Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

MošnaM
Member of the Soccer Project Association

Post by MošnaM »

Juros wrote:Jj díky, no toitiž nevím když muj nejlepší hráè RF 30let vykon 70... bude mit 31 jestli si ho mám nechat anebo ho radìji støelit nìkomu...
Já si myslím, že je to rùzné. Mùj nejlepší hráè dává 72 a zùstane minimálnì do 31, protože i po pklesu bude jeden z nejlepších. A navíc už bych za nìj nedostal tolik ve 30letech. Na moje Fko to bohatì staèí.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Juros
Team Manager

Post by Juros »

xixor wrote:
Juros wrote:
Robertinho wrote:Mìl jsem CMko, kterýmu bylo 30 a hrál výkony 71, ale jelikož dìdky, v týmu nestrpím a vyhazuju je už v 29 letech, tak jsem ho prodal a ještì jsem na tom slušnì vydìlal...proto ti ze své zkušenosti radím prodat ho, ale rozhodnutí je poøád jen na tobì :)
Mám takových povícero, ještì 2 CB, takže to rozprodám a nakoupím dravé mládí :D
Já si myslím, že nejlepší je mít jen mladíky a hráèe ve støedním vìku a to kvùli jednoduché vìci - penìzùm. Když koupím nevytrénovaného mladíka a pak tréninngem zjistím, že je o nièem, prodám ho a vìtšinou neprodìlám. Hráèe který dosáhne 26 taky prodávám, protože ještì drží cenu a je v docela lukrativní vìkové kategorii. V mém týmu je teï jediný hráè ve vìku 25 a ten pùjde v pondìlí na trh,zbytek je mladší .... Chápu, že v takové divizi B+ je potøeba mt i starší hráèe s vysokým výkonem (72+), ale než se tam dostanu, to ještì bude dlouhá cesta.... :wink: Do té doby sázím na obchod. :D
taky sázín na obchod, ale ty hráèe už jsem koupil jako hotové, takže když je prodám ve 30 dostanu víc za nì než kdybych je prodal v 31..
Image

Image

39. sezona - 1. v H.1780 -> 40. sezona - 1. v G.594 -> 41. sezona 10. v F.198 -> 42. sezona 2 v F.198 -> 43. sezona ?. v E.66
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

potøeboval bych vìdìt jednu vìc:mám hráèe s nulovou morálkou pøed prodloužením smlouvy (plat má 1000€) a teï bych ho potøeboval využít takže by mì zajímalo jestli se mu morálka zvýší pokud mu nabídku plat dejme tomu tøeba 6000€...díky
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Klitor
Team President

Post by Klitor »

Papa Bouba Diop wrote:potøeboval bych vìdìt jednu vìc:mám hráèe s nulovou morálkou pøed prodloužením smlouvy (plat má 1000€) a teï bych ho potøeboval využít takže by mì zajímalo jestli se mu morálka zvýší pokud mu nabídku plat dejme tomu tøeba 6000€...díky
nechci kecat ale dost o tom pochybuju ...
Image
Ivo08-LSG

Post by Ivo08-LSG »

Klitor wrote:
Papa Bouba Diop wrote:potøeboval bych vìdìt jednu vìc:mám hráèe s nulovou morálkou pøed prodloužením smlouvy (plat má 1000€) a teï bych ho potøeboval využít takže by mì zajímalo jestli se mu morálka zvýší pokud mu nabídku plat dejme tomu tøeba 6000€...díky
Ja viem tak ze po kazdom predlzeni zmluvy sa hracovi zvysi moralka na 100% :idea:
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Erix7
Team President

Post by Erix7 »

Ivo08-LSG wrote:
Klitor wrote:
Ja viem tak ze po kazdom predlzeni zmluvy sa hracovi zvysi moralka na 100% :idea:
Ivo ma pravdu.Tiez som niektorym vcera predlzoval zmluvy a napr. jeden mal moralku z 92% na 100%.Ano zvysi sa mu na 100%
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

ale zas je problem ze cim ma mensi moralku tim chce vetsi plat...
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
foppa 13

