aha, tak to jokofi wrote:Myslíš, že bych v tom případě o něj měl zájem?Tiger Baros wrote: a nemá třeba nějakej mega plat?Nn, byl úplně normální...neskutečný co se za ty tři sezony změnilo.

Moderator: Czech Moderators
aha, tak to jokofi wrote:Myslíš, že bych v tom případě o něj měl zájem?Tiger Baros wrote: a nemá třeba nějakej mega plat?Nn, byl úplně normální...neskutečný co se za ty tři sezony změnilo.
fifina.5 wrote:kua,proč mi to samý přišlo taky,dyg já s nim nic nehraju
No zkouší to, takže to je tak, jak si myslím. Zkusil to na mě a pak si řekl, že vypustí kouřovou a tak to poslal pár dalším managerům, u kterých viděl, že jsou zrovna na fóru, aby to nebylo nápadný.fifina.5 wrote:v 11:29 ,jen nechpá jak něco takovýho může dělattakhle zkušený manager
Pokud se nemýlím, tak při změně trenéra, kterýho ste měli určitou dobu, se morálka hráčů vážně zvedne...nebo si to s něčím pletu? Já jen, co kdyby to fakt nemyslel špatně.kopeckar wrote:No zkouší to, takže to je tak, jak si myslím. Zkusil to na mě a pak si řekl, že vypustí kouřovou a tak to poslal pár dalším managerům, u kterých viděl, že jsou zrovna na fóru, aby to nebylo nápadný.fifina.5 wrote:v 11:29 ,jen nechpá jak něco takovýho může dělattakhle zkušený manager
presne to me taky napadlo, co kdyz to tobe neposlal proto ze s nim hrajes ale proste jen z duvodu z kteryho to poslal ostatnim...kofi wrote:Pokud se nemýlím, tak při změně trenéra, kterýho ste měli určitou dobu, se morálka hráčů vážně zvedne...nebo si to s něčím pletu? Já jen, co kdyby to fakt nemyslel špatně.kopeckar wrote:No zkouší to, takže to je tak, jak si myslím. Zkusil to na mě a pak si řekl, že vypustí kouřovou a tak to poslal pár dalším managerům, u kterých viděl, že jsou zrovna na fóru, aby to nebylo nápadný.fifina.5 wrote:v 11:29 ,jen nechpá jak něco takovýho může dělattakhle zkušený manager
jojo, je to takkofi wrote:Pokud se nemýlím, tak při změně trenéra, kterýho ste měli určitou dobu, se morálka hráčů vážně zvedne...nebo si to s něčím pletu? Já jen, co kdyby to fakt nemyslel špatně.
jeho ty nezajimas, jde o jeho hrace a jejich moralkufifina.5 wrote:tak proč zrovna nám,když moralku u hráčů němam nijak zlou?
jo takhle ..kolika lidem to tak mohl napsat?frankie_doparoma wrote:jeho ty nezajimas, jde o jeho hrace a jejich moralkufifina.5 wrote:tak proč zrovna nám,když moralku u hráčů němam nijak zlou?:D