Divize A

Moderator: Czech Moderators

PaTTTTrick
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by PaTTTTrick »

mouven wrote:Tak ja zazil zazracny tyden:-D Rozlosovani na prd a rikal jsem si kazdej bod bude mit cenu zlata..Zacalo to dle predpokladu a prohra v Blsanech.. pak hodne stastnej bod u Widlaku, kde mel rozhodci 100 a tak jsem to zkusil a 2 cerveny:-) a bod s o 10 mensim vykonem a tim se i omlouvam.. Jenze jsem si vykartoval 6 hracu a na ctvrtecni zapas u Buniku jsem mel k dispozici jen 3 zalozniky a pravej nebyl vubec, ale nastesti souper byl na tom podobne a navic hral pohar a tak jsem privezl PRVNI 3 body ze hriste soupere..a zakoncil jsem to dneska jasnou vyhrou se Zoeloe, kde jsem predvedl vykon 148! Coz na patek neni vubec spatny a treba to se mnou uplne nejhorsi nebude.. A pozitivni je, ze po pondelnim zapase s Tomem budu mit 5 silnych protivniku za sebou a porad budu mit nepatrnou ztratu na to 10 misto.. Takze tento tyden me vlil do zil hodne krve a snad nas to poradne nastartuje na relativne slabsi soupere, kteri budou nasledovat..
Jinak diky za gratulace a taky preji Tomovi at se ted kousne, kdyz jsme tu konkurenci zase trochu obrali.. jo mimochodem..klidne se muzes kousnout az po pondelku:-D
no páteční výkon 148 byl ovlivněn tím, že Ti ve čtvrtek stálo dost hráčů kvůli kartám a tak měli v pátek plnou morálku i fyzičku :P ... ale stejně dobrý výkon.....

.. a taky, že máš silné soupeře za sebou nic neznamená, tam můžeš jen překvapit, potřebuješ porazit ty okolo sebe, aby si na ně neztrácel....... no držím palce, ale bude to těžký... ale věřím 8)
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
mouven

Post by mouven »

samozrejme, ale jestli se nepletu, tak 148 je muj max..a 6 hracu slo z plnejch, ale taky jsem hral vcera 2 tury takze meli 99/100 ale pak je dalsich 5 hracu.. Jsem byl trochu sam v soku, ze kdyz jsem zahral tolik..kolik bych zvladnul komplet 100/100 a proc jsem tolik jeste nikdy nedal:-D
A ty souperi nic neznamenaji, ale ze jsem s nima uhral 7 bodu to znamena hodne.. Jasne musim vyhrat i se souperema kolem me, ale to uz mam zmapovany a myslim si, ze bych mel dost bodu uhrat..celkem se ke me priklonilo i stesticko, kdyz jsem to prolejzal.. a proste v soucastnosti si myslim, ze se zachranim a se mnou Bizon, jestli zacne konecne hrat naplno..
FK Bolka FOREVER
oslicek

Post by oslicek »

gratulace zejména mouvenovi - pěkná práce - teď už ti všichni věří, že se zachráníš, takže se zachránit prostě musíš.

mě letos random ničí - při třech remízách při vyšších součtech, resp. prohře při stejném, červených při agresivitě rozhodčího okolo 30 (mouven, resi) se ztrátou bodů a dvou červených při žádné soupeřově, má-li soupeř agresívnější tým - po cetatee mě dneska porazil i gargzdas s úžasným áčkovým součtem 135. už je ta smůla kapánek ubíjející - asi je mi souzeno porazit sjarela ve finále SP cupu, tak si to vybírá už teď :-)

jinak vsadil bych na česko-slovenské stupně vítězů: 1. julius 2. resi 3. bono - má někdo něco proti? :-)
H.Crespo(FC.Inter.Milano)

Post by H.Crespo(FC.Inter.Milano) »

Neuvěřitelné jak změna manažera skvělého týmu, tento tým zakope.

Možná je to dobrá zpráva na otázku. Je SP opravdu pouze obchodní manažer? To co provedl El Stino, dává odpověď, není!!
A to je spolu s tím, že jistě vyhraje č-s manažer, druhá vynikající zpráva...........................
Hernán Crespo - FC Inter Milano
S44-2.-A division
S43-1.-A division
S42-1.-A division
S41-1.-A division - 1.-SP cup
S40-1.-A division
S39-1.-B2 - 1.-SP cup
S38-1.-C4 - 1.-SP cup
S37-1.-D12 - 1.-SP cup
S36-1.-E35 - 1.-SP cup
S25 - 1. - SP cup
S24 - 1. - A
tom17
Team President

Post by tom17 »

oslicek wrote:
jinak vsadil bych na česko-slovenské stupně vítězů: 1. julius 2. resi 3. bono - má někdo něco proti? :-)

Uměl bych si představit ještě lepší konečné pořadí :mrgreen:

