Ti z toho museli být doslova v šoku, tam to snad nikdo nikdy neudělal (alespoň ze současných Áčkařů), pokud šlo o první flek.Tigerinho wrote:Dneska mi přišlo mnoho zpráv, zejména zdejších lidí z fóra co sledují dění v A divizi (drtivá většina gratulovala, ale našli se i tací, kteří mě obviňují, že kvůli mě možná Mccgrady příjde o titul...) Ze zahraničních mi psali jen rumunští manažeři, kteří všichni zdůrazňovali, že je velmi mile překvapilo to, že jsme hrali s Mccgradym "fair-play" a nikdo z nás zápas nevypustil...frankie_doparoma wrote:no rad bych:)Tigerinho wrote:Určitě mě budeš náhánět až do konce sezony, jinak to určitě nebudeMůj cíl (po dlouhé době) znovu v Ačku bylo neudělat ostudu a hlavní úkol je stále stejný a to zachránit se...
vcera jsem si delal analyzu tymu z Acka co o neco hraji a po zhlednuti vysledku jsem si rikal co sakra delam na patym miste![]()
![]()
jinak muj cil je taky zachrana, zachrana a nabrani zkusenosti mladasu abych pristi sezonu, kdyz mi bude prat los tak se pokusil vyzdimat z tymu maximum...
btw. pekna tiskovka od Calin_g dneska *PALEC_NAHORU* (jestli jsem to teda z translatoru dobre pochopil...)
Divize A
Moderator: Czech Moderators
Re: Divize A
-
- Member of the Soccer Project Association
doufam ze si je vyfuckoval....Tigerinho wrote: Dneska mi přišlo mnoho zpráv, zejména zdejších lidí z fóra co sledují dění v A divizi (drtivá většina gratulovala, ale našli se i tací, kteří mě obviňují, že kvůli mě možná Mccgrady příjde o titul...) Ze zahraničních mi psali jen rumunští manažeři, kteří všichni zdůrazňovali, že je velmi mile překvapilo to, že jsme hrali s Mccgradym "fair-play" a nikdo z nás zápas nevypustil...

lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
Haha. koukam ze tu mame zas tiskovky z rumunska 

-
Neskutečný..frankie_doparoma wrote:Haha. koukam ze tu mame zas tiskovky z rumunska

JPD - B.3
-
Tak mi to nedalo a napísal som Damned do knihy návštev. Viem, že je to mrhanie časom, keďže moje správy v jej knihe návštev majú kratšiu životnosť ako podenka (hoci sú slušné a nikoho nimi neurážam), ale nevadíAtaner wrote:Neskutečný..frankie_doparoma wrote:Haha. koukam ze tu mame zas tiskovky z rumunska

EDIT: Tak mala životnosť cca 20min, nič moc, ale lepšie ako naposledy

Last edited by Hippopotamus on Wed Mar 13, 2013 9:01 pm, edited 1 time in total.
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
-
jediné co nemůžu pochopit je drzost florina bavit se o fair play....a na toto téma vůbec polemizovat....člověk,kterej význam toho slova absolutně nechápe.......
-
To psal i me. kdyz jsem ho porazil ze to prej neni fer 

-
Ja nechápem ešte jednu vec. Prečo za takéto verejné urážanie a nadávanie iným manažérom (resp. celým komunitám hrajúcim pod istými vlajkami) mu nedáte ban? Na základnej stránke SP je ako jeden z hlavných bodov uvedený aj tento:pupajdi13 wrote:jediné co nemůžu pochopit je drzost florina bavit se o fair play....a na toto téma vůbec polemizovat....člověk,kterej význam toho slova absolutně nechápe.......
Offensive behaviour
You have placed offensive content on either the SoccerProject site or the forum.
Myslím, že jeho správanie do bodky napĺňa tento bod, takže, ak niekedy šerifovia majú problém obhájiť svoje činy, v tomto prípade by podľa mňa nebolo o čom.
...new beginning...
-
Podepisuji tuto petici.Hippopotamus wrote:Ja nechápem ešte jednu vec. Prečo za takéto verejné urážanie a nadávanie iným manažérom (resp. celým komunitám hrajúcim pod istými vlajkami) mu nedáte ban? Na základnej stránke SP je ako jeden z hlavných bodov uvedený aj tento:pupajdi13 wrote:jediné co nemůžu pochopit je drzost florina bavit se o fair play....a na toto téma vůbec polemizovat....člověk,kterej význam toho slova absolutně nechápe.......
Offensive behaviour
You have placed offensive content on either the SoccerProject site or the forum.
Myslím, že jeho správanie do bodky napĺňa tento bod, takže, ak niekedy šerifovia majú problém obhájiť svoje činy, v tomto prípade by podľa mňa nebolo o čom.

