Divize B

Moderator: Czech Moderators

Dajo
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize B

Post by Dajo »

tomkycz wrote:
tomkycz wrote:díky pánové, ještě není hotovo, ale to nejdůležitější je za námi.

teď už je hotovo. V Litoměřicích panuje nadšení, že se povedlo to, co jsme si předsevzali. Ikdyž jsme tomu moc nevěřili, podařilo se nepřetržitě postupovat z géčka do áčka, k tomu vše s pohárkem. Už můžu zase s klidem v duši skončit 8) předtím si ale musím dojít pro pohárky v bubnu a minci...
Gratulujeme , pekná práca. V A-čku ti budeme držať palce a dúfam ,že tu bedňu dáš. :wink:
Dajo
FK Laugaricio
tomkycz

Post by tomkycz »

Dajo wrote:Gratulujeme , pekná práca. V A-čku ti budeme držať palce a dúfam ,že tu bedňu dáš. :wink:
jestli je bedňa 14-16 flek, tak snad jo 8) jinak pokud nezačne vyprodávat aspoň pět týmů, tak to nevidím ani na záchranu :wink:
Dajo

Post by Dajo »

tomkycz wrote:
Dajo wrote:Gratulujeme , pekná práca. V A-čku ti budeme držať palce a dúfam ,že tu bedňu dáš. :wink:
jestli je bedňa 14-16 flek, tak snad jo 8) jinak pokud nezačne vyprodávat aspoň pět týmů, tak to nevidím ani na záchranu :wink:
Tak to zas nie . :roll: Myslím ,že ich tam popreháňaš kvalitne. :wink:
Dajo
FK Laugaricio
Dajo

Post by Dajo »

30.kolo

FK Laugaricio : Mccgrady City Football team 2-3 ( 1:2 ) 136:135 :roll:
Nedovolili sme si prvý krát poraziť Mccgradyho a tak sme mu to pustili. No. :lol:
Ale na druhej strane Mccgradymu gratulujeme k titulu a jeho famóznej jazde v tomto ročníku, jednoznačný šampión a držíme palce v A -divízii. :wink:
Dajo
FK Laugaricio
léblík

Post by léblík »

tomkycz wrote:
tomkycz wrote:díky pánové, ještě není hotovo, ale to nejdůležitější je za námi.

teď už je hotovo. V Litoměřicích panuje nadšení, že se povedlo to, co jsme si předsevzali. Ikdyž jsme tomu moc nevěřili, podařilo se nepřetržitě postupovat z géčka do áčka, k tomu vše s pohárkem. Už můžu zase s klidem v duši skončit 8) předtím si ale musím dojít pro pohárky v bubnu a minci...
Gratulace, pěkně sis to povodil. Zkus v tom Áčku vydržet a počkat na mě a Frenkyče 8)
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
sexy kote

Post by sexy kote »

Kuk :D
Tak jisté plány pro sezonu v B3 u Berušek jsou :mrgreen: Po prozkoumání ostatních týmů nejspíš podobné plány bude mít dalších 4-5 manažerů :mrgreen: Z týmů B3 je nám známa jen Mašina, Šutřík a s Ploeg se tuším taky už hrálo. Z nováčků jen Regina a spolupostupující z Plzně. Zajímavej bude Habsburger, buď to je takovej šmoula a nebo ze sebe zatím dělá blbého záměrně.
tomkycz

Post by tomkycz »

léblík wrote:Gratulace, pěkně sis to povodil. Zkus v tom Áčku vydržet a počkat na mě a Frenkyče 8)
no tak jednu sezónu se tam snad udržím, a když ne, tak se tam vrátím 8)
acskncl

Post by acskncl »

Se sezonou plna spokojenost 8) Sestupove starosti nas nepotkaly a neprijemne postupove se povedlo vcas zahnat :twisted:
Na ceste do propadliste dejin.
mantel

