Jo ale až teď..tomkycz wrote:jomantel wrote:Děláš si ze mně prdel ?

Moderator: Czech Moderators
Všem, kteří si ze mně dělají srandu, přeji příští tři došlé mladíky stejného typu a agrese, jako byl ten můj dnešní. Tak a máte to.Ataner wrote:Jo ale až teď..tomkycz wrote:jomantel wrote:Děláš si ze mně prdel ?
ještě že nám tvoje přání mladíky nevodímantel wrote:Všem, kteří si ze mně dělají srandu, přeji příští tři došlé mladíky stejného typu a agrese, jako byl ten můj dnešní. Tak a máte to.
Co bych za to dal, mě poslední 4 nepřišli vůbec.mantel wrote:Všem, kteří si ze mně dělají srandu, přeji příští tři došlé mladíky stejného typu a agrese, jako byl ten můj dnešní. Tak a máte to.
Hmm...čo by si dal za SWčko s agresivitou 91? Ja osobne by som bol ochotný zaplatiť asi tak 20k, aby mi neprišlo, keďže následné prepustenie stojí tuším okolo 25kkopeckar wrote:Co bych za to dal, mě poslední 4 nepřišli vůbec.mantel wrote:Všem, kteří si ze mně dělají srandu, přeji příští tři došlé mladíky stejného typu a agrese, jako byl ten můj dnešní. Tak a máte to.
kdyz videl sjarel tvuj ucet tak si rek ze nepotrebujeskopeckar wrote:Co bych za to dal, mě poslední 4 nepřišli vůbec.mantel wrote:Všem, kteří si ze mně dělají srandu, přeji příští tři došlé mladíky stejného typu a agrese, jako byl ten můj dnešní. Tak a máte to.
Propuštění stálo 14 971éček, jinak raději bych opravdu nikoho, než to co dneska. Nicméně dějou se na SP i horší věcí, než příchody SWéček, takže vlastně ať přijde příště klidně znova, když pak jako kompenzace přijde 17 leté CM s agresí 5% a skrytou 99%.Hippopotamus wrote:Hmm...čo by si dal za SWčko s agresivitou 91? Ja osobne by som bol ochotný zaplatiť asi tak 20k, aby mi neprišlo, keďže následné prepustenie stojí tuším okolo 25kkopeckar wrote:Co bych za to dal, mě poslední 4 nepřišli vůbec.mantel wrote:Všem, kteří si ze mně dělají srandu, přeji příští tři došlé mladíky stejného typu a agrese, jako byl ten můj dnešní. Tak a máte to.
Já bych si ho nechal na zaplácnuti C sestavy a po vytrénování by se vidělo co dál.Hippopotamus wrote: Hmm...čo by si dal za SWčko s agresivitou 91? Ja osobne by som bol ochotný zaplatiť asi tak 20k, aby mi neprišlo, keďže následné prepustenie stojí tuším okolo 25k
Kdyz obere FC Shaumu tak klidne muzes napsat samponatomkycz wrote:silná čtyřka se už po dvou kolech usadila na čele. My dnes horko těžko udolali z posledních sil se vzpouzející mašinutygrům gratulujeme k obrání šampiona o dva body
( málem jsem napsal šampona )
Koukám že nemusím smutnit sám..tomkycz wrote:
výkony: 134:146![]()
No že bysme si zrovna my mohli dovolit rozdávat body na počkání...