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
-
na to ti dám radu.....pošli tohle cos napsal na "podvodníci" (stejně jako to ted oni dělají na Vás) at se tím zabývá celá naše skupina,když to otevřu iniciativně sám,tak to bude působit,že jsem zaujatý.Hippopotamus wrote: Ja nechápem ešte jednu vec. Prečo za takéto verejné urážanie a nadávanie iným manažérom (resp. celým komunitám hrajúcim pod istými vlajkami) mu nedáte ban? Na základnej stránke SP je ako jeden z hlavných bodov uvedený aj tento:
Offensive behaviour
Ještě, že už z Áčka mizím. Chce se mi z nich zvracet, jen nechápu, že jsou mignutí úplně všichni, kteří byli loni v Áčku.
P.S. Teď mi došlo, že na mě psali udání (někdy už mi to zapaluje pomalu), tak to už nemá cenu komentovat vůbec. Jen doufám, že někdy dojde na přísloví, že na každou svini se jednou bude vařit voda.
P.S. Teď mi došlo, že na mě psali udání (někdy už mi to zapaluje pomalu), tak to už nemá cenu komentovat vůbec. Jen doufám, že někdy dojde na přísloví, že na každou svini se jednou bude vařit voda.
-
tak jsem si to hodil do translatoru to florinovu tiskovku a tohle je fakt hnus
to ze v tiskovce pouzije obcas fuck a nebo tak, to me nechava chladnym, nejsem zadnej puritan ale tohle je hodne mimo misu, jestli z translatoru chape dobre teda... *ZVRACEJICI_SMAJLIK*
to ze v tiskovce pouzije obcas fuck a nebo tak, to me nechava chladnym, nejsem zadnej puritan ale tohle je hodne mimo misu, jestli z translatoru chape dobre teda... *ZVRACEJICI_SMAJLIK*
-
Já jsem si to ted nechal odborně přeložit od Razvanici,tak čekám co přesně mi napíše, jelikož to mám z googlu takový zmatený ...a nerad bych špatně chápal nějaký význam.frankie_doparoma wrote:tak jsem si to hodil do translatoru to florinovu tiskovku a tohle je fakt hnus
Každopádně je celý tohle od dvojice united/me_florin naprosto zbytečný , všichni mantelovi hráči byli na trhu dostatečně dlouho na to,aby se na nich vytvořila tržní momentální hodnota , to nemůže nikdo,ani ti dva zmatení manažeři popřít.....pokud by mantel nějakou z těch cen potvrzoval ihned po uplynutí povinné doby,tak by se dalo o něčem spekulovat,takhle není vůbec o čem mluvit a jestli se nějaké trojici lidí nelíbí,že některý z hráčů skočil v dresu jejich soka ,tak to už je čistě jen jejich osobní problem .
Ta nenávist a závist zároven už začíná hraničit s fanatizmem.....a já osobně budu apelovat na sjarela ,aby tomu už vystavil stopku co se týká možnosti neustálých výhružek a špinění v oficialních tiskových zprávách.....všechno má své hranice , za chvíli by to taky mohlo dopadnout tak,že se budeme chodit ptát me_florina, jestli si můžeme koupit toho či onoho hráče a za kolik nám to dovolí.

-
jedna vec je nekoho urazit a jina vec je fuckovat ostatni tymy co maj jinou vlajku (a jeste to zduraznovat), me se to teda dotklo, meho "etnickeho citeni" :p (i kdyz o jamajce nebyla rec
), proste tohle sem vubec nepatri, ban bych mu teda nedaval (to by se ty paranoji uz asi nezbavil (ale pral bych mu to, to jo)) ale minimalne bych mu zakazal tiskovky (a nebo udelal naky opatreni, jako ze nestaci mit spfa ale musis projit psychotestama aby si mohl psat tiskovky :p /vsadim se ze on by neprosel/)