Moderator: Czech Moderators
pøesnì tak podle spmt ale øekl bych že je to stejnì atraktivní jako liga takže stejná èástka..akorát nevim a to bych se chtìl právì zeptat jak to pùsobý na hráèe?stejne jako liga nebo jako pøátelák?ptám se kuly poklesu fyzièky hrajících hráèu a morálky nehrajících hráèu potøeboval bych to vìdìt abych vìdìl jestli mám nasadit áèko nebo béèkoKlitor wrote:podle SPMT 19momo9111 wrote:ake vlastne davate vstpune na pohar?
stejné a nebo ještì trochu horší (z tvého pohledu) jako ligaFifi.5 wrote:pøesnì tak podle spmt ale øekl bych že je to stejnì atraktivní jako liga takže stejná èástka..akorát nevim a to bych se chtìl právì zeptat jak to pùsobý na hráèe?stejne jako liga nebo jako pøátelák?ptám se kuly poklesu fyzièky hrajících hráèu a morálky nehrajících hráèu potøeboval bych to vìdìt abych vìdìl jestli mám nasadit áèko nebo béèkoKlitor wrote:podle SPMT 19momo9111 wrote:ake vlastne davate vstpune na pohar?
taky.. misto hry doma s lehcim hraju venku s tezsim..Klitor wrote:jsem nas.anej ani netušíte jak ... místo Háèkaøe doma jedu ke Géèkaøovi takže prachy nebudou a ještì ví bùh jak to dopadne ...