Byl bych raději, kdyby sis šetřil trenéra na někoho jinéhofrankie_doparoma wrote: btw. to si necham pro seba :p
mccgrady: vic nez jasne je to ze zistra vyjde slunce, ne ze to vymenim trenera na tebe
proc bych ho nemohl vymenit na tigerinha? a nebo na vikend na finale Bubnu...?
Divize A
Moderator: Czech Moderators
Re: Divize A
Tigerinho - SPC Czech Tigers
-
tomkycz
- Member of the Soccer Project Association
to musí být pro tebe pocta že na tebe někdo vymění trenéraTigerinho wrote:Byl bych raději, kdyby sis šetřil trenéra na někoho jinéhofrankie_doparoma wrote: btw. to si necham pro seba :p
mccgrady: vic nez jasne je to ze zistra vyjde slunce, ne ze to vymenim trenera na tebe
proc bych ho nemohl vymenit na tigerinha? a nebo na vikend na finale Bubnu...?já jsem neškodný
Pro mě to žádná pocta není. Já to nehrotím... Každý má právo vyměnit trenéra na kohokoliv, tedy i na mě. Hrajeme tu každý za sebetomkycz wrote:to musí být pro tebe pocta že na tebe někdo vymění trenéraTigerinho wrote:Byl bych raději, kdyby sis šetřil trenéra na někoho jinéhofrankie_doparoma wrote: btw. to si necham pro seba :p
proc bych ho nemohl vymenit na tigerinha? a nebo na vikend na finale Bubnu...?já jsem neškodný
Tigerinho - SPC Czech Tigers
-
frankie_doparoma
Jak napsal tigr : hrajem kazdej za sebe
Nastesti co by delali nebo nedelali berusky v acku uz nemusi nikoho zajimat a nezajima
Nastesti co by delali nebo nedelali berusky v acku uz nemusi nikoho zajimat a nezajima
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
Hippopotamus
Vytiahol ho vtedy, keď usúdil, že mu to pomôže. A pomohlo mu to. Nevidím na tom nič zvláštne.sexy kote wrote:![]()
Zvláštní tahat raději žolíky na našince, než na cizince
![]()
u berušek by tomu tak rozhodně nebylo
Taký Florin (nech je aký je) tiež menil trénera na Damned.
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
16 kolo
Šlágr kola je asi jasný :
FK Hash Rohatsko ??-?? FC Meangreen
Rozhodčí 61% ... otázka komu vyhovuje víc. Meangreen pokud půjde na 100% což udělá tak riskuje červenou jak vyšitou...Hashovi nic jiného než 100% nezbyde...otázka jak to přečká, kdyby se stal zázrak mohli by to být klidně i 3 body pro domácí
- přiznávám se, že tomu ale vůbec nevěřím
Další zajímavý matche:
me_dinamo ??-?? Litomerice losers Club de Fotbal rozhodčí 37%... polorozpadající ubulánek na tom není vůbec dobře, jak fyzicky, tak psychicky...nepomůže mu ani morálka (dnes klesla na 85%) a do pondělí nedožene.
- i tak to ale vypadá na výhru domácích... uvidíme co na to řekne week a pohárové zápasy, je tam několik
u hráčů které Florin musí použít a bude riskovat zranění.
Konstatny na tiket?
Mccgrady City Football team ??-?? FC Shauma
Damned United ??-?? ac mattt
v obou případech by domácí neměli ztratit...otázkou je, co předvedou rozhodčí a jak se tými připraví na moc těžké úterý !!!
Šlágr kola je asi jasný :
FK Hash Rohatsko ??-?? FC Meangreen
Rozhodčí 61% ... otázka komu vyhovuje víc. Meangreen pokud půjde na 100% což udělá tak riskuje červenou jak vyšitou...Hashovi nic jiného než 100% nezbyde...otázka jak to přečká, kdyby se stal zázrak mohli by to být klidně i 3 body pro domácí
- přiznávám se, že tomu ale vůbec nevěřím
Další zajímavý matche:
me_dinamo ??-?? Litomerice losers Club de Fotbal rozhodčí 37%... polorozpadající ubulánek na tom není vůbec dobře, jak fyzicky, tak psychicky...nepomůže mu ani morálka (dnes klesla na 85%) a do pondělí nedožene.
- i tak to ale vypadá na výhru domácích... uvidíme co na to řekne week a pohárové zápasy, je tam několik
Konstatny na tiket?
Mccgrady City Football team ??-?? FC Shauma
Damned United ??-?? ac mattt
v obou případech by domácí neměli ztratit...otázkou je, co předvedou rozhodčí a jak se tými připraví na moc těžké úterý !!!
-
frankie_doparoma
no rozhodci pouze prumer no, bejt 80+ mel bych ovela vetsi sanci a veril bych si vic
ale uvidime, rozhodne se na hristi
ale uvidime, rozhodne se na hristi
-
tomkycz
myslím, že to nedáme. Delší pauza soupeři prospěje a doplní fyzičku. Každopádně jdeme do zápasu naplno a pokusíme se překvapit. I Frenkičovi přeju aby získal cenný skalp.Mccgrady wrote:16 kolo
Další zajímavý matche:
-
frankie_doparoma
plan na pondelni zazrak dostava cim dal vetsi trhliny, prave se mi zranila moje brankarska dvojka
a protoze uz nakej ten den je zranena jednicka
bude vse na pristich par dni na trojce, na 22lety trojce....
a protoze uz nakej ten den je zranena jednicka
bude vse na pristich par dni na trojce, na 22lety trojce....
sorry za SPAM, uz dlouho jsem chtel udelat comment ohledne tech vymen treneru, povazuji to za nejvetsi stupiditu v tehle hretomkycz wrote:to musí být pro tebe pocta že na tebe někdo vymění trenéraTigerinho wrote:Byl bych raději, kdyby sis šetřil trenéra na někoho jinéhofrankie_doparoma wrote: btw. to si necham pro seba :p

-
tomkycz
roofer - stupidita kterou když v áčku nevyužiješ tak jsi za stupida 
-
ps2512
2x když ji nevvyužiješ 
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

-
Hippopotamus
Tiež som sa zamýšľal nad tým, prečo to tak je, príde mi divné (z reálneho pohľadu), že hráčom sa zlepší nálada po tom, čo odíde ich tréner po necelej sezóne pôsobenia (a to bez ohľadu na dosiahnuté výsledky). Ale zase, keď to už raz tak Sjarel debilne nastavil, človek by bol blbý, aby to nevyužil...roofer wrote: sorry za SPAM, uz dlouho jsem chtel udelat comment ohledne tech vymen treneru, povazuji to za nejvetsi stupiditu v tehle hre
...new beginning...
jasny, ale takova stupidita vubec nemela byt aplikovana do teto hrytomkycz wrote:roofer - stupidita kterou když v áčku nevyužiješ tak jsi za stupida