Divize A

Moderator: Czech Moderators

mantel
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by mantel »

Dík za gratulky, pomsta se podařila a bodíky jsou doma. Florin psal včera, psal i dnes a není podstatné, co za nesmysly to byly. Nechápu, že má tu drzost mi ještě psát. Pro mě tímto má mise v divizi A skončila a musím přiznat, že byla mnohem úspešnější, než jsem na jejím začátku předpokládal. Budu držet palce všem Čechům v divizi A. Stále věřím, že titul se může objevit po letech doma. Takže makejte, ať si o vás ještě můžu přečíst nějakou zajímavou zahraniční tiskovku. Gradymu gratulka k parádnímu výkonu a udržení prvního fleku. A Frenkie je kapitola sama o sobě, taky gratulace, i když bych raději, aby někdo z vás měl plné body. Přece jen 3 jsou více než 2x1.
šutr
Team President

Post by šutr »

Gratulka Mantelíku, chtěl bych ho ráno vidět jak kouká na výsledek :D Zahrál si to fantasticky :!:
Šutr
Šutrteam B3
Ataner

Post by Ataner »

šutr wrote:Gratulka Mantelíku, chtěl bych ho ráno vidět jak kouká na výsledek :D Zahrál si to fantasticky :!:
Přesně tak..gratulace i z pralesa.. :wink:
JPD - B.3
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

mantel wrote:Dík za gratulky, pomsta se podařila a bodíky jsou doma. Florin psal včera, psal i dnes a není podstatné, co za nesmysly to byly. Nechápu, že má tu drzost mi ještě psát. Pro mě tímto má mise v divizi A skončila a musím přiznat, že byla mnohem úspešnější, než jsem na jejím začátku předpokládal. Budu držet palce všem Čechům v divizi A. Stále věřím, že titul se může objevit po letech doma. Takže makejte, ať si o vás ještě můžu přečíst nějakou zajímavou zahraniční tiskovku. Gradymu gratulka k parádnímu výkonu a udržení prvního fleku. A Frenkie je kapitola sama o sobě, taky gratulace, i když bych raději, aby někdo z vás měl plné body. Přece jen 3 jsou více než 2x1.
Pustil se do rozprodeje....už toho bylo na něj moc! 5 hráčů do prodeje, z toho ale asi 2 neprodá, protože přehnal částku prodeje...ale 3 za 1 EUR by mohl...no aby na to neztroskotal v poháru, kde si určitě ještě brousí hodně zuby.
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

tomkycz wrote:raději prohraju s Mcggradym než s tebou 8)
dyt me je to jasne a proto vzdy budou nase zapasy velky derby kde se pocita jen vitezstvi a pocet zlomenejch kosti na strane soupere a tak to ma byt 8) (neco bych k tomu dopsal ale uz se mi to heslo zda ohrany...:p)
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
frankie_doparoma

tak dnesek vsude tak nak dle predpokladu
krom zapasu tigerinho-mccgrady. gratulace k tigerinhovi k cennemu skalpu :)
....a ja prestal posilhavat po ctvrtym fleku a soustreduju se o boj o udrzeni na patym miste (i kdyz teda me o nej zejtra pravdepodobne pripravi me_dinamo), necht si tigerinho honi prvni trojku, na to ja nemam :oops:
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

frankie_doparoma wrote:tak dnesek vsude tak nak dle predpokladu
....a ja prestal posilhavat po ctvrtym fleku a soustreduju se o boj o udrzeni na patym miste (i kdyz teda me o nej zejtra pravdepodobne pripravi me_dinamo), necht si tigerinho honi prvni trojku, na to ja nemam :oops:
Již před zápasem bylo jasno... nemyslím si,že by to bylo překvapení. Tigerinho se velice dobře připravil, já si to díky zápasu v pondělí proti Mengreenovi nemohl dovolit.

Prohra bolí, ale byla zasloužená a gratuluju vítězovi
Tigerinho
Team Manager

Post by Tigerinho »

frankie_doparoma wrote:tak dnesek vsude tak nak dle predpokladu
Díky frankie ;-) Avšak si myslím, že boj o čtvrté místo je stále velmi otevřený, ještě o něj bude tuhý boj... Určitě mě budeš náhánět až do konce sezony, jinak to určitě nebude ;) Můj cíl (po dlouhé době) znovu v Ačku bylo neudělat ostudu a hlavní úkol je stále stejný a to zachránit se...
Mccgrady wrote:Již před zápasem bylo jasno... nemyslím si,že by to bylo překvapení. Tigerinho se velice dobře připravil, já si to díky zápasu v pondělí proti Mengreenovi nemohl dovolit.

Mccgrady, také děkuji. Na jednu stranu jsem rád, že jsem Tě porazil, ale na stranu druhou je mi líto, protože jsem Tě tímto připravil o první místo, ale jak už jsem psal, věřím, že tuto sezonu ovládneš a tudíš i vyhraješ právě ty a zahraniční "menežry" necháš za sebou ;-)
Tigerinho - SPC Czech Tigers
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

Mccgrady wrote:Již před zápasem bylo jasno... nemyslím si,že by to bylo překvapení. Tigerinho se velice dobře připravil, já si to díky zápasu v pondělí proti Mengreenovi nemohl dovolit.

