Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Triinu
Assistant Manager

Post by Triinu »

Jak je to s hráèi co jsou na trhu zdarma? V pravidlech je napsáno, že se hráè rozhodne sám, kterou smlouvu pøijme...zajímalo by mì, jestli se hráè rozhoduje podle výhodnosti smlouvy nebo prostì pøijme náhodnì nìjakou ze smluv?
FC Killers - F.230
Evandro
Member of the Soccer Project Association

Post by Evandro »

Triinu wrote:Jak je to s hráèi co jsou na trhu zdarma? V pravidlech je napsáno, že se hráè rozhodne sám, kterou smlouvu pøijme...zajímalo by mì, jestli se hráè rozhoduje podle výhodnosti smlouvy nebo prostì pøijme náhodnì nìjakou ze smluv?
bere nejlepší nabídku :wink:
Image
Image
Lermik

Post by Lermik »

levion+ wrote:
oslicek wrote:
Hello, could I establish new user group?
možné to je ale já tam nenasel please
A to vadí?
Lermik - Spartièka
20. sezona D.18
Spartièka cup VII :arrow:
http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=102759
Thomas25
Team President

Post by Thomas25 »

Kdy by mì mìl pøijít junior?Dnes jsem dostavìl prof.centrum.Za 30 dní?
PipkiN

Post by PipkiN »

Thomas25 wrote:Kdy by mì mìl pøijít junior?Dnes jsem dostavìl prof.centrum.Za 30 dní?
Za 60 dní od posledního pøíchodu, následnì co 30 dní...
playing in C2
Image
Turnaj Slaná baterka
jirka93
Team Manager

novacek, nespokojenost fanousku v bance v - .....

Post by jirka93 »

Jsem tu novacek a prosim nekoho kdo mi pomuze zitra 11.8. do 27.8. jsem na dovolene, ale pak zase budu tvrde hrat :D . Prosim nekoho zkuseneho (staresinu) icq:390-666-786 e-mail: JirkaVencl@seznam.cz tym na sp: Volkl manazer: jirka.vencl
Slanec

Post by Slanec »

Lidi, chtìl bych se zeptat. Poslední dobou mám problémy s pøihlašováním do SP. Prostì to trvá strašnì dlouho (cca 5 minut) a to nikdy døív nebylo. A když se koneènì dostatnu na hlavní stránku SP, tak vidím další problém, moje malé logo týmu, které by mìlo být vidìt na levo v panelu pod Pozicí, tam není a je tam pouze ten èervenej køížek a s tímhle problémem souvisí i další a to ten, že na hoøe ty paneli (Manažer, Tým, Taktika,...) by se mìli rozvinou, ale ono se po najetí kurzorem na to nestane nic a já musím složitì klikat. Nevíte nìkdo v èem je problém nebo co dìlám špatnì? Máte nìkdo taky takový problémy?? Díky
foppa 13

Post by foppa 13 »

Slanec wrote:Lidi, chtìl bych se zeptat. Poslední dobou mám problémy s pøihlašováním do SP. Prostì to trvá strašnì dlouho (cca 5 minut) a to nikdy døív nebylo. A když se koneènì dostatnu na hlavní stránku SP, tak vidím další problém, moje malé logo týmu, které by mìlo být vidìt na levo v panelu pod Pozicí, tam není a je tam pouze ten èervenej køížek a s tímhle problémem souvisí i další a to ten, že na hoøe ty paneli (Manažer, Tým, Taktika,...) by se mìli rozvinou, ale ono se po najetí kurzorem na to nestane nic a já musím složitì klikat. Nevíte nìkdo v èem je problém nebo co dìlám špatnì? Máte nìkdo taky takový problémy?? Díky
Nemáš tøeba pomalej net?? Já jsem teda problémy s rychlostí nemìl už hafo dlouho... :wink:
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
Slanec

Post by Slanec »

foppa 13.......No já si právì rychlost testoval a mám jí 950 kbit/s a to si myslím, že není tak málo. Ale jinak je spíš problém s tím malým logem, ale tak snad to nìjak pøejde :D
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
happyna17

Post by happyna17 »

Slanec wrote:foppa 13.......No já si právì rychlost testoval a mám jí 950 kbit/s a to si myslím, že není tak málo. Ale jinak je spíš problém s tím malým logem, ale tak snad to nìjak pøejde :D
a jak máš velký to logo protože max je 150x75 tak ho zks zmenšit to malý logo podle tohohle :wink:
Slanec

Post by Slanec »

happyna17 wrote:
Slanec wrote:foppa 13.......No já si právì rychlost testoval a mám jí 950 kbit/s a to si myslím, že není tak málo. Ale jinak je spíš problém s tím malým logem, ale tak snad to nìjak pøejde :D
a jak máš velký to logo protože max je 150x75 tak ho zks zmenšit to malý logo podle tohohle :wink:
No tak jsem se koukal a píše mi to rozmìry 50 x 50. Ale nevim podle url mi to ten obrázek nechce najít, tak tøeba je problém v tom, že už neexistuje.
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
happyna17

Post by happyna17 »

Slanec wrote: No tak jsem se koukal a píše mi to rozmìry 50 x 50. Ale nevim podle url mi to ten obrázek nechce najít, tak tøeba je problém v tom, že už neexistuje.
jj zkus tam dát novej s tìma rozmìrama a mìlo by to fakèit
shamaniker
Fan

poptavka - zacatecnicky help

Post by shamaniker »

Ahoj hraci,
tak todle tema je primo pro me, teprve zacinam a nejak se v tom "moc" neorientuju, nasel by se nekdo kdo by mi prozradil par zacatecnických rad. Postupne to tu procitam, ale je toho fakt moc a rada by se preci jen hodila. Koukam, ze jsem vstoupil do hry pred novou sezonou, tak i proto shanim pomoc :)

Diky za jakoukoli pomoc.

shamaniker@centrum.cz predmet - soccer
happyna17

Re: poptavka - zacatecnicky help

Post by happyna17 »

shamaniker wrote:Ahoj hraci,
tak todle tema je primo pro me, teprve zacinam a nejak se v tom "moc" neorientuju, nasel by se nekdo kdo by mi prozradil par zacatecnických rad. Postupne to tu procitam, ale je toho fakt moc a rada by se preci jen hodila. Koukam, ze jsem vstoupil do hry pred novou sezonou, tak i proto shanim pomoc :)

Diky za jakoukoli pomoc.

jestli si ještì nepøeèet tyhle 2 topici tak to naprav :wink: http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=67526 a http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=67091
Ivo08-LSG

Re: poptavka - zacatecnicky help

Post by Ivo08-LSG »

happyna17 wrote:
shamaniker wrote:Ahoj hraci,

Diky za jakoukoli pomoc.

jestli si ještì nepøeèet tyhle 2 topici tak to naprav :wink: http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=67526 a http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=67091
A kedze si novacik precitaj si pre vystrahu aj tento topic http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=86461 :wink:
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”