Divize A
Moderator: Czech Moderators
Re: Divize A
Dík za gratulky, pomsta se podařila a bodíky jsou doma. Florin psal včera, psal i dnes a není podstatné, co za nesmysly to byly. Nechápu, že má tu drzost mi ještě psát. Pro mě tímto má mise v divizi A skončila a musím přiznat, že byla mnohem úspešnější, než jsem na jejím začátku předpokládal. Budu držet palce všem Čechům v divizi A. Stále věřím, že titul se může objevit po letech doma. Takže makejte, ať si o vás ještě můžu přečíst nějakou zajímavou zahraniční tiskovku. Gradymu gratulka k parádnímu výkonu a udržení prvního fleku. A Frenkie je kapitola sama o sobě, taky gratulace, i když bych raději, aby někdo z vás měl plné body. Přece jen 3 jsou více než 2x1.
Gratulka Mantelíku, chtěl bych ho ráno vidět jak kouká na výsledek
Zahrál si to fantasticky 

Šutr
Šutrteam B3
Šutrteam B3
-
- Member of the Soccer Project Association
Přesně tak..gratulace i z pralesa..šutr wrote:Gratulka Mantelíku, chtěl bych ho ráno vidět jak kouká na výsledekZahrál si to fantasticky

JPD - B.3
Pustil se do rozprodeje....už toho bylo na něj moc! 5 hráčů do prodeje, z toho ale asi 2 neprodá, protože přehnal částku prodeje...ale 3 za 1 EUR by mohl...no aby na to neztroskotal v poháru, kde si určitě ještě brousí hodně zuby.mantel wrote:Dík za gratulky, pomsta se podařila a bodíky jsou doma. Florin psal včera, psal i dnes a není podstatné, co za nesmysly to byly. Nechápu, že má tu drzost mi ještě psát. Pro mě tímto má mise v divizi A skončila a musím přiznat, že byla mnohem úspešnější, než jsem na jejím začátku předpokládal. Budu držet palce všem Čechům v divizi A. Stále věřím, že titul se může objevit po letech doma. Takže makejte, ať si o vás ještě můžu přečíst nějakou zajímavou zahraniční tiskovku. Gradymu gratulka k parádnímu výkonu a udržení prvního fleku. A Frenkie je kapitola sama o sobě, taky gratulace, i když bych raději, aby někdo z vás měl plné body. Přece jen 3 jsou více než 2x1.
-
dyt me je to jasne a proto vzdy budou nase zapasy velky derby kde se pocita jen vitezstvi a pocet zlomenejch kosti na strane soupere a tak to ma byttomkycz wrote:raději prohraju s Mcggradym než s tebou![]()

lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
tak dnesek vsude tak nak dle predpokladu
krom zapasu tigerinho-mccgrady. gratulace k tigerinhovi k cennemu skalpu
....a ja prestal posilhavat po ctvrtym fleku a soustreduju se o boj o udrzeni na patym miste (i kdyz teda me o nej zejtra pravdepodobne pripravi me_dinamo), necht si tigerinho honi prvni trojku, na to ja nemam
krom zapasu tigerinho-mccgrady. gratulace k tigerinhovi k cennemu skalpu

....a ja prestal posilhavat po ctvrtym fleku a soustreduju se o boj o udrzeni na patym miste (i kdyz teda me o nej zejtra pravdepodobne pripravi me_dinamo), necht si tigerinho honi prvni trojku, na to ja nemam

Již před zápasem bylo jasno... nemyslím si,že by to bylo překvapení. Tigerinho se velice dobře připravil, já si to díky zápasu v pondělí proti Mengreenovi nemohl dovolit.frankie_doparoma wrote:tak dnesek vsude tak nak dle predpokladu
krom zapasu tigerinho-mccgrady. gratulace k tigerinhovi k cennemu skalpu![]()
Prohra bolí, ale byla zasloužená a gratuluju vítězovi
Díky frankiefrankie_doparoma wrote:tak dnesek vsude tak nak dle predpokladu
krom zapasu tigerinho-mccgrady. gratulace k tigerinhovi k cennemu skalpu![]()

Mccgrady, také děkuji. Na jednu stranu jsem rád, že jsem Tě porazil, ale na stranu druhou je mi líto, protože jsem Tě tímto připravil o první místo, ale jak už jsem psal, věřím, že tuto sezonu ovládneš a tudíš i vyhraješ právě ty a zahraniční "menežry" necháš za sebouMccgrady wrote:Již před zápasem bylo jasno... nemyslím si,že by to bylo překvapení. Tigerinho se velice dobře připravil, já si to díky zápasu v pondělí proti Mengreenovi nemohl dovolit.

