysowiet wrote:Poradte co mam robit s mojim kontom mam 8K a uz neviem co s tym ako najrychlejsi zozeniem prachy???(pozicku uz mam)

Moderator: Czech Moderators
Tohle ti neporadim, ale poradim ti - neber hráèe na pøestup zdarmaamoszamba wrote:Mám dotaz zas a opìt ohlednì platu. Když je nabídka hráèe na pøestup zdarma a má o nìj zájem napø 20 manežerù je jasné že se každý pøedhání s platem aby hráèe získal. Dejme tomu že ten hráè se rozhodne pøestoupit do mého týmu (mám nejvyšší nabídku napø plat 20k) ten hráè má tøeba celkové hodnocení 30% jaký plat bude chtít hráè když mi s ním bude konèit smlouva. Zase tìch 20k nebo plat odpovídající jeho celkovému hodnocení (tzn nižší plat)?
Woko wrote:Tohle ti neporadim, ale poradim ti - neber hráèe na pøestup zdarmaamoszamba wrote:Mám dotaz zas a opìt ohlednì platu. Když je nabídka hráèe na pøestup zdarma a má o nìj zájem napø 20 manežerù je jasné že se každý pøedhání s platem aby hráèe získal. Dejme tomu že ten hráè se rozhodne pøestoupit do mého týmu (mám nejvyšší nabídku napø plat 20k) ten hráè má tøeba celkové hodnocení 30% jaký plat bude chtít hráè když mi s ním bude konèit smlouva. Zase tìch 20k nebo plat odpovídající jeho celkovému hodnocení (tzn nižší plat)?
no poèítej, že s tím jak budeš postupovat divizemi vzhuru, porostou i tve vydaje na platy, jestli si dobre pamatuji, tak v G (H jeste nebyla) jsem mival vydaje kolem 20.000 a s tim tymem jsem udelal pohar v G i F, pak jsem musel posilat a ted davam za platy s bonusy i pres 150.000.amoszamba wrote:mimochodem jak to je s penìzi v G. Já jsem zatím jen v H i když s boží pomoci snad tuto sezonu bude G ale jsem skoro poøád docela skoro na mizinì. Nabral jsem pár hráèu co maj výkon kolem 80% a ti chtìj docela velký peníze, tak jsem to øešil nízkým platem ale zato vysokým bonusem za výhru (nasadím jich jen v nejnutnìjších pøípadech v lize jinak jen na pøáteláky a turnaje)
Takže jak by jste mi poradili. Mám na stadiónì základních 4000míst , fanouškù mám nìco kolem 5400 a na úètì 132k. Mám si vzít pùjèku a postavit dalších 1000míst nebo radìji poèkát až si na to našetøím? Co by jste udìlali vy? Dík mocPaTTTTrick wrote:no poèítej, že s tím jak budeš postupovat divizemi vzhuru, porostou i tve vydaje na platy, jestli si dobre pamatuji, tak v G (H jeste nebyla) jsem mival vydaje kolem 20.000 a s tim tymem jsem udelal pohar v G i F, pak jsem musel posilat a ted davam za platy s bonusy i pres 150.000.amoszamba wrote:mimochodem jak to je s penìzi v G. Já jsem zatím jen v H i když s boží pomoci snad tuto sezonu bude G ale jsem skoro poøád docela skoro na mizinì. Nabral jsem pár hráèu co maj výkon kolem 80% a ti chtìj docela velký peníze, tak jsem to øešil nízkým platem ale zato vysokým bonusem za výhru (nasadím jich jen v nejnutnìjších pøípadech v lize jinak jen na pøáteláky a turnaje)
Doporucuji davat co nejmensi platy, co nejmene brat hrace zdarma a co nejdrive si rozsirit stadion, aby si mel poradny vydelky (samozrejme umerne k poctu tvych divaku)
Jinak co si se ptal vysse ohledne klesnuti pozadavku na plat, ano, muze se Ti podarit mu ho trochu snizit, ale nijak razantne... max. mu to prevest do bonusu za podpis / vyhru.