Takže idealní čas s tím něco udělat do budoucna.
Moderator: Czech Moderators
když se to přeloží do ang, tak je to celkem srozumitelné... do cz je to hokej.... ale je to celkem drsné....geo75 wrote:google translata z toho dělá ještě větší polívku.
to by ten rozhodci musel bejt fakt koupenej, rano nemam sanci. puvodne jsem uvazoval o trenerovi na tenhle zapas ale ty sance by i tak byli hodne maly...acskncl wrote:Jamajsky bob sice neni ve forme, ale je mu naklonen rozhodci, citim ve vzduchu nejakou tiskovku pro zitrejsi den
to je dobře, o to víc mám z výhry radost... Jen si nemysli, cíl je dostat se před tebefrankie_doparoma wrote:tomkycz: bohuzel, ja fandil belgicanovi
Prečo?frankie_doparoma wrote:tomkycz: bohuzel, ja fandil belgicanovi
Takže si fandil Tomkyčovi?frankie_doparoma wrote:ajo jsem naky zmateny, me zmatlo ze me preskocil v tabulce.... me rozhodila ta zprava v my knize navstev asi![]()
fandim vsem ktery oberou ty co se pohybujou kolem patyho mista
to má logiku když já jsem devátej a rogi o skóre před teboufrankie_doparoma wrote:ajo jsem naky zmateny, me zmatlo ze me preskocil v tabulce.... (a kdyz jsem videl ze hral s tomykczem tak jsem si rek ze za to muze tomkycz teda ze jsem sestej) me rozhodila ta zprava v my knize navstev asi
![]()
fandim vsem ktery oberou ty co se pohybujou kolem patyho mista
Jak jinak, to je víc než jasné....jak jsem psal, asi tak 3 stránky dopředu...pokud se někteří manageři vyloženě soustředí na zápasy se mnou, titul je naprosto nereálnej.Hippopotamus wrote:Takže si fandil Tomkyčovi?frankie_doparoma wrote:ajo jsem naky zmateny, me zmatlo ze me preskocil v tabulce.... me rozhodila ta zprava v my knize navstev asi![]()
fandim vsem ktery oberou ty co se pohybujou kolem patyho mistanič iné mi totiž nepríde ako logické v tvojom prípade.
Btw. keď si nemenil trénera včera večer, predpokladám, že ho budeš meniť budúci štvrtok večer, čo?
no rict ze jsem fandil tomkyczovi to bych nerek, slavyji taky nefandim za zadnejch okolnosti :pHippopotamus wrote: Takže si fandil Tomkyčovi?nič iné mi totiž nepríde ako logické v tvojom prípade.
Btw. keď si nemenil trénera včera večer, predpokladám, že ho budeš meniť budúci štvrtok večer, čo?