Vítej v Áčku, jinak s rozhodčíma jsem na tom byl loni stejně, měl jsem pocit, že pískají samí beránkové. Věřím, že sezonu v klidu zvládneš, zkušeností máš tolik, že by jsi mohl vyučovat. Nijak jsem to sice nezkoumal, nicméně myslím, že nikdo nikdy neměl v Áčku takové agresivní prasata jako máš ty. Takže první titul krále všech řezníků ti už právem náleží.frankie_doparoma wrote:Zdravim vsechny ackare, jsem konecne rad ze jsem tu a preji vsem hodne stesti...
i kdyz me ho teda uz pri losu mnoho nepralo, v cely ligovy sezone mam jen pet zapasu kde piska rozhodci 80%+ (a to jednou z toho jeste zbytecne na Masinu), takze mam mnohem mensi prostor k nakejm prekvapenim, snad aspon ti rozhodci budou piskat nak fair, kdyz uz jsou takovy:)
mozna dam sanci sp cupu, protoze tohle je fakt bida![]()
zacatek uz nemohl bejt tezsi, venku proti Meangreen, rozhodci 52%
nevim co by se muselo stat za haluz abych vykopal boda....
doma proti VTK, patymu tymu z lonska, rozhodci 34%
chtelo by to tri body, ale budu rad i za prvni ackovej bod
dalsi domaci match, odveticka z lonskyho Becka proti tigrum, rozhodci 48%
tady to chce tri body, kde jinde brat tri body nez doma proti novackum:)
a v patek venku u ceskyho Ackovyho mistra Mccgradyho, rozhodci 24....
jak tejden zacnem tak i skoncime, bez bodu
takze suma sumarum, ocekavam po prvnim tejdnu tak ctyri body...
Divize A
Moderator: Czech Moderators
Re: Divize A
-
- Member of the Soccer Project Association
diky, jsem rad ze jsem te tu jeste zastih, i kdyz uz na odchodu
no to by jeste schazelo aby poradatel Jatek nemel titul krale vsech rezniku
jinak jsem ted koukal, kde mi fakt pralo a to ze mem na nakyho z favoritu dvakrat celkem prijatelnyho rozhodciho je vsemi milovane a oblibene me_dinamo, 70% a 91%, zrejme osud
tak snad aspon v jednom tom utkani budu 100%tni

no to by jeste schazelo aby poradatel Jatek nemel titul krale vsech rezniku

jinak jsem ted koukal, kde mi fakt pralo a to ze mem na nakyho z favoritu dvakrat celkem prijatelnyho rozhodciho je vsemi milovane a oblibene me_dinamo, 70% a 91%, zrejme osud

lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Tak to pak čekej zprávu se žádostí o vysvětlení, jak sisi mohl dovolit vyhrát, zvlášť pokud bys předtím nějaký zápas vypouštěl.frankie_doparoma wrote:diky, jsem rad ze jsem te tu jeste zastih, i kdyz uz na odchodu![]()
no to by jeste schazelo aby poradatel Jatek nemel titul krale vsech rezniku![]()
jinak jsem ted koukal, kde mi fakt pralo a to ze mem na nakyho z favoritu dvakrat celkem prijatelnyho rozhodciho je vsemi milovane a oblibene me_dinamo, 70% a 91%, zrejme osud![]()

-
a pokus o potopení tě pod čárumantel wrote:Tak to pak čekej zprávu se žádostí o vysvětlení, jak sisi mohl dovolit vyhrát, zvlášť pokud bys předtím nějaký zápas vypouštěl.frankie_doparoma wrote:diky, jsem rad ze jsem te tu jeste zastih, i kdyz uz na odchodu![]()
no to by jeste schazelo aby poradatel Jatek nemel titul krale vsech rezniku![]()
jinak jsem ted koukal, kde mi fakt pralo a to ze mem na nakyho z favoritu dvakrat celkem prijatelnyho rozhodciho je vsemi milovane a oblibene me_dinamo, 70% a 91%, zrejme osud![]()

-
A kromě krále všech řezníků se staneš i králem všech tiskovek...mantel wrote:Tak to pak čekej zprávu se žádostí o vysvětlení, jak sisi mohl dovolit vyhrát, zvlášť pokud bys předtím nějaký zápas vypouštěl.frankie_doparoma wrote:diky, jsem rad ze jsem te tu jeste zastih, i kdyz uz na odchodu![]()

-
Warumpalo wrote: A kromě krále všech řezníků se staneš i králem všech tiskovek...

...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Zdravím do nejlepšího českého řeznictví... BUDU MOOOOC RÁD POKUD me_dinamo DVAKRÁT PORAZÍŠfrankie_doparoma wrote:diky, jsem rad ze jsem te tu jeste zastih, i kdyz uz na odchodu![]()

-
hmm tak tu šanci já už nemám, dnes jsem rozhodčího neustál a po zásluze jsou body v Rumunsku...Mccgrady wrote:Zdravím do nejlepšího českého řeznictví... BUDU MOOOOC RÁD POKUD me_dinamo DVAKRÁT PORAZÍŠ

-
Tak dle predpokladu jsem bez bodu
mozna kdybych dohral v 11ti tak bych na bod se stestim dosahl
ale tezko neco vymejslet na tym co hraje skoro pulhodiny v oslabeni s 90 naladou a da 150....
mozna kdybych dohral v 11ti tak bych na bod se stestim dosahl
ale tezko neco vymejslet na tym co hraje skoro pulhodiny v oslabeni s 90 naladou a da 150....

lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
tak dlouho jako oslicek to nedas a driv se tam nedostanou...tomkycz wrote: Ještě bych tu rád počkal na léblika a pupajdího

FC Jančařík Šterboholy
VSICHNI NA PRODEJ
VSICHNI NA PRODEJ
V prvním kole jsme zajížděli na půdu belgického týmu VTK a ač jsem tajně doufam ve tři body, tak nakonec remíza 1:1 je pro oba týmy spravedlivá.
Cili: VTK 1:1 SPC Czech Tigers
Cili: VTK 1:1 SPC Czech Tigers
Tigerinho - SPC Czech Tigers
No a já dneska překvapivě prohrál.
Tento týden je jasný, stejný průběh budou mít i zbývající zápasy.

-
ty už na to úplně kašleš když propouštíš hnedle klenot co přišel z centra...mantel wrote:No a já dneska překvapivě prohrál.Tento týden je jasný, stejný průběh budou mít i zbývající zápasy.

Děláš si ze mně prdel ?tomkycz wrote:ty už na to úplně kašleš když propouštíš hnedle klenot co přišel z centra...mantel wrote:No a já dneska překvapivě prohrál.Tento týden je jasný, stejný průběh budou mít i zbývající zápasy.

-
jomantel wrote:Děláš si ze mně prdel ?