kdo je kral Jamajky ted, co?!?!

Patom: ne, prave tohle je fotbal, konecne konci obdobi hazenkaru
Moderator: Czech Moderators
Se Tě bál, a tak se připravil na silného soupeřeHippopotamus wrote:Posledných 5 výkonov (v lige alebo SP pohári) môjho včerajšieho pohárového súpera: 123-116-120-122-118
Tak som si vravel, že ak zahrám okolo 115, pri troche šťastia by som na penalty mohol postúpiť a...
Desportivo Malagueira 3 - 1 Noldor
výkony: 133 - 115
Prečo práve proti mne musel ten buzerant zahrať výkon o 2 triedy iný ako svoje predošlé
Gratulace tak se na obra musí.frankie_doparoma wrote:FK Hash Rohatsko 2p - 2 Malinas
143:144
- hral jsem skoro dvacet minut v 10ti a tak jsem nemohl oslnovat vykonem, ale do penaltove loterie se mi to podarilo diky pevnemu betonu dotahnout a tam se zadarilo
belgicky Maliny z Acka jsou vyrazenyprvni tezka zkouska za nama a posledni jamajsky bob pokracuje dale ve sve krasojizde;)
super...jen tak dálfrankie_doparoma wrote:FK Hash Rohatsko 2p - 2 Malinas
- hral jsem skoro dvacet minut v 10ti a tak jsem nemohl oslnovat vykonem, ale do penaltove loterie se mi to podarilo diky pevnemu betonu dotahnout a tam se zadarilo
belgicky Maliny z Acka jsou vyrazenyprvni tezka zkouska za nama a posledni jamajsky bob pokracuje dale ve sve krasojizde;)
gratuluju,jde vidět že tvůj beton zabral,ať postoupíš co nejdálfrankie_doparoma wrote:FK Hash Rohatsko 2p - 2 Malinas
A já furt kam se to veslo podělo...ps2512 wrote:A takto se vypadává z poháru![]()
buhal 3 - 3 Dynamo Oleksovice
Pokutové kopy 4 - 1 Pokutové kopy
výkony: 138 - 144
Tak veslu vesluj a hlavně ho nedávej z ruky.ps2512 wrote:mám ho no....už delší dobu