Divize A
Moderator: Czech Moderators
Re: Divize A
Moc nechybělo a byl jsem o divizi níže.
Nicméně ani při shodných výkonech remíza nenastala, takže Áčková příslušnost mi zůstala zachována a pletichář utřel, což mě těší. Nicméně zhnusení ze závěru ligy přetrvává i nadále a platí, že po dohrání rozehraných turnajů vyprodám, co prodat půjde a dále se již zaměřím jen na turnaje a českou komunitu. Škoda, že to odnesl Combat, rozhodně tým na sestup neměl a při normálním průběhu posledních kol by v žádném případě nesestoupil.

Koukám do svého deníčku a vidím, že Combat mám zapsán v kategorii po stránce taktiky slabý manažer. Můj tip zní, kopnul penaltu pánu bohu do okenmantel wrote:Moc nechybělo a byl jsem o divizi níže.Nicméně ani při shodných výkonech remíza nenastala, takže Áčková příslušnost mi zůstala zachována a pletichář utřel, což mě těší. Nicméně zhnusení ze závěru ligy přetrvává i nadále a platí, že po dohrání rozehraných turnajů vyprodám, co prodat půjde a dále se již zaměřím jen na turnaje a českou komunitu. Škoda, že to odnesl Combat, rozhodně tým na sestup neměl a při normálním průběhu posledních kol by v žádném případě nesestoupil.

A co říká tvůj deníček o mně ?sexy kote wrote:Koukám do svého deníčku a vidím, že Combat mám zapsán v kategorii po stránce taktiky slabý manažer. Můj tip zní, kopnul penaltu pánu bohu do okenmantel wrote:Moc nechybělo a byl jsem o divizi níže.Nicméně ani při shodných výkonech remíza nenastala, takže Áčková příslušnost mi zůstala zachována a pletichář utřel, což mě těší. Nicméně zhnusení ze závěru ligy přetrvává i nadále a platí, že po dohrání rozehraných turnajů vyprodám, co prodat půjde a dále se již zaměřím jen na turnaje a českou komunitu. Škoda, že to odnesl Combat, rozhodně tým na sestup neměl a při normálním průběhu posledních kol by v žádném případě nesestoupil.

-
- Member of the Soccer Project Association
tvůj tip je naprosto správnýsexy kote wrote:Koukám do svého deníčku a vidím, že Combat mám zapsán v kategorii po stránce taktiky slabý manažer. Můj tip zní, kopnul penaltu pánu bohu do okenmantel wrote:Moc nechybělo a byl jsem o divizi níže.Nicméně ani při shodných výkonech remíza nenastala, takže Áčková příslušnost mi zůstala zachována a pletichář utřel, což mě těší. Nicméně zhnusení ze závěru ligy přetrvává i nadále a platí, že po dohrání rozehraných turnajů vyprodám, co prodat půjde a dále se již zaměřím jen na turnaje a českou komunitu. Škoda, že to odnesl Combat, rozhodně tým na sestup neměl a při normálním průběhu posledních kol by v žádném případě nesestoupil.

56' Sergey Gvinianidze ukázal, proč je tak skvělým gólmanem, když zneškodnil pokutový kop zahrávaný hráčem David Nesta. Penalta nebyla až tak špatně kopnuta, ale gólman vystihl její směr.
Jinak my jsme s našim premiérovým účinkováním v nejvyšší lize spokojeni. K maximální spokojenosti nám chyběl bod a tudíž pátý flek, což bylo maximum, kam jsme se mohli dostat. I tak jsme za sebou nechali několik lepších týmů a vůbec se pro nás celá sezóna vyvíjela příznivě. Ještě bych si rád kopnul s max. nasazením aspoň jednu sezónu, když se sem chystají Frenkie a tigerinho. Těšil jsem se i na berušky s mašinou, tady mám smůlu. Taky budu rád, pokud meangreen a některý z českých manažerů udrží damned a dinamo za svými zády... taky bych rád kopnul 150, uvidíme, chtělo by to posílit, leč, není čím...
-
že se nad tebou blbě vyhrávámantel wrote:A co říká tvůj deníček o mně ?

-
tomkycz wrote:že se nad tebou blbě vyhrávámantel wrote:A co říká tvůj deníček o mně ?
Špatně přiráží

Andrew - Sokol Čejč
-
Tak to jsi tam snad mohl combata nechat ne?mantel wrote:Moc nechybělo a byl jsem o divizi níže.Nicméně ani při shodných výkonech remíza nenastala, takže Áčková příslušnost mi zůstala zachována a pletichář utřel, což mě těší. Nicméně zhnusení ze závěru ligy přetrvává i nadále a platí, že po dohrání rozehraných turnajů vyprodám, co prodat půjde a dále se již zaměřím jen na turnaje a českou komunitu. Škoda, že to odnesl Combat, rozhodně tým na sestup neměl a při normálním průběhu posledních kol by v žádném případě nesestoupil.

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
To nemohl, přesně to chtěl florin, nicméně už jsem to stejně nijak ovlivnit nemohl, žádné body jsem v posledních 2 kolech stejně nezískal.kopeckar wrote:Tak to jsi tam snad mohl combata nechat ne?mantel wrote:Moc nechybělo a byl jsem o divizi níže.Nicméně ani při shodných výkonech remíza nenastala, takže Áčková příslušnost mi zůstala zachována a pletichář utřel, což mě těší. Nicméně zhnusení ze závěru ligy přetrvává i nadále a platí, že po dohrání rozehraných turnajů vyprodám, co prodat půjde a dále se již zaměřím jen na turnaje a českou komunitu. Škoda, že to odnesl Combat, rozhodně tým na sestup neměl a při normálním průběhu posledních kol by v žádném případě nesestoupil.
-
A jo sorry, tohle jsem si neuvědomil.mantel wrote:To nemohl, přesně to chtěl florin, nicméně už jsem to stejně nijak ovlivnit nemohl, žádné body jsem v posledních 2 kolech stejně nezískal.

