Lermik wrote: 5 to rozhodnì neni, je to kolem 3 bodù.
No vidis, tak mejm to vzdycky klesne nejmin o 4

dukaz misto slibu (z 70 na 66):
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
Moderator: Czech Moderators
Lermik wrote: 5 to rozhodnì neni, je to kolem 3 bodù.
Jj díky, no toitiž nevím když muj nejlepší hráè RF 30let vykon 70... bude mit 31 jeslti si ho mám nevhat anebo ho radìji støelit nìkomu...[/quote]Juros wrote:Vyborne takze uz tu byli 3 a 3,5 a 4 a 5.....takze myslim ze to mas dooooost presne zodpovezene![]()
![]()
já bych ho støelil protože když ti zestárne tak ti i pomalejc pøibejvá fyzièka takže ten hráè za tejden mùže odehrát sotva 4-5 zápasy takyhappyna17 wrote:Jj díky, no toitiž nevím když muj nejlepší hráè RF 30let vykon 70... bude mit 31 jeslti si ho mám nevhat anebo ho radìji støelit nìkomu...Juros wrote:Vyborne takze uz tu byli 3 a 3,5 a 4 a 5.....takze myslim ze to mas dooooost presne zodpovezene![]()
![]()
Mám takových povícero, ještì 2 CB, takže to rozprodám a nakoupím dravé mládíRobertinho wrote:Mìl jsem CMko, kterýmu bylo 30 a hrál výkony 71, ale jelikož dìdky, v týmu nestrpím a vyhazuju je už v 29 letech, tak jsem ho prodal a ještì jsem na tom slušnì vydìlal...proto ti ze své zkušenosti radím prodat ho, ale rozhodnutí je poøád jen na tobì
Já si myslím, že nejlepší je mít jen mladíky a hráče ve středním věku a to kvůli jednoduché věci - penězům. Když koupím nevytrénovaného mladíka a pak tréninngem zjistím, že je o ničem, prodám ho a většinou neprodělám. Hráče který dosáhne 26 taky prodávám, protože ještě drží cenu a je v docela lukrativní věkové kategorii. V mém týmu je teď jediný hráč ve věku 25 a ten půjde v pondělí na trh,zbytek je mladší .... Chápu, že v takové divizi B+ je potřeba mt i starší hráče s vysokým výkonem (72+), ale než se tam dostanu, to ještě bude dlouhá cesta....Juros wrote:Mám takových povícero, ještì 2 CB, takže to rozprodám a nakoupím dravé mládíRobertinho wrote:Mìl jsem CMko, kterýmu bylo 30 a hrál výkony 71, ale jelikož dìdky, v týmu nestrpím a vyhazuju je už v 29 letech, tak jsem ho prodal a ještì jsem na tom slušnì vydìlal...proto ti ze své zkušenosti radím prodat ho, ale rozhodnutí je poøád jen na tobì