Tigerinho - SPC Czech Tigers
Mccgrady, také děkuji. Na jednu stranu jsem rád, že jsem Tě porazil, ale na stranu druhou je mi líto, protože jsem Tě tímto připravil o první místo, ale jak už jsem psal, věřím, že tuto sezonu ovládneš a tudíš i vyhraješ právě ty a zahraniční "menežry" necháš za sebouMccgrady wrote:Již před zápasem bylo jasno... nemyslím si,že by to bylo překvapení. Tigerinho se velice dobře připravil, já si to díky zápasu v pondělí proti Mengreenovi nemohl dovolit.

Pokud se budou ostatní manageři na mě připravovat stejně jako ty, tak budu rád abych vůbec skončil třetí....

Každopádně dobrá práce

-
no rad bych:)Tigerinho wrote:Určitě mě budeš náhánět až do konce sezony, jinak to určitě nebudeMůj cíl (po dlouhé době) znovu v Ačku bylo neudělat ostudu a hlavní úkol je stále stejný a to zachránit se...
vcera jsem si delal analyzu tymu z Acka co o neco hraji a po zhlednuti vysledku jsem si rikal co sakra delam na patym miste

jinak muj cil je taky zachrana, zachrana a nabrani zkusenosti mladasu abych pristi sezonu, kdyz mi bude prat los tak se pokusil vyzdimat z tymu maximum...
btw. pekna tiskovka od Calin_g dneska *PALEC_NAHORU* (jestli jsem to teda z translatoru dobre pochopil...)
Dneska mi přišlo mnoho zpráv, zejména zdejších lidí z fóra co sledují dění v A divizi (drtivá většina gratulovala, ale našli se i tací, kteří mě obviňují, že kvůli mě možná Mccgrady příjde o titul...) Ze zahraničních mi psali jen rumunští manažeři, kteří všichni zdůrazňovali, že je velmi mile překvapilo to, že jsme hrali s Mccgradym "fair-play" a nikdo z nás zápas nevypustil...frankie_doparoma wrote:no rad bych:)Tigerinho wrote:Určitě mě budeš náhánět až do konce sezony, jinak to určitě nebudeMůj cíl (po dlouhé době) znovu v Ačku bylo neudělat ostudu a hlavní úkol je stále stejný a to zachránit se...
vcera jsem si delal analyzu tymu z Acka co o neco hraji a po zhlednuti vysledku jsem si rikal co sakra delam na patym miste![]()
![]()
jinak muj cil je taky zachrana, zachrana a nabrani zkusenosti mladasu abych pristi sezonu, kdyz mi bude prat los tak se pokusil vyzdimat z tymu maximum...
btw. pekna tiskovka od Calin_g dneska *PALEC_NAHORU* (jestli jsem to teda z translatoru dobre pochopil...)
Tigerinho - SPC Czech Tigers
Průměrný max. výkon (A-tým)frankie_doparoma wrote:no rad bych:)Tigerinho wrote:Určitě mě budeš náhánět až do konce sezony, jinak to určitě nebudeMůj cíl (po dlouhé době) znovu v Ačku bylo neudělat ostudu a hlavní úkol je stále stejný a to zachránit se...
vcera jsem si delal analyzu tymu z Acka co o neco hraji a po zhlednuti vysledku jsem si rikal co sakra delam na patym miste![]()
![]()
1. Damned United: 75,46
2. FC Meangreen: 75,42
3. Mccgrady City Football team: 75,06
4. me_dinamo: 74,88
5. Die Habsburger: 74,49
6. FK Hash Rohatsko: 74,39
7. rogiboys: 74,35
8. SPC Czech Tigers: 74,33
9. ac mattt: 73,74
10. Litomerice losers Club de Fotbal: 73,22
Takže z těch co hrají o Top 5 by jsi dle svých milovaných čísel měl být na 4 flíčku

-
lol, coze?! nechapu....
- ziju ve svete kde o top5 hraje vic tymu nez je v tech top5
- v ty celkovy tabulce jsem na urovni tigerinha ale on ma rozhodne lepsi agresi takze jako bych byl 7. a protoze to byla reakce na boj o ctvrtej flek tak mi to prijde proste tak. rozdil bejt 4. a nebo 7.
- v ty celkovy tabulce jsem na urovni tigerinha ale on ma rozhodne lepsi agresi takze jako bych byl 7. a protoze to byla reakce na boj o ctvrtej flek tak mi to prijde proste tak. rozdil bejt 4. a nebo 7.
Tu lepší agresi pořeš s Me_florinemfrankie_doparoma wrote:lol, coze?! nechapu....

-
tabulka jasně ukazuje že jsme slabí jak čajíček takže umístění loserů v tabulce odpovídá, nebo spíše překračuje naše možnosti... Přesto zkusíme ještě s pořadím zahýbat, ikdyž je to těžké, když pět týmů rozdává body na počkání a týmy co jsou v tabulce před námi neporazíme ani doma...