Post by foppa 13 »

Ivo08-LSG wrote:
Klitor wrote:
Kdepak. Morálka se zvýší pouze o 20%. Tudíž na 100% Ti to vylítnout mohlo, ale pøedtím si musel mít minimálnì 80%. :wink: Jinak k tomu, aby se hráèi morálka zvýšila je tøeba smlouvu prodloužit minimálnì o 1 rok a 1 den. Pø. Pokud má hráè smlouvu ještì pøesnì na 2 roky a Ty mu ji zvýšíš na 3 roky. Nepøibude hráèovi vùbec nic. :wink:
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
Ivo08-LSG

Post by Ivo08-LSG »

Ja som nehovoril ze mne sa to tak stalo ale ze som tak pocul mnoo tak asi zle neviem :? Ale ja by som sa chcel spytat...ze ked ma teraz hrac napriklad moralku 27 a dava vykon napriklad 62...a s moralkou 100 dava vykon 67...tak hned jak mu napriklad predlzim zmluvu a bude mat moralku 100 hned mi da aj taky vykon???To len tak ci tu nieje nieco take ako forma ze najprv da slabsi a za nejaky tri matche da asz max..hmm??chapete ma dufam :lol:
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Papa Bouba Diop

Ivo08-LSG wrote:Ja som nehovoril ze mne sa to tak stalo ale ze som tak pocul mnoo tak asi zle neviem :? Ale ja by som sa chcel spytat...ze ked ma teraz hrac napriklad moralku 27 a dava vykon napriklad 62...a s moralkou 100 dava vykon 67...tak hned jak mu napriklad predlzim zmluvu a bude mat moralku 100 hned mi da aj taky vykon???To len tak ci tu nieje nieco take ako forma ze najprv da slabsi a za nejaky tri matche da asz max..hmm??chapete ma dufam :lol:
nejlepší výkon ti hráè podá se 100%morálkou a 100% fyzièkou,takže napøíklad tìch 67 by ti takhle podal hned když budou splnìný ty 2 body...doufám že sem tì pochopil :wink:
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Papa Bouba Diop

jinak díky za vaše názory,asi to udìlám tak že mu smlouvu neprodloužím,protože za prvý by chtìl vysokej plat,za druhý by mu morálka na stovku stejnì nevyskoèila a trvalo by asi dost dlouho než bych ho dostal zápasama zpìt na stovku
extreme7
Coach

Post by extreme7 »

Potrebujem pomôc,som s financiami v mínuse.Ako sa dá rýchlo a dobre zartobi???
extreme7
Fire Birds-Divízia H.2168
W!ck
Team President

Post by W!ck »

extreme7 wrote:Potrebujem pomôc,som s financiami v mínuse.Ako sa dá rýchlo a dobre zartobi???
Vezmi si pujcku a nebo prodej nejakyho dobryho hrace. Ale pokud nejsi min jak 2M tak se ti nic nestane
Wicks - Div.E 73
Image
Fifi.5
Team President

Post by Fifi.5 »

W!ck wrote:
extreme7 wrote:Potrebujem pomôc,som s financiami v mínuse.Ako sa dá rýchlo a dobre zartobi???
Vezmi si pujcku a nebo prodej nejakyho dobryho hrace. Ale pokud nejsi min jak 2M tak se ti nic nestane
ještì bych ale poradil pokud nìkomu konèí smlouva tak se musíš stejnak vyhrabat z mínusu i když nejsi v minusu více než dvì mega .pokud si v jakymkoliv minusu tak nemužš prodlužovat smlouvy :(
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!! :)
extreme7
Coach

Post by extreme7 »

pujcku splacam,spravil som 1 belku chybu nebudem to sem rozpisovat,ale skuste mi pomoct èo je ešte dobré na získanie cashu???bannery mam všetky vždy plné.
extreme7
Fire Birds-Divízia H.2168
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”