Divize A

Moderator: Czech Moderators

ps2512
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by ps2512 »

oslicek wrote:
tomkycz wrote:
mantel wrote: lama v Áčku
né po kom jdeš !!! 8)
po mě, protože jsem se svým skvělým týmem spadnul :cry: :cry: :cry:
:cry: :cry: :cry:

Ještě že nejsem v A :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
mantel

Post by mantel »

Kdepak, střelba mířila do vlastních řad. Včera jsem prodloužil polovině Áčka smlouvy, nikdy jsem to nedělal, takže jsem čuměl, co za pálky jsem musel vysolit. A ještě více jsem byl nasraný, když jsem zjistil, že za půl hodiny hraju zápas. Já hovado jsem to udělal před ním !!!! Na nezkušenost se vymlouvat nemůžu, takže už to musí být začínající demence. :oops: :lol:
sexy kote

Post by sexy kote »

mantel wrote:Kdepak, střelba mířila do vlastních řad. Včera jsem prodloužil polovině Áčka smlouvy, nikdy jsem to nedělal, takže jsem čuměl, co za pálky jsem musel vysolit. A ještě více jsem byl nasraný, když jsem zjistil, že za půl hodiny hraju zápas. Já hovado jsem to udělal před ním !!!! Na nezkušenost se vymlouvat nemůžu, takže už to musí být začínající demence. :oops: :lol:
Jooo prodlužování smluv na zápasy je drahej koníček :mrgreen:
Hadis

Post by Hadis »

sexy kote wrote:
mantel wrote:Kdepak, střelba mířila do vlastních řad. Včera jsem prodloužil polovině Áčka smlouvy, nikdy jsem to nedělal, takže jsem čuměl, co za pálky jsem musel vysolit. A ještě více jsem byl nasraný, když jsem zjistil, že za půl hodiny hraju zápas. Já hovado jsem to udělal před ním !!!! Na nezkušenost se vymlouvat nemůžu, takže už to musí být začínající demence. :oops: :lol:
Jooo prodlužování smluv na zápasy je drahej koníček :mrgreen:
Zvlášť, jedná-li se o přátelák nebo turnajovej zápas :mrgreen: :mrgreen:
AC Had Bozak

tomkycz

Post by tomkycz »

hezky poslední nebudeme Monte vyprodává 8)
tomkycz

Post by tomkycz »

V prvním kole přivítáme doma Valcíře, nálada v týmu je sice bídná, ale u Valcířů jsou na tom ještě hůře. V úterý jedeme na dynamo, takže pondělí je jasná volba. Jen tak letmým shlédnutím losu to moc dobře nevidím, pokud prokaučuju první polovinu, je s námi ámen 8) Taky mi zrovna nepomohlo hrát v pondělí s vyprodávajícím Monte a druhý den s Damned...
ps2512

Post by ps2512 »

tomkycz wrote:V úterý jedeme na dynamo, takže pondělí je jasná volba.
Nehraju A divizi :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

tomkycz wrote:V prvním kole přivítáme doma Valcíře, nálada v týmu je sice bídná, ale u Valcířů jsou na tom ještě hůře. V úterý jedeme na dynamo, takže pondělí je jasná volba. Jen tak letmým shlédnutím losu to moc dobře nevidím, pokud prokaučuju první polovinu, je s námi ámen 8) Taky mi zrovna nepomohlo hrát v pondělí s vyprodávajícím Monte a druhý den s Damned...
v pondělí to bude těžké, nálada u nás skutečně není nic moc..tak nějak jsem přemýšlel jaké si vlastně dám plány tuhle sezónu a rozhodnul jsem se, že se zkusím ještě zachránit a vyhrát nějaký turnaj z fóra :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
ps2512

Post by ps2512 »

Papa Bouba Diop wrote:
tomkycz wrote:V prvním kole přivítáme doma Valcíře, nálada v týmu je sice bídná, ale u Valcířů jsou na tom ještě hůře. V úterý jedeme na dynamo, takže pondělí je jasná volba. Jen tak letmým shlédnutím losu to moc dobře nevidím, pokud prokaučuju první polovinu, je s námi ámen 8) Taky mi zrovna nepomohlo hrát v pondělí s vyprodávajícím Monte a druhý den s Damned...
v pondělí to bude těžké, nálada u nás skutečně není nic moc..tak nějak jsem přemýšlel jaké si vlastně dám plány tuhle sezónu a rozhodnul jsem se, že se zkusím ještě zachránit a vyhrát nějaký turnaj z fóra :)
A - ano
B - ne :evil: :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

ps2512 wrote:
Papa Bouba Diop wrote:
A - ano
B - ne :evil: :mrgreen:
stačí Mince a Buben a bude ode mě klid :lol:
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
tomkycz

Post by tomkycz »

Papa Bouba Diop wrote:stačí Mince a Buben a bude ode mě klid :lol:
pokud máš na mysli ty rozehrané, tak s tím nemám problém, ani v jednom již nefiguruji 8)
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

tomkycz wrote:
Papa Bouba Diop wrote:stačí Mince a Buben a bude ode mě klid :lol:
pokud máš na mysli ty rozehrané, tak s tím nemám problém, ani v jednom již nefiguruji 8)
jsou tu ovšem někteří, kteří mají stejné cíle jako Papa :-)
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

tak v prvním kole zajímavě potěšil random lonského vítěze Hernán Cupu... FC Foresta - rozhodčí 39% a poslal přímou redkou do sprch hned dva hráče - v 1.a ve 22. minutě :-)

Zítra hraje se mnou a pro změnu opět rozhodčí 39% :P
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
tomkycz

Post by tomkycz »

PaTTTTrick wrote:tak v prvním kole zajímavě potěšil random lonského vítěze Hernán Cupu... FC Foresta - rozhodčí 39% a poslal přímou redkou do sprch hned dva hráče - v 1.a ve 22. minutě :-)

Zítra hraje se mnou a pro změnu opět rozhodčí 39% :P
slušný zářez.... A mantel jako co, nebude nastavovat...??? Derby s valcířema jsme s přízní randomu zvládli 8)
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

co to Mantel dneska vyvadel? :shock:

a ten zarez Foresty, to je fakt vrchol hnusu :mrgreen: :o
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”