nelez mi na píseček......se budeš ještě hodně muset snažit, aby jsi si toto oslovení zasloužilAtaner wrote:Tak to bylo smutné představení..kopeckar wrote: !!! JSEM LAMA !!!![]()

Moderator: Czech Moderators
nelez mi na píseček......se budeš ještě hodně muset snažit, aby jsi si toto oslovení zasloužilAtaner wrote:Tak to bylo smutné představení..kopeckar wrote: !!! JSEM LAMA !!!![]()
-1.46Mfrankie_doparoma wrote:po ctyrech odehranych kolech (dvakrat doma, dvakrat venku) jsem v nepeknem minusu -1.17M
draha sranda ten hernan cup....
proboha, s kým si to hrál? to si vydělal víc jak všichni ostatní za celý pohártomkycz wrote:pohodový postup do dalšího kola, zisk necelých 100M, příště zase doma s přijatelným soupeřem
Zarobil tak tri, maximálne 4 éčka, ale vieš, aj to je necelých 100 mega, proste chcel len zaujaťPaTTTTrick wrote:proboha, s kým si to hrál? to si vydělal víc jak všichni ostatní za celý pohártomkycz wrote:pohodový postup do dalšího kola, zisk necelých 100M, příště zase doma s přijatelným soupeřem
jsem to přepočítal na Italské liryPaTTTTrick wrote:proboha, s kým si to hrál? to si vydělal víc jak všichni ostatní za celý pohártomkycz wrote:pohodový postup do dalšího kola, zisk necelých 100M, příště zase doma s přijatelným soupeřem
tomkycz wrote:frankie_doparoma wrote:spis to vyzeralo na zimbabwskej dollar(a nebo do par let na ten americkej :p)
ale tak zase doma vydělášfrankie_doparoma wrote:tak si rikam, tohle je sezona ve ktery zkusim sp cup
tak ze si vybolkuju posledni tejden, abych do toho mohl jit na plny pecky....
rada pro vsechny, kdyz si chete na nekom vyblokovat terminy nejdriv si vse poradne ujasnete a vysvetlete....![]()
![]()
*REZIGNOVANYPOHLEDDODALI*
hehe, moc sem nechodím,nebo spíš vůbec, protože hernán cup nehraju,,,,ale tohle mě ted pobavilo chlapci.....přesně jak píše Lampééesko....tohle si nemůžeš jen tak napsat, na to jsou patenty a roky dřiny a odříkání v LamOleksovicích,aby se tím tamní manažer mohl pyšnit , takže opatrně , moc Vám tam pane na kopečku fouká pod čepici .ps2512 wrote:nelez mi na píseček......se budeš ještě hodně muset snažit, aby jsi si toto oslovení zasloužilkopeckar wrote: !!! JSEM LAMA !!!![]()
no ještě máš s ním vyblokovaných spoustu dalších termínů, tak třeba vyděláš i vícefrankie_doparoma wrote:tak si rikam, tohle je sezona ve ktery zkusim sp cup
rada pro vsechny, kdyz si chete na nekom vyblokovat terminy nejdriv si vse poradne ujasnete a vysvetlete....![]()
![]()
Dám ti radu (aj keď ty z nej budeš mať o niečo menej ako hovno) - vypadni túto stredu, nech v posledný ligový deň môžeš nastúpiť na tú rumunskú kreatúru so 100/100 a rozdrviť jufrankie_doparoma wrote:tak si rikam, tohle je sezona ve ktery zkusim sp cup
![]()
Stačí přichystat v klobouku 11 kouzelných králíkůfrankie_doparoma wrote:no je to zajimavy podnet, kdyby mccgrady slibil mojim klukum do satny aspon soudek za pripadny obrani rumunky, tak bych o tom i zacal uvazovat![]()
i kdyz, ted na to koukam a stejne mam na stredu uz dva tury takze 100/100 stejne nepujdu (a ona pujde)....![]()
ps. radsi bych v sp cupu dostal florinka a vyradil ho a dokonal tak zlatej hattrick