zajimavosti
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: zajimavosti
jak teď poslední dobou vcelku často projíždím trh s juniory tak přicházím na fakt, že je vcelku velký nedostatek kvalitních LMek a když už někdo je tak se u nich ceny šroubují hrozně vysoko...žádný sem zatím nekoupil 

Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 

-
no u ostatních postů (samozřejmě krom CB,CM,CF) jsem v pohodě sehnal hráče za +/- 2M se skrytou nad 90 a agresí kolem 20ti...záleží asi zrovna na okamžiku.někdy se najednou objeví několik ucházejících hráčů naopak někdy zas skoro nikdo
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 

Dneska se mi povedla jedna z mejch největších chyb. Až do dneška jsem s jedním bojoval u nás v D o titul. Hrál jsem s celkem průměrným týmem, takže tři body měly být moje, jenže.... Pozdě večer, když jsem poněkolikáte kontroloval sestavu, jsem si všim, že nemám mezi náhradníky žádného útočníka, a proto jsem tam šoupnul jednoho krajního, protože centry mám zraněné... jenže jsem se nějak překlik, nebo já nevim, a dal jsem tam samozřejmě svýho Ačkaře a to, že na RF nikdo nezůstal jsem si nevšim. Jasn pos*** jsem si to sám, ale ještě nemusel bejt všem dnům konec, kdyby jen asistent manažera měl propůjčenou jistou dávku inteligence, ale bohužel... z těch ostatních pěti RF, které vlastním, vybral jak jinak toho uplně nejhoršího, kterej zahrál 25. Když jsem si pak v pravidlech u asistenta manažera přečet tuhle větu: Když jste na dovolené, pár nejdůležitějších rozhodnutí za Vás udělá asistent manažera, tak jsem ho vykop a žádnýho najímat nebudu.
Balík wrote:tak jsem ho vykop a žádnýho najímat nebudu.
Njn, vim, že bych si stejně nijak nepomohl, kdybych neměl žádnýho asistenta, takže ňákýho najmu, ale mohl by bejt podle mě trochu platnější..
Koukám, dnešek byl den chyb.. Sice nehraju o titul v Géčku, ale o co nejlepší umístění, mohl jsem jít na 3. příčku, ale zapomněl sem postavit RF (jaká náhoda) místo meho nejlepšího střelce, tam šel RF co mi zahral výkon 30
A golem v 86' minutě, jsem prohral 

koukám, že si můžem podat ruku.Alexej.K wrote:Koukám, dnešek byl den chyb.. Sice nehraju o titul v Géčku, ale o co nejlepší umístění, mohl jsem jít na 3. příčku, ale zapomněl sem postavit RF (jaká náhoda) místo meho nejlepšího střelce, tam šel RF co mi zahral výkon 30A golem v 86' minutě, jsem prohral
-
chudak asistentBalík wrote:Dneska se mi povedla jedna z mejch největších chyb. Až do dneška jsem s jedním bojoval u nás v D o titul. Hrál jsem s celkem průměrným týmem, takže tři body měly být moje, jenže.... Pozdě večer, když jsem poněkolikáte kontroloval sestavu, jsem si všim, že nemám mezi náhradníky žádného útočníka, a proto jsem tam šoupnul jednoho krajního, protože centry mám zraněné... jenže jsem se nějak překlik, nebo já nevim, a dal jsem tam samozřejmě svýho Ačkaře a to, že na RF nikdo nezůstal jsem si nevšim. Jasn pos*** jsem si to sám, ale ještě nemusel bejt všem dnům konec, kdyby jen asistent manažera měl propůjčenou jistou dávku inteligence, ale bohužel... z těch ostatních pěti RF, které vlastním, vybral jak jinak toho uplně nejhoršího, kterej zahrál 25. Když jsem si pak v pravidlech u asistenta manažera přečet tuhle větu: Když jste na dovolené, pár nejdůležitějších rozhodnutí za Vás udělá asistent manažera, tak jsem ho vykop a žádnýho najímat nebudu.

nekdo pose*e svoji praci a odnese to asistent manazera vyhazovem, ikdyz za nic nemuze, delal svoji praci bez chyby a neni v jeho popisu prace nasazovat hrace do sestavy, do toho on vubec ani nemluvi, jen ti hlida smlouvy a posila informacni zpravy cca
jasny, jde hrat v poho bez nej, ale tady jeho vyhozeni nemelo absolutne zadnou pricinu, ted mi z toho breci muj asistent manazera a chce zorganizovat nakou stavku asistentů, protoze se s nima zachazi osklive, ikdyz delaji vsechno nejlip jak dokazou, sice jejich prace je jednoducha a ne nijak v sirokym spektru, ale takovy zachazeni si vyprosujou...

OK nějak jsem neštudoval, co má všechno asistent manažera na práci, ale jestli jen posílá zprávy o tom, že někomu končí smlouva, když se to dá ohlídat, tak toho moc neni, tak ať si klidně stávkujou, aspoň budou něco dělat.5zizou5 wrote:chudak asistent![]()
nekdo pose*e svoji praci a odnese to asistent manazera vyhazovem, ikdyz za nic nemuze, delal svoji praci bez chyby a neni v jeho popisu prace nasazovat hrace do sestavy, do toho on vubec ani nemluvi, jen ti hlida smlouvy a posila informacni zpravy cca
jasny, jde hrat v poho bez nej, ale tady jeho vyhozeni nemelo absolutne zadnou pricinu, ted mi z toho breci muj asistent manazera a chce zorganizovat nakou stavku asistentů, protoze se s nima zachazi osklive, ikdyz delaji vsechno nejlip jak dokazou, sice jejich prace je jednoducha a ne nijak v sirokym spektru, ale takovy zachazeni si vyprosujou...![]()
-
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
jednomu mímu borcoj jsem při 24. narozeninách naměřil 14 zranení za jeho karieru,slušnej řízek
-
hmmmm řízek *slintající smajlík*fifina.5 wrote:jednomu mímu borcoj jsem při 24. narozeninách naměřil 14 zranení za jeho karieru,slušnej řízek
-
Já nestačím zírat...
takovýhle hráč se dnes prodal za 250.000,-
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
I když já mám co říkat, dneska jsem vychytal juniora se součtem hlavních a skrytý 274...za 350.000
...jediná škoda, že má agresivitu 61%, ale i tak bohatě postačí. 
I když já mám co říkat, dneska jsem vychytal juniora se součtem hlavních a skrytý 274...za 350.000

FC Alkoholicks
-
a nemá třeba nějakej mega plat?kofi wrote:Já nestačím zírat...

Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
HALA MADRID!
-
Myslíš, že bych v tom případě o něj měl zájem?Tiger Baros wrote: a nemá třeba nějakej mega plat?

FC Alkoholicks