Edit: Tak kouzelný králíci jsou v beneluxu nedostatkový zboží, tak by byl hřích aby toho tak ambiciozní tým jako jsou Ňoumíci nevyužil

Moderator: Czech Moderators
Hm chytrý telefon..tak radši zaťukej na sousedy ať tě pustí na pc..a nakopej jí prdel..kopeckar wrote:Díky všem za podporu, pár hráčů mám v karetním (můj mobil nabízel slovo jaterním) ohrožení a hodilo by se mi, pokud vše dobře dopadne, kdyby oba nebo alespoň LB vyvázlo bez kartičky.
Přání od finalisty a semifinalisty SP cupu nás těší. Chlapci povečeřeli a šli na kutě, ráno je čeká těžký boj.PaTTTTrick wrote:i u Bonnerů držíme palce....
ŇOUMÍCI - rogiboys. 2:0 (149:130)kopeckar wrote:ŇOUMÍCI - tvaltnietmee. 1:0 (148:140)
Krůček po krůčku stoupáme výš a výš. Tuto výhru jsme v koutku duše čekali, ale to Mccgrady v minulém kole asi taky a dokud ráno nesvítí na monitoru u vašeho zápasu velké V, nic jisté není. Jsme mezi 4 nejlepšími manažery v tomto ročníku SP cupu. Tohle je náš největší úspěch ve sférách SP a rádi bychom si tuto větu ještě dvakrát (zítra a v pátek) zopakovali. Cesta je sice těžká, zítra se nám staví do cesty osmý tým A-divize rogiboys. Z českých a slovenských týmů ho na své půdě neporazili jen péesko a Dajo (oba dva remizovali), zato oba remizovali i u něj. Zkusíme na něj něco vymyslet. Domácí půda nahrává nám, rozhodčí 30% připouští více variant a co bude dál zatím neřešíme. Už teď jsme ovšem nejlepší letošní český tým v SP cupu.Pokladníkovi, když jsem ho po zápase a losu do dalšího kola potkal jen zářili oči a zisk 611.780€ prakticky vymazal letošní SP cupovou ztrátu. Zbývá už jen vydělat 66.195€. Držte nám palce, bojujeme i za vás.
Thank you, I hope you guys still play in the highest division.rohalt wrote:Congratulations with your win against my team.
You'll win even without a direct red card.
Jojo, chce to píchnout od nejvyššího a tím nemyslím Sjarela.pupajdi13 wrote:gratulace....tohle už je slušná práce...máte v trestu každý jedno CM , tak se drž .....rozhodčí 54% ten klidně může vykouzlit nějakou "Dajovinu"
Keď som si vás preklepol dnes v noci pred semi, nemal som najmenšej obavy z toho, že by si nepostúpil.kopeckar wrote:Jojo, chce to píchnout od nejvyššího a tím nemyslím Sjarela.pupajdi13 wrote:gratulace....tohle už je slušná práce...máte v trestu každý jedno CM , tak se drž .....rozhodčí 54% ten klidně může vykouzlit nějakou "Dajovinu"