Hráèi v poli o 3, u golmana myslím, že ještì o nic, ten má hranici kapku výšemarektucek wrote:O kolik stoupne hráèovi v poli výkon když dovrší 20 let??vím že u brankáøù je to asi -+3 body výkonu a u hráèù v poli je to taky tak????

Moderator: Czech Moderators
Hráèi v poli o 3, u golmana myslím, že ještì o nic, ten má hranici kapku výšemarektucek wrote:O kolik stoupne hráèovi v poli výkon když dovrší 20 let??vím že u brankáøù je to asi -+3 body výkonu a u hráèù v poli je to taky tak????
jo jasný já jsem samozøejmì myslel jako mezi vìkem kdy dosáhne max. výkonufoppa 13 wrote:Hráèi v poli o 3, u golmana myslím, že ještì o nic, ten má hranici kapku výšemarektucek wrote:O kolik stoupne hráèovi v poli výkon když dovrší 20 let??vím že u brankáøù je to asi -+3 body výkonu a u hráèù v poli je to taky tak????Nebo, že by golmanovi to rostlo už od 20ti??
No, tím si teï nejsem jist, ale hráèi 100% o 3 body
neni to vždycky tøi body...to je pøibližnì..setkal jsem se i s jinyma èíslamamarektucek wrote:jo jasný já jsem samozøejmì myslel jako mezi vìkem kdy dosáhne max. výkonufoppa 13 wrote:Hráèi v poli o 3, u golmana myslím, že ještì o nic, ten má hranici kapku výšemarektucek wrote:O kolik stoupne hráèovi v poli výkon když dovrší 20 let??vím že u brankáøù je to asi -+3 body výkonu a u hráèù v poli je to taky tak????Nebo, že by golmanovi to rostlo už od 20ti??
a brankáøùm to roste si myslím od 20 protože teï je mu 23 a jeho odhad max výkonu je 66, v 22 dal nejvíc výkon 63 v 21 dal 59, je tam rozdíl 4 body protože tìch 63 dal tak tak, jen kvùli tomu že mu stoupla skušenostfoppa 13 wrote:Hráèi v poli o 3, u golmana myslím, že ještì o nic, ten má hranici kapku výšeNebo, že by golmanovi to rostlo už od 20ti??
Tam bývá uveden ještì dùvod. Možná mají plnou schránku. Ale zkontroluj si taky písmenko po písmenku mailovou adresu, na kterou to posíláš. Jsi totiž zatím jedinej, komu se to stává.Beda.84 wrote:kur*a tohle me pokazdy dojde kdyz se snazim napsat ceskejm serifum
Hi. This is the qmail-send program at mxh.seznam.cz.
I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses.
This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out.
Není. Já mám naprosto stejnou zkušenost. Nakonec jsem se musel s Foxirem spojit pøes SP poštu. Pøestože mu to asi dìlá bordel v šerifování, velmi slušnì a vèas odpovìdìl. Za to mu patøí dík. A mailovou adresu kopíruji, takže tam být chyba nemùže. Že je plná schránka - to neznám, takže nevím. Jìštì bych nìkoho poprosil o pøeklad té hlášky, protože anglicky umím velmi, ale velmi málo. Díky.krup72 wrote:Tam bývá uveden ještì dùvod. Možná mají plnou schránku. Ale zkontroluj si taky písmenko po písmenku mailovou adresu, na kterou to posíláš. Jsi totiž zatím jedinej, komu se to stává.Beda.84 wrote:kur*a tohle me pokazdy dojde kdyz se snazim napsat ceskejm serifum
Hi. This is the qmail-send program at mxh.seznam.cz.
I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses.
This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out.
Tiger Baros wrote:Mohl by mi nìkdo vysvìtlit jak je to s tim sestupem. Jsem v D.15 a nademnou jsou E.43, E.44 a E.45.... díky
FAQ - nejèastìjší odpovìdi pro nováèky wrote:Pøi sestupu se padá stylem, že týmy na 11 + 16 místì jdou do divize "souèasná * 3", týmy na 12 + 15 místì jdou do divize "(souèasná * 3) - 1" a týmy na 13 + 14 místì jdou do divize "(souèasná * 3) - 2"