Moderator: Czech Moderators
BuchtaLG wrote: C.Ronaldo jedinì![]()
Cital si tie pravidla ?Avatar
Avatar je ikonka uživatele, která se objevuje u jeho pøíspìvkù. Maximální povolená velikost je 150x180 pixel.
Myslim ze to tu par krat uz bolo v blizkej minulosti ale je to podla tych Strelenych golovParis_Sg wrote:Chtìl bych se vás zeptat podle èeho se urèuje poøadí v tabulce, když by jsme náhodou mìli stejnej poèet výher, remíz i proher. Je to podle rozdílu skore nebo podle poètu vstøelených gólù?
OMG este kolko sa Vas n to bude pytat ? keby sa pozres o par topikov dole tak tam sa to riesiloParis_Sg wrote:Chtìl bych se vás zeptat podle èeho se urèuje poøadí v tabulce, když by jsme náhodou mìli stejnej poèet výher, remíz i proher. Je to podle rozdílu skore nebo podle poètu vstøelených gólù?
První možnost je bug.H.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:Když mám 4 nabídky na hráèe...proè mì to tu prostøední neukazuje, když ji chci pøijmout?? (domluvený okamžitý pøestup, ale mezitím jej 2 pøehodili)??
Díky Krupe, už ji tam vidím...asi to byl opravdu bug...anebo má slepota...krup72 wrote:První možnost je bug.H.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:Když mám 4 nabídky na hráèe...proè mì to tu prostøední neukazuje, když ji chci pøijmout?? (domluvený okamžitý pøestup, ale mezitím jej 2 pøehodili)??
Druhá možnost (ale to je jen moje hypotéza), že to novì nedává možnost pøijmout nabídku, co není nejvyšší a je tam velkej finanèní skok.
amoszamba wrote:Kdy hráèi zaèínají ztrácet výkonnost? Jak dovrší 30 let nebo jak dovrší 31 let? A kdy brankáøi?
Výkon hráèe závisí na jeho vìku. Hráè, kterému je 17 let, nepodá tak dobrý výkon jako hráè 25letý. Hráèi v poli podávají své nejlepší výkony mezi 20-30 lety. U brankáøù (GK) je tento vìk o nìco vyšší: 23-33 let. Hráèùm se také obnovuje ménì fyzièky, když jsou pøíliš mladí èi staøí. Hráèi ve vìku od 21 do 28 let získají bìhem simulace ve 4:00 15% fyzièky . Pro hráèe mladší a starší je to pouze 10%. A pokud je hráè opravdu starý (více než 33 let), zvýší se jeho fyzièka pouze o 5%.