Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
A to vadí?levion+ wrote:možné to je ale já tam nenasel pleaseoslicek wrote:
Hello, could I establish new user group?
Lermik - Spartièka
20. sezona D.18
Spartièka cup VII
http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=102759
20. sezona D.18
Spartièka cup VII

http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=102759
novacek, nespokojenost fanousku v bance v - .....
Jsem tu novacek a prosim nekoho kdo mi pomuze zitra 11.8. do 27.8. jsem na dovolene, ale pak zase budu tvrde hrat
. Prosim nekoho zkuseneho (staresinu) icq:390-666-786 e-mail: JirkaVencl@seznam.cz tym na sp: Volkl manazer: jirka.vencl

-
- Member of the Soccer Project Association
Lidi, chtìl bych se zeptat. Poslední dobou mám problémy s pøihlašováním do SP. Prostì to trvá strašnì dlouho (cca 5 minut) a to nikdy døív nebylo. A když se koneènì dostatnu na hlavní stránku SP, tak vidím další problém, moje malé logo týmu, které by mìlo být vidìt na levo v panelu pod Pozicí, tam není a je tam pouze ten èervenej køížek a s tímhle problémem souvisí i další a to ten, že na hoøe ty paneli (Manažer, Tým, Taktika,...) by se mìli rozvinou, ale ono se po najetí kurzorem na to nestane nic a já musím složitì klikat. Nevíte nìkdo v èem je problém nebo co dìlám špatnì? Máte nìkdo taky takový problémy?? Díky
-
Nemáš tøeba pomalej net?? Já jsem teda problémy s rychlostí nemìl už hafo dlouho...Slanec wrote:Lidi, chtìl bych se zeptat. Poslední dobou mám problémy s pøihlašováním do SP. Prostì to trvá strašnì dlouho (cca 5 minut) a to nikdy døív nebylo. A když se koneènì dostatnu na hlavní stránku SP, tak vidím další problém, moje malé logo týmu, které by mìlo být vidìt na levo v panelu pod Pozicí, tam není a je tam pouze ten èervenej køížek a s tímhle problémem souvisí i další a to ten, že na hoøe ty paneli (Manažer, Tým, Taktika,...) by se mìli rozvinou, ale ono se po najetí kurzorem na to nestane nic a já musím složitì klikat. Nevíte nìkdo v èem je problém nebo co dìlám špatnì? Máte nìkdo taky takový problémy?? Díky

Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
HC Kometa Brno Forever
-
foppa 13.......No já si právì rychlost testoval a mám jí 950 kbit/s a to si myslím, že není tak málo. Ale jinak je spíš problém s tím malým logem, ale tak snad to nìjak pøejde 

Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
-
No tak jsem se koukal a píše mi to rozmìry 50 x 50. Ale nevim podle url mi to ten obrázek nechce najít, tak tøeba je problém v tom, že už neexistuje.happyna17 wrote:a jak máš velký to logo protože max je 150x75 tak ho zks zmenšit to malý logo podle tohohleSlanec wrote:foppa 13.......No já si právì rychlost testoval a mám jí 950 kbit/s a to si myslím, že není tak málo. Ale jinak je spíš problém s tím malým logem, ale tak snad to nìjak pøejde
Slanec - FC Tigers
-
- Fan
poptavka - zacatecnicky help
Ahoj hraci,
tak todle tema je primo pro me, teprve zacinam a nejak se v tom "moc" neorientuju, nasel by se nekdo kdo by mi prozradil par zacatecnických rad. Postupne to tu procitam, ale je toho fakt moc a rada by se preci jen hodila. Koukam, ze jsem vstoupil do hry pred novou sezonou, tak i proto shanim pomoc
Diky za jakoukoli pomoc.
shamaniker@centrum.cz predmet - soccer
tak todle tema je primo pro me, teprve zacinam a nejak se v tom "moc" neorientuju, nasel by se nekdo kdo by mi prozradil par zacatecnických rad. Postupne to tu procitam, ale je toho fakt moc a rada by se preci jen hodila. Koukam, ze jsem vstoupil do hry pred novou sezonou, tak i proto shanim pomoc

Diky za jakoukoli pomoc.
-
Re: poptavka - zacatecnicky help
jestli si ještì nepøeèet tyhle 2 topici tak to napravshamaniker wrote:Ahoj hraci,
Diky za jakoukoli pomoc.

-
Re: poptavka - zacatecnicky help
A kedze si novacik precitaj si pre vystrahu aj tento topic http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=86461happyna17 wrote:jestli si ještì nepøeèet tyhle 2 topici tak to napravshamaniker wrote:Ahoj hraci,
Diky za jakoukoli pomoc.
shamaniker@centrum.cz predmet - soccerhttp://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=67526 a http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=67091

Ivo08 - LSG Nové Zámky

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"