Divize A
Moderator: Czech Moderators
- 
				tomkycz
 - Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A
Mantel - ve čtvrtek ti dá random pokoj  

Dnes doma bod proti me-dinamu, toho si ceníme. Výkony oba 148, takže zasloužené body. Tuším, že to je náš dosud nejvyšší zahraný výkon, na úterý to teda ujde 

- 
				tomkycz

mantelových 150 stačilo na výhrutomkycz wrote:Mantel - ve čtvrtek ti dá random pokoj![]()
Dnes doma bod proti me-dinamu, toho si ceníme. Výkony oba 148, takže zasloužené body. Tuším, že to je náš dosud nejvyšší zahraný výkon, na úterý to teda ujde
Konečně se dosažené výkony projevily naplno i na výsledku a CML se do toho nemontoval, nicméně zranění LM v zápase beru jako připomínku, že tady je. Dnešní body znamenají postup na 9.příčku (tak vysoko jsem letos ještě nebyl), nicméně pokud chci pomýšlet na záchranu, bylo by potřeba přivést i něco od Patricka, jemuž už se asi vylepšil teamspirit na hratelnou úroveň a budu asi chtít nějaký bod nechat doma. Večer to spočítám a uvidíme, jestli bude alespoň teoretická šance na body.tomkycz wrote:mantelových 150 stačilo na výhrutomkycz wrote:Mantel - ve čtvrtek ti dá random pokoj![]()
- 
				tomkycz

tak dnes šlo na hřiště áčko, dali jsme přednost lize před třemi důležitými turnajovými zápasy. Málem jsme projeli ligu, bylo to o fous, první turnajový zápas v agwa cupu jsme taky projeli, no nic moc dnešní den a další zápasy taky nevidím moc nadějně 
 ...
Litomerice losers Club de Fotbal 3 - 2 SAMPDORIQ
výkony: 139:137
zranění v 5´ v naší obraně a redka v 67´ v naší záloze při rozestavení 3-5-2 byla málem rozhodující. Tomu se říká štěstí v neštěstí

Litomerice losers Club de Fotbal 3 - 2 SAMPDORIQ
výkony: 139:137
zranění v 5´ v naší obraně a redka v 67´ v naší záloze při rozestavení 3-5-2 byla málem rozhodující. Tomu se říká štěstí v neštěstí
- 
				PaTTTTrick

Tým spirit už aspon začíná 7mantel wrote:Konečně se dosažené výkony projevily naplno i na výsledku a CML se do toho nemontoval, nicméně zranění LM v zápase beru jako připomínku, že tady je. Dnešní body znamenají postup na 9.příčku (tak vysoko jsem letos ještě nebyl), nicméně pokud chci pomýšlet na záchranu, bylo by potřeba přivést i něco od Patricka, jemuž už se asi vylepšil teamspirit na hratelnou úroveň a budu asi chtít nějaký bod nechat doma. Večer to spočítám a uvidíme, jestli bude alespoň teoretická šance na body.
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!  

)
Já vím, že jsi nenasadil to úplě nejlepší, co bylo k mání. Jen jsem nedokázal ve čtvrtek odhadnout, jak vysoko se teamspirit dostal, počítal jsem, že se blíží k 90. Body se zatraceně hodí, bude třeba je potvrdit příští týden tak, aby byl závěr ligy v klidu.

- 
				tomkycz

dnes jsme zkusili zaskočit damned, na rozhodčího 97% jsme dali 100% týmovou agr., ale dva body rozdíl na remízu nestačil 

Damned United 1 - 0 Litomerice losers Club de Fotbal
výkony: 146:144
teď jsem zvědavej, co předvedeme zítra v poháru

Damned United 1 - 0 Litomerice losers Club de Fotbal
výkony: 146:144
teď jsem zvědavej, co předvedeme zítra v poháru
- 
				frankie_doparoma

yes! jamajka dneska 100%tni!
a to znamena ze navysuju svuj naskok na 4 body

lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
						- 
				kopeckar

Přání otcem myšlenky.frankie_doparoma wrote:yes! jamajka dneska 100%tni!
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
						55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
- 
				frankie_doparoma

- 
				PaTTTTrick

tak moji staříci dnes vyšvihnuli výkon 150, ale soupeři taky bodovali, navíc zítra vypouštím, tak uvidím jestli bude ještě příští týden o co hrát...  

PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!  

)
Tak dnes výměna trenéra před ligou, oplatilo se a 3 body z venku od Gunners FC mají cenu zlata. A yockr se tímto výsledkem velmi přiblížil sestupu, ztráta 7 bodů se mu bude smazávat velmi těžko. Závěr bude ještě velmi těžký, ale udržení by se povést mohlo.

- 
				tomkycz

dnes jsme dostali doma za vyučenou od v současné době nejsilnějšího CZ SK manažera, který to výkonem 151 jen potvrdil. Našich 148 bylo sakra málo, takže soupeři gratuluji k uhájení pozice 

- 
				PaTTTTrick

tak se tu s Vámi zase na větší chvíli loučím.... teoretický záchranný plán dostal trhliny hned v prvním bodě. Dnes mi k vítězství nestačilo ani vyhození trenéra, průměrný výkon 73,63 oproti soupeřovo 71,82. Na součet výkonů hráčů více o 20 víc, ale součet řad 147-146 o jeden horší....
Bohužel (zatím) 20 hráčů na příchodu i odchodu je dost, to je celý team spirit a bez toho se v Ačku hrát nedá.... Ale na celkovou rekonstrukci to nevidím, to mě nebaví, tak zkusím omladit za pochodu....
Mějte se tu fajn a držím Vám palce at těm belgánům ukážete...

Bohužel (zatím) 20 hráčů na příchodu i odchodu je dost, to je celý team spirit a bez toho se v Ačku hrát nedá.... Ale na celkovou rekonstrukci to nevidím, to mě nebaví, tak zkusím omladit za pochodu....

)
						- 
				tomkycz

kdybys nehrál na taktiku 4-3-3 protiútoky, tak bys ho asi dalPaTTTTrick wrote:tak se tu s Vámi zase na větší chvíli loučím.... teoretický záchranný plán dostal trhliny hned v prvním bodě. Dnes mi k vítězství nestačilo ani vyhození trenéra, průměrný výkon 73,63 oproti soupeřovo 71,82. Na součet výkonů hráčů více o 20 víc, ale součet řad 147-146 o jeden horší....