hm, tak jsem si projel vsechny tymy z bé-dvojky a krom prestavujicich GregorianMost to jsou vsechno silny tymy a cekaji nas samy tezky zapasy....
/jo je to fakt strasne prekvapujici zjisteni ze becko hrajou silny tymy..../ Trochu jsem prehodnotil cile a lehce mi spadlo sebevedomi, stale plati ze se chci s timhle tymem podivat do Acka, ale jestli to bude tuhle sezonu a nebo az tu prespristi je mi burt:)
v pondeli, doma proti FC Dribbels, ktery skoncili minulou sezonu 7. a hlavne me predminulou sezonu haluzacky pripravili o postup, takze tady je motivace jasna

hraju doma, chci tri body
v utery to bude horsi, vyjezd na Slovensko k Apple United, kteri vyhlasili utok na titul, tady je sance na zisk nakyho bodu dost mala...ale zkusime prekvapit:)
ve ctvrtek doma proti reckemu Perdikas, kterej byl minulou sezonu devatej. tri body by to chtelo
a konecne v patek, 21.12, velke derby , prvni oficialni pod hlavickou oficialnich SP soutezi, FC Marowitch proti FK Hash
nikam nepoletime, nikam nepojedem tymovym autobusem, cely tym jede na THC stadium na kolech, aby vyjadril podporu akci "jezdete na kole, nevozte si prdel v aute"
jasnym favoritem budou domaci, ale udelame vse pro to aby fanousci videli v podani dvouch nejlepsich jamajskych tymu co nejkvalitnejsi fotbal!
takze suma sumarum, cilem pro prvni tyden je 6 bodu, 7 by bylo super a min jak 6 bude problem....