oslicek wrote:po mě, protože jsem se svým skvělým týmem spadnultomkycz wrote:né po kom jdeš !!!mantel wrote: lama v Áčku![]()
![]()

Ještě že nejsem v A

Moderator: Czech Moderators
oslicek wrote:po mě, protože jsem se svým skvělým týmem spadnultomkycz wrote:né po kom jdeš !!!mantel wrote: lama v Áčku![]()
![]()
Jooo prodlužování smluv na zápasy je drahej koníčekmantel wrote:Kdepak, střelba mířila do vlastních řad. Včera jsem prodloužil polovině Áčka smlouvy, nikdy jsem to nedělal, takže jsem čuměl, co za pálky jsem musel vysolit. A ještě více jsem byl nasraný, když jsem zjistil, že za půl hodiny hraju zápas. Já hovado jsem to udělal před ním !!!! Na nezkušenost se vymlouvat nemůžu, takže už to musí být začínající demence.![]()
Zvlášť, jedná-li se o přátelák nebo turnajovej zápassexy kote wrote:Jooo prodlužování smluv na zápasy je drahej koníčekmantel wrote:Kdepak, střelba mířila do vlastních řad. Včera jsem prodloužil polovině Áčka smlouvy, nikdy jsem to nedělal, takže jsem čuměl, co za pálky jsem musel vysolit. A ještě více jsem byl nasraný, když jsem zjistil, že za půl hodiny hraju zápas. Já hovado jsem to udělal před ním !!!! Na nezkušenost se vymlouvat nemůžu, takže už to musí být začínající demence.![]()
Nehraju A divizitomkycz wrote:V úterý jedeme na dynamo, takže pondělí je jasná volba.
v pondělí to bude těžké, nálada u nás skutečně není nic moc..tak nějak jsem přemýšlel jaké si vlastně dám plány tuhle sezónu a rozhodnul jsem se, že se zkusím ještě zachránit a vyhrát nějaký turnaj z fóratomkycz wrote:V prvním kole přivítáme doma Valcíře, nálada v týmu je sice bídná, ale u Valcířů jsou na tom ještě hůře. V úterý jedeme na dynamo, takže pondělí je jasná volba. Jen tak letmým shlédnutím losu to moc dobře nevidím, pokud prokaučuju první polovinu, je s námi ámenTaky mi zrovna nepomohlo hrát v pondělí s vyprodávajícím Monte a druhý den s Damned...
A - anoPapa Bouba Diop wrote:v pondělí to bude těžké, nálada u nás skutečně není nic moc..tak nějak jsem přemýšlel jaké si vlastně dám plány tuhle sezónu a rozhodnul jsem se, že se zkusím ještě zachránit a vyhrát nějaký turnaj z fóratomkycz wrote:V prvním kole přivítáme doma Valcíře, nálada v týmu je sice bídná, ale u Valcířů jsou na tom ještě hůře. V úterý jedeme na dynamo, takže pondělí je jasná volba. Jen tak letmým shlédnutím losu to moc dobře nevidím, pokud prokaučuju první polovinu, je s námi ámenTaky mi zrovna nepomohlo hrát v pondělí s vyprodávajícím Monte a druhý den s Damned...
stačí Mince a Buben a bude ode mě klidps2512 wrote:A - anoPapa Bouba Diop wrote:v pondělí to bude těžké, nálada u nás skutečně není nic moc..tak nějak jsem přemýšlel jaké si vlastně dám plány tuhle sezónu a rozhodnul jsem se, že se zkusím ještě zachránit a vyhrát nějaký turnaj z fóratomkycz wrote:V prvním kole přivítáme doma Valcíře, nálada v týmu je sice bídná, ale u Valcířů jsou na tom ještě hůře. V úterý jedeme na dynamo, takže pondělí je jasná volba. Jen tak letmým shlédnutím losu to moc dobře nevidím, pokud prokaučuju první polovinu, je s námi ámenTaky mi zrovna nepomohlo hrát v pondělí s vyprodávajícím Monte a druhý den s Damned...
B - ne![]()
pokud máš na mysli ty rozehrané, tak s tím nemám problém, ani v jednom již nefigurujiPapa Bouba Diop wrote:stačí Mince a Buben a bude ode mě klid
jsou tu ovšem někteří, kteří mají stejné cíle jako Papatomkycz wrote:pokud máš na mysli ty rozehrané, tak s tím nemám problém, ani v jednom již nefigurujiPapa Bouba Diop wrote:stačí Mince a Buben a bude ode mě klid
slušný zářez.... A mantel jako co, nebude nastavovat...??? Derby s valcířema jsme s přízní randomu zvládliPaTTTTrick wrote:tak v prvním kole zajímavě potěšil random lonského vítěze Hernán Cupu... FC Foresta - rozhodčí 39% a poslal přímou redkou do sprch hned dva hráče - v 1.a ve 22. minutě
Zítra hraje se mnou a pro změnu opět rozhodčí 39%