Objektivně vzato nemám nejlepší tým, ale porvu o to…

Vždyť Julius může vyhrát příštích pár sezón, to já už nárok mít nebudu.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

tak dnešní úchvatný souboj o první místo mezi Resim a Widlakem skončil 1:1... oba včera nehrály, takže měli výborně připravené mužstvo a oba podali výkon 152..... zvláště venkovní Widlákovo 152 je asi rekord, ne?... žádný jeho hráč nepodal výkon horší než 74 :shock: ..jen škoda, že za Resiho musel nastoupit 31-letý útočník CF, který jako jediný na hřišti podal výkon horší než 73 (a to 71)

.. no pořadí v čele je stále vyrovnané a všechny tři týmy mají na to vyhrát..... nejblíže k tomu má asi Widlák, ale uvidíme jak se povedou nadcházející zápasy.... v pondělí Resi s De Zoeloe (a já u Widláka :lol: ) a pak za týden, kdy hraje Widlak s De Zoeloe...tož držme čechům palce :wink:
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
oslicek

Post by oslicek »

PaTTTTrick wrote:tak dnešní úchvatný souboj o první místo mezi Resim a Widlakem skončil 1:1... oba včera nehrály, takže měli výborně připravené mužstvo a oba podali výkon 152..... zvláště venkovní Widlákovo 152 je asi rekord, ne?
no, myslím, že i součet by mohl být rekordní - jinak teda před oběma chlapci smekám - výborné výkony. takhle kdyby hrály naše skutečné reprezentace :-). na slovensku ten postup spíš v posledních zápasech utrpěli, ale aspoň bude komu v létě fandit.
tom17
Team President

Post by tom17 »

Bohužel pro mě je dnešní remíza s Juliem málo.

Doufal jsem, že bych ho mohl při shodě ideálních okolností porazit - ty ale nenastaly (do hry jsem musel poslat až moje 3.CF, TS byla na 98).

Příští týden se zřejmě o titulu už rozhodne.
VIASTORE
JuliusCaesar
Coach

Post by JuliusCaesar »

tak ja som samozrejme s remizou spokojny. 152 som uz raz v lige hral, ale na sucet vykonov oboch timov to bude pravdepodobne zatial najlepsi zapas :).
oslicek

Post by oslicek »

tenhle týden sem konečně spokojený. potom, co sem si postěžoval, jak mi štěstěna nepřeje, tak mi hned ve dvou utkánch pomohla a namísto očkávaných 3 až 4 bodů to bylo nakonec sedm.
dneska sem si proti patttrickovi moc nadějí nedával, protože SPMT ukázalo jeho výhru asi o čtyři nebo pět bodů. risknul sem ohulit agresivitu na 174 a modlil sem se, abych dostal jen jednu červenou, což se nakonec povedlo, jako bonus dostal patttrick taky červenou a výsledkem byla dokonce remíza na výkony.
dalším klikařem dne je bono, jehož hráči předvedli ne moc reprezentativní výkony, ale byla z toho nakonec šťastná remíza.
mouven

Post by mouven »

Taaak a uz jsme tam, kde chceme byt..a konecne pocitujeme, jak chutna misto zarucujici zachranu..Snad ho uz nepustim:-)
Tenhle tyden povazuji za solidni.. opet 7 bodu a skoda jen vcerejsi remizy se Spartou Palmeras na jejim hristi, kdy jsem mel o 4 lepsi vykon a stacilo to jen na remizu.. Jinak na 10. miste mam na sestup naskok 5 bodu.. A pristi tyden by taky mohl byt na nejaky ten bodik uspesny..
FK Bolka FOREVER
xixor

Post by xixor »

4Resi & JuliusCaesar: Pánové smekám klobouk, to jsem ani nečekal, že se někdy tak kvalitní souboj z obou stran, může vůbec udít. Úchvatné :!:
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

mouven wrote:Taaak a uz jsme tam, kde chceme byt..a konecne pocitujeme, jak chutna misto zarucujici zachranu..Snad ho uz nepustim:-)
Tenhle tyden povazuji za solidni.. opet 7 bodu a skoda jen vcerejsi remizy se Spartou Palmeras na jejim hristi, kdy jsem mel o 4 lepsi vykon a stacilo to jen na remizu.. Jinak na 10. miste mam na sestup naskok 5 bodu.. A pristi tyden by taky mohl byt na nejaky ten bodik uspesny..
Mouven na hrad :!:
Andrew - Sokol Čejč
tom17
Team President

Post by tom17 »

xixor wrote:4Resi & JuliusCaesar: Pánové smekám klobouk, to jsem ani nečekal, že se někdy tak kvalitní souboj z obou stran, může vůbec udít. Úchvatné :!:
Díky, ale je to samozřejmě zásluha Julia.
Zahrát doma 152 není zas tak nic převratného, zvládnout stejný výkon venku je famózní :)
VIASTORE
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

tom17 wrote:Zahrát doma 152 není zas tak nic převratného
Souhlas, hraju to třikrát denně :mrgreen:
Andrew - Sokol Čejč