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
Tým vedený zkušeným manažerem, nedostatky se hledají špatněmantel wrote:A co říká tvůj deníček o mně ?sexy kote wrote:Koukám do svého deníčku a vidím, že Combat mám zapsán v kategorii po stránce taktiky slabý manažer. Můj tip zní, kopnul penaltu pánu bohu do okenmantel wrote:Moc nechybělo a byl jsem o divizi níže.Nicméně ani při shodných výkonech remíza nenastala, takže Áčková příslušnost mi zůstala zachována a pletichář utřel, což mě těší. Nicméně zhnusení ze závěru ligy přetrvává i nadále a platí, že po dohrání rozehraných turnajů vyprodám, co prodat půjde a dále se již zaměřím jen na turnaje a českou komunitu. Škoda, že to odnesl Combat, rozhodně tým na sestup neměl a při normálním průběhu posledních kol by v žádném případě nesestoupil.

-
tak jsem se vrátil z lyží a čtu co se tady všechno dělo.... člověk Vás tu chvilku nechá a vy takhle zvlčíte 
Nebojte, za pár sezon se vrátím a zkusím to tady trochu provětrat

Nebojte, za pár sezon se vrátím a zkusím to tady trochu provětrat

PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

Velmi lichotivé hodnocení, asi brzo zpychnusexy kote wrote:Tým vedený zkušeným manažerem, nedostatky se hledají špatněmantel wrote:A co říká tvůj deníček o mně ?sexy kote wrote: Koukám do svého deníčku a vidím, že Combat mám zapsán v kategorii po stránce taktiky slabý manažer. Můj tip zní, kopnul penaltu pánu bohu do okenNedá se téměř porazit

-
počkej ještě na výroční Minci.mantel wrote: Nicméně zhnusení ze závěru ligy přetrvává i nadále a platí, že po dohrání rozehraných turnajů vyprodám,

Don Quijot
-
- Groundsman
Som nehral na remizu..chcel som vyhrat..sexy kote wrote:Koukám do svého deníčku a vidím, že Combat mám zapsán v kategorii po stránce taktiky slabý manažer. Můj tip zní, kopnul penaltu pánu bohu do okenmantel wrote:Moc nechybělo a byl jsem o divizi níže.Nicméně ani při shodných výkonech remíza nenastala, takže Áčková příslušnost mi zůstala zachována a pletichář utřel, což mě těší. Nicméně zhnusení ze závěru ligy přetrvává i nadále a platí, že po dohrání rozehraných turnajů vyprodám, co prodat půjde a dále se již zaměřím jen na turnaje a českou komunitu. Škoda, že to odnesl Combat, rozhodně tým na sestup neměl a při normálním průběhu posledních kol by v žádném případě nesestoupil.
-
Zdravim vsechny ackare, jsem konecne rad ze jsem tu a preji vsem hodne stesti...
i kdyz me ho teda uz pri losu mnoho nepralo, v cely ligovy sezone mam jen pet zapasu kde piska rozhodci 80%+ (a to jednou z toho jeste zbytecne na Masinu), takze mam mnohem mensi prostor k nakejm prekvapenim, snad aspon ti rozhodci budou piskat nak fair, kdyz uz jsou takovy:)
mozna dam sanci sp cupu, protoze tohle je fakt bida
zacatek uz nemohl bejt tezsi, venku proti Meangreen, rozhodci 52%
nevim co by se muselo stat za haluz abych vykopal boda....
doma proti VTK, patymu tymu z lonska, rozhodci 34%
chtelo by to tri body, ale budu rad i za prvni ackovej bod
dalsi domaci match, odveticka z lonskyho Becka proti tigrum, rozhodci 48%
tady to chce tri body, kde jinde brat tri body nez doma proti novackum:)
a v patek venku u ceskyho Ackovyho mistra Mccgradyho, rozhodci 24....
jak tejden zacnem tak i skoncime, bez bodu
takze suma sumarum, ocekavam po prvnim tejdnu tak ctyri body...(resp. byl bych za ne rad
)

i kdyz me ho teda uz pri losu mnoho nepralo, v cely ligovy sezone mam jen pet zapasu kde piska rozhodci 80%+ (a to jednou z toho jeste zbytecne na Masinu), takze mam mnohem mensi prostor k nakejm prekvapenim, snad aspon ti rozhodci budou piskat nak fair, kdyz uz jsou takovy:)
mozna dam sanci sp cupu, protoze tohle je fakt bida

zacatek uz nemohl bejt tezsi, venku proti Meangreen, rozhodci 52%
nevim co by se muselo stat za haluz abych vykopal boda....
doma proti VTK, patymu tymu z lonska, rozhodci 34%
chtelo by to tri body, ale budu rad i za prvni ackovej bod
dalsi domaci match, odveticka z lonskyho Becka proti tigrum, rozhodci 48%
tady to chce tri body, kde jinde brat tri body nez doma proti novackum:)
a v patek venku u ceskyho Ackovyho mistra Mccgradyho, rozhodci 24....
jak tejden zacnem tak i skoncime, bez bodu
takze suma sumarum, ocekavam po prvnim tejdnu tak ctyri body...(resp. byl bych za ne rad

lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji