Já si myslím, že je to rùzné. Mùj nejlepší hráè dává 72 a zùstane minimálnì do 31, protože i po pklesu bude jeden z nejlepších. A navíc už bych za nìj nedostal tolik ve 30letech. Na moje Fko to bohatì staèí.Juros wrote:Jj díky, no toitiž nevím když muj nejlepší hráè RF 30let vykon 70... bude mit 31 jestli si ho mám nechat anebo ho radìji støelit nìkomu...
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
taky sázín na obchod, ale ty hráèe už jsem koupil jako hotové, takže když je prodám ve 30 dostanu víc za nì než kdybych je prodal v 31..xixor wrote:Já si myslím, že nejlepší je mít jen mladíky a hráèe ve støedním vìku a to kvùli jednoduché vìci - penìzùm. Když koupím nevytrénovaného mladíka a pak tréninngem zjistím, že je o nièem, prodám ho a vìtšinou neprodìlám. Hráèe který dosáhne 26 taky prodávám, protože ještì drží cenu a je v docela lukrativní vìkové kategorii. V mém týmu je teï jediný hráè ve vìku 25 a ten pùjde v pondìlí na trh,zbytek je mladší .... Chápu, že v takové divizi B+ je potøeba mt i starší hráèe s vysokým výkonem (72+), ale než se tam dostanu, to ještì bude dlouhá cesta....Juros wrote:Mám takových povícero, ještì 2 CB, takže to rozprodám a nakoupím dravé mládíRobertinho wrote:Mìl jsem CMko, kterýmu bylo 30 a hrál výkony 71, ale jelikož dìdky, v týmu nestrpím a vyhazuju je už v 29 letech, tak jsem ho prodal a ještì jsem na tom slušnì vydìlal...proto ti ze své zkušenosti radím prodat ho, ale rozhodnutí je poøád jen na tobìDo té doby sázím na obchod.

39. sezona - 1. v H.1780 -> 40. sezona - 1. v G.594 -> 41. sezona 10. v F.198 -> 42. sezona 2 v F.198 -> 43. sezona ?. v E.66
-
potøeboval bych vìdìt jednu vìc:mám hráèe s nulovou morálkou pøed prodloužením smlouvy (plat má 1000€) a teï bych ho potøeboval využít takže by mì zajímalo jestli se mu morálka zvýší pokud mu nabídku plat dejme tomu tøeba 6000€...díky
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 

-
Ja viem tak ze po kazdom predlzeni zmluvy sa hracovi zvysi moralka na 100%Klitor wrote:nechci kecat ale dost o tom pochybuju ...Papa Bouba Diop wrote:potøeboval bych vìdìt jednu vìc:mám hráèe s nulovou morálkou pøed prodloužením smlouvy (plat má 1000€) a teï bych ho potøeboval využít takže by mì zajímalo jestli se mu morálka zvýší pokud mu nabídku plat dejme tomu tøeba 6000€...díky

Ivo08 - LSG Nové Zámky

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Ivo ma pravdu.Tiez som niektorym vcera predlzoval zmluvy a napr. jeden mal moralku z 92% na 100%.Ano zvysi sa mu na 100%Ivo08-LSG wrote:Ja viem tak ze po kazdom predlzeni zmluvy sa hracovi zvysi moralka na 100%Klitor wrote:nechci kecat ale dost o tom pochybuju ...Papa Bouba Diop wrote:potøeboval bych vìdìt jednu vìc:mám hráèe s nulovou morálkou pøed prodloužením smlouvy (plat má 1000€) a teï bych ho potøeboval využít takže by mì zajímalo jestli se mu morálka zvýší pokud mu nabídku plat dejme tomu tøeba 6000€...díky
-
-
Kdepak. Morálka se zvýší pouze o 20%. Tudíž na 100% Ti to vylítnout mohlo, ale pøedtím si musel mít minimálnì 80%.Ivo08-LSG wrote:Ja viem tak ze po kazdom predlzeni zmluvy sa hracovi zvysi moralka na 100%Klitor wrote:nechci kecat ale dost o tom pochybuju ...Papa Bouba Diop wrote:potøeboval bych vìdìt jednu vìc:mám hráèe s nulovou morálkou pøed prodloužením smlouvy (plat má 1000€) a teï bych ho potøeboval využít takže by mì zajímalo jestli se mu morálka zvýší pokud mu nabídku plat dejme tomu tøeba 6000€...díky

Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
HC Kometa Brno Forever
-
Ja som nehovoril ze mne sa to tak stalo ale ze som tak pocul mnoo tak asi zle neviem
Ale ja by som sa chcel spytat...ze ked ma teraz hrac napriklad moralku 27 a dava vykon napriklad 62...a s moralkou 100 dava vykon 67...tak hned jak mu napriklad predlzim zmluvu a bude mat moralku 100 hned mi da aj taky vykon???To len tak ci tu nieje nieco take ako forma ze najprv da slabsi a za nejaky tri matche da asz max..hmm??chapete ma dufam 

Ivo08 - LSG Nové Zámky

-
nejlepší výkon ti hráè podá se 100%morálkou a 100% fyzièkou,takže napøíklad tìch 67 by ti takhle podal hned když budou splnìný ty 2 body...doufám že sem tì pochopilIvo08-LSG wrote:Ja som nehovoril ze mne sa to tak stalo ale ze som tak pocul mnoo tak asi zle neviemAle ja by som sa chcel spytat...ze ked ma teraz hrac napriklad moralku 27 a dava vykon napriklad 62...a s moralkou 100 dava vykon 67...tak hned jak mu napriklad predlzim zmluvu a bude mat moralku 100 hned mi da aj taky vykon???To len tak ci tu nieje nieco take ako forma ze najprv da slabsi a za nejaky tri matche da asz max..hmm??chapete ma dufam

-
jinak díky za vaše názory,asi to udìlám tak že mu smlouvu neprodloužím,protože za prvý by chtìl vysokej plat,za druhý by mu morálka na stovku stejnì nevyskoèila a trvalo by asi dost dlouho než bych ho dostal zápasama zpìt na stovku

ještì bych ale poradil pokud nìkomu konèí smlouva tak se musíš stejnak vyhrabat z mínusu i když nejsi v minusu více než dvì mega .pokud si v jakymkoliv minusu tak nemužš prodlužovat smlouvyW!ck wrote:Vezmi si pujcku a nebo prodej nejakyho dobryho hrace. Ale pokud nejsi min jak 2M tak se ti nic nestaneextreme7 wrote:Potrebujem pomôc,som s financiami v mínuse.Ako sa dá rýchlo a dobre zartobi???

FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!!
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!!