Tak víš jak.....jdu opět do neverending storyBig El wrote:Do té doby, než se rozhodneš, že to bude jinakps2512 wrote:Teď vše směřuje někam úplně jinam....ale pohár bude na 2. místě![]()

Moderator: Czech Moderators
Tak víš jak.....jdu opět do neverending storyBig El wrote:Do té doby, než se rozhodneš, že to bude jinakps2512 wrote:Teď vše směřuje někam úplně jinam....ale pohár bude na 2. místě![]()
ŇOUMÍCI - FC Tuzemx. 1:0 (93:84)kopeckar wrote:ŇOUMÍCI - Gloria AFT. 5:0 (125:62)
Ani tento soupeř nás neprověřil. Kasa zbohatla o 167848 € a celkem jsme zatím v letošním SP Cupu zbohatli o 354638 €. Příště opět u nás a to se slovenským týmem Tuzemx (12. v F.206). Při vší úctě k němu, tento tým ani v kompletní sestavě pro nás není soupeřem, natož poté co si dnes vyfauloval 4 hráče. Chceme dál.
Ja tiež, ale v sobotu bude zaujímavý duel - olivka vs Dajo...ps2512 wrote:Tak já zatím taky pokračuju
No...na 5 kolo celkom ťažký súper.Milko wrote:Ja tiež, ale v sobotu bude zaujímavý duel - olivka vs Dajo...ps2512 wrote:Tak já zatím taky pokračuju
nějak sem pohár zatím vubec neřešil a vypadá to už na konečnou,... když si Dajo veze i vlastního rozhodčíhoDajo wrote:No...na 5 kolo celkom ťažký súper.Milko wrote:Ja tiež, ale v sobotu bude zaujímavý duel - olivka vs Dajo...ps2512 wrote:Tak já zatím taky pokračuju
oliwapol wrote: nějak sem pohár zatím vubec neřešil a vypadá to už na konečnou,... když si Dajo veze i vlastního rozhodčího
ŇOUMÍCI - Kasiątko Żywiec. 0:8 (63:122)kopeckar wrote:ŇOUMÍCI - FC Tuzemx. 1:0 (93:84)
Silně kombinovaná sestava i s přehledem poradila se zadaným úkolem a přinesla do kasy dalších 126391 € a celkem nám letos SP Cup vydělal 481029 €. V příštím zápase již tuto sobotu (což jsme si samozřejmě neošéfovali) nás čeká soupeř o pár levelů výše polský Kasiątko Żywiec hrajíci v divizi C.6, což je tým schopný zahrát výkony hrubo nad pro nás zatím nedostižnou hranici 130. Na pátek před naším zápasem zatím nemá žádný zápas, ale na poolu má čtyři pozvánky, tak pokud by nám chtěl někdo pomoci s jeho oslabením, hlavně nějací ti řezníci co se soustředí na klíčové hráče soupeře by se hodili.
Víťazstvo 3:2 , 10 žltých a ideme ďalej.Dajo wrote:oliwapol wrote: nějak sem pohár zatím vubec neřešil a vypadá to už na konečnou,... když si Dajo veze i vlastního rozhodčího![]()
![]()
léblík wrote:LT-Bayern 0 - 0 FC MAROWITCH 133:139
Pokutové kopy 4 - 3
léblík wrote:LT-Bayern 0 - 0 FC MAROWITCH 133:139
Pokutové kopy 4 - 3
Vyrovnává to fakt, že jsem vyřadil Oslíčka v Jatkách v následujícím zápase. Ale takovýhle zaříznutí, za poslední dvě sezony jich, ale bylotomkycz wrote:léblík wrote:LT-Bayern 0 - 0 FC MAROWITCH 133:139
Pokutové kopy 4 - 3
aspoň máš klid na ligu a turnajeteda vlastně pro nás