frankie, teï sem dostal nápad, co takhle oznaèit všechny topicy jako dùležité?frankie_doparoma wrote: Uz se to tu xkrat resilo ale vetsinou to skoncilo LOCKEM topicu a odpluti do historie (a diky automatic delete je to nenavratne pryc)

Moderator: Czech Moderators
a ty opravdu dulezite jako oznameni, very good ideaEvandro wrote:frankie, teï sem dostal nápad, co takhle oznaèit všechny topicy jako dùležité?frankie_doparoma wrote: Uz se to tu xkrat resilo ale vetsinou to skoncilo LOCKEM topicu a odpluti do historie (a diky automatic delete je to nenavratne pryc)Dùežité automatic delete nesmaže
SLOVAK!Tom151 wrote:jaky je narodnosti?Neni to nahodou liliputchavi.27 wrote:no hej mam nabidku asi na nejmensiho golmana !:-DDDDDD ma 1,61m![]()
ej super aspon v nieèom sme najchavi.27 wrote:SLOVAK!Tom151 wrote:jaky je narodnosti?Neni to nahodou liliputchavi.27 wrote:no hej mam nabidku asi na nejmensiho golmana !:-DDDDDD ma 1,61m![]()
![]()
![]()
![]()
momo9111 wrote:ja mam v tyme 1,64m brankarachavi.27 wrote:no hej mam nabidku asi na nejmensiho golmana !:-DDDDDD ma 1,61m![]()