zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

Papa Bouba Diop
Member of the Soccer Project Association

Re: zajimavosti

Post by Papa Bouba Diop »

jak teď poslední dobou vcelku často projíždím trh s juniory tak přicházím na fakt, že je vcelku velký nedostatek kvalitních LMek a když už někdo je tak se u nich ceny šroubují hrozně vysoko...žádný sem zatím nekoupil :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
fifina.5
Team President

Post by fifina.5 »

Papa Bouba Diop wrote:jak teď poslední dobou vcelku často projíždím trh s juniory tak přicházím na fakt, že je vcelku velký nedostatek kvalitních LMek a když už někdo je tak se u nich ceny šroubují hrozně vysoko...žádný sem zatím nekoupil :)
neni to u LM,je to obecně u věch

zas.anej spamer

Image
Image
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

no u ostatních postů (samozřejmě krom CB,CM,CF) jsem v pohodě sehnal hráče za +/- 2M se skrytou nad 90 a agresí kolem 20ti...záleží asi zrovna na okamžiku.někdy se najednou objeví několik ucházejících hráčů naopak někdy zas skoro nikdo
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Balík
Team Manager

Post by Balík »

Dneska se mi povedla jedna z mejch největších chyb. Až do dneška jsem s jedním bojoval u nás v D o titul. Hrál jsem s celkem průměrným týmem, takže tři body měly být moje, jenže.... Pozdě večer, když jsem poněkolikáte kontroloval sestavu, jsem si všim, že nemám mezi náhradníky žádného útočníka, a proto jsem tam šoupnul jednoho krajního, protože centry mám zraněné... jenže jsem se nějak překlik, nebo já nevim, a dal jsem tam samozřejmě svýho Ačkaře a to, že na RF nikdo nezůstal jsem si nevšim. Jasn pos*** jsem si to sám, ale ještě nemusel bejt všem dnům konec, kdyby jen asistent manažera měl propůjčenou jistou dávku inteligence, ale bohužel... z těch ostatních pěti RF, které vlastním, vybral jak jinak toho uplně nejhoršího, kterej zahrál 25. Když jsem si pak v pravidlech u asistenta manažera přečet tuhle větu: Když jste na dovolené, pár nejdůležitějších rozhodnutí za Vás udělá asistent manažera, tak jsem ho vykop a žádnýho najímat nebudu.
Balík
Team Manager

Post by Balík »

Balík wrote:tak jsem ho vykop a žádnýho najímat nebudu.

Njn, vim, že bych si stejně nijak nepomohl, kdybych neměl žádnýho asistenta, takže ňákýho najmu, ale mohl by bejt podle mě trochu platnější..
Alexej.K
Team Board Member

Post by Alexej.K »

Koukám, dnešek byl den chyb.. Sice nehraju o titul v Géčku, ale o co nejlepší umístění, mohl jsem jít na 3. příčku, ale zapomněl sem postavit RF (jaká náhoda) místo meho nejlepšího střelce, tam šel RF co mi zahral výkon 30 :( A golem v 86' minutě, jsem prohral :(
Balík
Team Manager

Post by Balík »

Alexej.K wrote:Koukám, dnešek byl den chyb.. Sice nehraju o titul v Géčku, ale o co nejlepší umístění, mohl jsem jít na 3. příčku, ale zapomněl sem postavit RF (jaká náhoda) místo meho nejlepšího střelce, tam šel RF co mi zahral výkon 30 :( A golem v 86' minutě, jsem prohral :(
koukám, že si můžem podat ruku.
5zizou5

Post by 5zizou5 »