Mccgrady, také děkuji. Na jednu stranu jsem rád, že jsem Tě porazil, ale na stranu druhou je mi líto, protože jsem Tě tímto připravil o první místo, ale jak už jsem psal, věřím, že tuto sezonu ovládneš a tudíš i vyhraješ právě ty a zahraniční "menežry" necháš za sebou ;-)[/quote]

Pokud se budou ostatní manageři na mě připravovat stejně jako ty, tak budu rád abych vůbec skončil třetí.... :idea:
Každopádně dobrá práce :!:
frankie_doparoma

Tigerinho wrote:Určitě mě budeš náhánět až do konce sezony, jinak to určitě nebude ;) Můj cíl (po dlouhé době) znovu v Ačku bylo neudělat ostudu a hlavní úkol je stále stejný a to zachránit se...
no rad bych:)
vcera jsem si delal analyzu tymu z Acka co o neco hraji a po zhlednuti vysledku jsem si rikal co sakra delam na patym miste :shock: :twisted:
jinak muj cil je taky zachrana, zachrana a nabrani zkusenosti mladasu abych pristi sezonu, kdyz mi bude prat los tak se pokusil vyzdimat z tymu maximum...

btw. pekna tiskovka od Calin_g dneska *PALEC_NAHORU* (jestli jsem to teda z translatoru dobre pochopil...)
Tigerinho
Team Manager

Post by Tigerinho »

frankie_doparoma wrote:
Tigerinho wrote:Určitě mě budeš náhánět až do konce sezony, jinak to určitě nebude ;) Můj cíl (po dlouhé době) znovu v Ačku bylo neudělat ostudu a hlavní úkol je stále stejný a to zachránit se...
vcera jsem si delal analyzu tymu z Acka co o neco hraji a po zhlednuti vysledku jsem si rikal co sakra delam na patym miste :shock: :twisted:
jinak muj cil je taky zachrana, zachrana a nabrani zkusenosti mladasu abych pristi sezonu, kdyz mi bude prat los tak se pokusil vyzdimat z tymu maximum...

btw. pekna tiskovka od Calin_g dneska *PALEC_NAHORU* (jestli jsem to teda z translatoru dobre pochopil...)
Dneska mi přišlo mnoho zpráv, zejména zdejších lidí z fóra co sledují dění v A divizi (drtivá většina gratulovala, ale našli se i tací, kteří mě obviňují, že kvůli mě možná Mccgrady příjde o titul...) Ze zahraničních mi psali jen rumunští manažeři, kteří všichni zdůrazňovali, že je velmi mile překvapilo to, že jsme hrali s Mccgradym "fair-play" a nikdo z nás zápas nevypustil...
Tigerinho - SPC Czech Tigers
sexy kote

Post by sexy kote »

frankie_doparoma wrote:

Průměrný max. výkon (A-tým)

1. Damned United: 75,46
2. FC Meangreen: 75,42
3. Mccgrady City Football team: 75,06
4. me_dinamo: 74,88
5. Die Habsburger: 74,49
6. FK Hash Rohatsko: 74,39
7. rogiboys: 74,35
8. SPC Czech Tigers: 74,33
9. ac mattt: 73,74
10. Litomerice losers Club de Fotbal: 73,22
Takže z těch co hrají o Top 5 by jsi dle svých milovaných čísel měl být na 4 flíčku :mrgreen:
frankie_doparoma

lol, coze?! nechapu....

- ziju ve svete kde o top5 hraje vic tymu nez je v tech top5

- v ty celkovy tabulce jsem na urovni tigerinha ale on ma rozhodne lepsi agresi takze jako bych byl 7. a protoze to byla reakce na boj o ctvrtej flek tak mi to prijde proste tak. rozdil bejt 4. a nebo 7.
sexy kote

Post by sexy kote »

frankie_doparoma wrote:lol, coze?! nechapu....

- ziju ve svete kde o top5 hraje vic tymu nez je v tech top5

- v ty celkovy tabulce jsem na urovni tigerinha ale on ma rozhodne lepsi agresi takze jako bych byl 7. a protoze to byla reakce na boj o ctvrtej flek tak mi to prijde proste tak. rozdil bejt 4. a nebo 7.
Tu lepší agresi pořeš s Me_florinem :mrgreen: Ten rád na to téma pokecá :mrgreen:
tomkycz

Post by tomkycz »

tabulka jasně ukazuje že jsme slabí jak čajíček takže umístění loserů v tabulce odpovídá, nebo spíše překračuje naše možnosti... Přesto zkusíme ještě s pořadím zahýbat, ikdyž je to těžké, když pět týmů rozdává body na počkání a týmy co jsou v tabulce před námi neporazíme ani doma... 8)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”