Post by mantel »

acskncl wrote:Se sezonou plna spokojenost 8) Sestupove starosti nas nepotkaly a neprijemne postupove se povedlo vcas zahnat :twisted:
Chybí mi tu smajlík, co se mlátí rukou do hlavy. plně by vystihoval můj názor hlavně na druhou část věty. :mrgreen:
Gratulka Rockymu.
acskncl

Post by acskncl »

mantel wrote:
acskncl wrote:Se sezonou plna spokojenost 8) Sestupove starosti nas nepotkaly a neprijemne postupove se povedlo vcas zahnat :twisted:
Chybí mi tu smajlík, co se mlátí rukou do hlavy. plně by vystihoval můj názor hlavně na druhou část věty. :mrgreen:
Gratulka Rockymu.
O postup nebyl zajem ani minulou sezonu, ac nakonec nejaka uvaha precijen byla, vcas se hrozici nebezpeci muselo zazehnat. O sestup hrat neumim tak proc se nekam nutit.
Na ceste do propadliste dejin.
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

tomkycz wrote: teď už je hotovo. V Litoměřicích panuje nadšení, ale musím dojít pro pohárky v bubnu a minci...
Gratulace kamaráde, krásná práce.....a souhlasím i s tím koncem věty 8)
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
léblík

Post by léblík »

Cíl je jasný, postup do A, cokoliv jinýho je považováno za neúspěch.
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

hm, tak jsem si projel vsechny tymy z bé-dvojky a krom prestavujicich GregorianMost to jsou vsechno silny tymy a cekaji nas samy tezky zapasy..../jo je to fakt strasne prekvapujici zjisteni ze becko hrajou silny tymy..../ Trochu jsem prehodnotil cile a lehce mi spadlo sebevedomi, stale plati ze se chci s timhle tymem podivat do Acka, ale jestli to bude tuhle sezonu a nebo az tu prespristi je mi burt:)

v pondeli, doma proti FC Dribbels, ktery skoncili minulou sezonu 7. a hlavne me predminulou sezonu haluzacky pripravili o postup, takze tady je motivace jasna :twisted: hraju doma, chci tri body

v utery to bude horsi, vyjezd na Slovensko k Apple United, kteri vyhlasili utok na titul, tady je sance na zisk nakyho bodu dost mala...ale zkusime prekvapit:)

ve ctvrtek doma proti reckemu Perdikas, kterej byl minulou sezonu devatej. tri body by to chtelo

a konecne v patek, 21.12, velke derby , prvni oficialni pod hlavickou oficialnich SP soutezi, FC Marowitch proti FK Hash
nikam nepoletime, nikam nepojedem tymovym autobusem, cely tym jede na THC stadium na kolech, aby vyjadril podporu akci "jezdete na kole, nevozte si prdel v aute"
jasnym favoritem budou domaci, ale udelame vse pro to aby fanousci videli v podani dvouch nejlepsich jamajskych tymu co nejkvalitnejsi fotbal!

takze suma sumarum, cilem pro prvni tyden je 6 bodu, 7 by bylo super a min jak 6 bude problem....
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

frankie_doparoma wrote: a konecne v patek, 21.12, velke derby , prvni oficialni pod hlavickou oficialnich SP soutezi, FC Marowitch proti FK Hash
nikam nepoletime, nikam nepojedem tymovym autobusem, cely tym jede na THC stadium na kolech, aby vyjadril podporu akci "jezdete na kole, nevozte si prdel v aute"
jasnym favoritem budou domaci, ale udelame vse pro to aby fanousci videli v podani dvouch nejlepsich jamajskych tymu co nejkvalitnejsi fotbal!
Chcem lístok do VIP zóny! Zaplatím kľudne lístky všetkým ostatným, ale chcem tam byť! 8)
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
léblík

Post by léblík »

Sezona bude pekelně téžká, nicméně, cíl zůstává stejnej a to je postup do A nejlépe s pohárkem pro vítěze Béčka.První týden bude dost náročný, jediný odpočinkový zápas je proti přestavujícim Gregoriánům z Mostu. Šlágr bude v pátek jak už psal Frenkie. Pro mě nejprestižnější zápas 8)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”