Balík wrote:Dneska se mi povedla jedna z mejch největších chyb. Až do dneška jsem s jedním bojoval u nás v D o titul. Hrál jsem s celkem průměrným týmem, takže tři body měly být moje, jenže.... Pozdě večer, když jsem poněkolikáte kontroloval sestavu, jsem si všim, že nemám mezi náhradníky žádného útočníka, a proto jsem tam šoupnul jednoho krajního, protože centry mám zraněné... jenže jsem se nějak překlik, nebo já nevim, a dal jsem tam samozřejmě svýho Ačkaře a to, že na RF nikdo nezůstal jsem si nevšim. Jasn pos*** jsem si to sám, ale ještě nemusel bejt všem dnům konec, kdyby jen asistent manažera měl propůjčenou jistou dávku inteligence, ale bohužel... z těch ostatních pěti RF, které vlastním, vybral jak jinak toho uplně nejhoršího, kterej zahrál 25. Když jsem si pak v pravidlech u asistenta manažera přečet tuhle větu: Když jste na dovolené, pár nejdůležitějších rozhodnutí za Vás udělá asistent manažera, tak jsem ho vykop a žádnýho najímat nebudu.
chudak asistent :cry:
nekdo pose*e svoji praci a odnese to asistent manazera vyhazovem, ikdyz za nic nemuze, delal svoji praci bez chyby a neni v jeho popisu prace nasazovat hrace do sestavy, do toho on vubec ani nemluvi, jen ti hlida smlouvy a posila informacni zpravy cca

jasny, jde hrat v poho bez nej, ale tady jeho vyhozeni nemelo absolutne zadnou pricinu, ted mi z toho breci muj asistent manazera a chce zorganizovat nakou stavku asistentů, protoze se s nima zachazi osklive, ikdyz delaji vsechno nejlip jak dokazou, sice jejich prace je jednoducha a ne nijak v sirokym spektru, ale takovy zachazeni si vyprosujou... :roll:
You will never drink alone!
LŽÍCE TU NENÍ Image
Balík
Team Manager

Post by Balík »

5zizou5 wrote:chudak asistent :cry:
nekdo pose*e svoji praci a odnese to asistent manazera vyhazovem, ikdyz za nic nemuze, delal svoji praci bez chyby a neni v jeho popisu prace nasazovat hrace do sestavy, do toho on vubec ani nemluvi, jen ti hlida smlouvy a posila informacni zpravy cca

jasny, jde hrat v poho bez nej, ale tady jeho vyhozeni nemelo absolutne zadnou pricinu, ted mi z toho breci muj asistent manazera a chce zorganizovat nakou stavku asistentů, protoze se s nima zachazi osklive, ikdyz delaji vsechno nejlip jak dokazou, sice jejich prace je jednoducha a ne nijak v sirokym spektru, ale takovy zachazeni si vyprosujou... :roll:
OK nějak jsem neštudoval, co má všechno asistent manažera na práci, ale jestli jen posílá zprávy o tom, že někomu končí smlouva, když se to dá ohlídat, tak toho moc neni, tak ať si klidně stávkujou, aspoň budou něco dělat.
kopeckar

Post by kopeckar »

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
fifina.5
Team President

Post by fifina.5 »

jednomu mímu borcoj jsem při 24. narozeninách naměřil 14 zranení za jeho karieru,slušnej řízek
5zizou5

Post by 5zizou5 »

fifina.5 wrote:jednomu mímu borcoj jsem při 24. narozeninách naměřil 14 zranení za jeho karieru,slušnej řízek
hmmmm řízek *slintající smajlík*
You will never drink alone!
LŽÍCE TU NENÍ Image
kofi

Post by kofi »

Já nestačím zírat...
takovýhle hráč se dnes prodal za 250.000,-
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
I když já mám co říkat, dneska jsem vychytal juniora se součtem hlavních a skrytý 274...za 350.000 :shock: ...jediná škoda, že má agresivitu 61%, ale i tak bohatě postačí. :)
FC Alkoholicks
Tiger Baros

Post by Tiger Baros »

kofi wrote:Já nestačím zírat...
takovýhle hráč se dnes prodal za 250.000,-
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
a nemá třeba nějakej mega plat? :)
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
kofi

Post by kofi »

Tiger Baros wrote: a nemá třeba nějakej mega plat? :)
Myslíš, že bych v tom případě o něj měl zájem? :mrgreen: Nn, byl úplně normální...neskutečný co se za ty tři sezony změnilo. :)
FC Alkoholicks
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”