zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

Klitor
Team President

Re: zajimavosti

Post by Klitor »

no on tým DBS on tour v géčku taky mnemá co dělat :-D
Image
Se(basty)an
Team President

Post by Se(basty)an »

kopeckar wrote:Není Háčkař jako Háčkař, od tohot radši dál. :mrgreen:

http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ?tid=32947
No asi bych ho nepozval do Turnaje... :lol:
Jo a řekněte mi jak je možné nepostoupit s tímto týmem z Háčka :lol: :lol: ...http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ?tid=30967
White Devils FC/Bártek
V současné době v D.6 asi na jednu dvě sezóny !
Slabí člověk přemýšlí před rozhodnutím , silný člověk až po něm !
Slanec
Member of the Soccer Project Association

Post by Slanec »

Se(basty)an wrote:No asi bych ho nepozval do Turnaje... :lol:
Jo a řekněte mi jak je možné nepostoupit s tímto týmem z Háčka :lol: :lol: ...http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ?tid=30967
Tento tým už nějakou dobu sleduju, protože jsem si všiml, že je 11 v hodnocení českých manažerů a právě mě zaujalo, že je z H divize. Že by se ligy začínaly vyrovnávat? :D
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Slanec wrote:
Se(basty)an wrote:No asi bych ho nepozval do Turnaje... :lol:
Tento tým už nějakou dobu sleduju, protože jsem si všiml, že je 11 v hodnocení českých manažerů a právě mě zaujalo, že je z H divize. Že by se ligy začínaly vyrovnávat? :D
Tak já myslím že je to evidentní, hlásí se do lehkých turnajů, které potom vyhrává, ligu vypouští tak, aby byl vždycky třetí. 99 % zápsů vyhrává, proto to 11. místo, když systém nenedělá rozdíly mezi body za výhru v A a v H divizi.

Ovšem že by byla tohle cesta, kterou bych se chtěl ubírat, nevím nevím :D
Andrew - Sokol Čejč
Se(basty)an
Team President

Post by Se(basty)an »

Sokol Cejc wrote: Tak já myslím že je to evidentní, hlásí se do lehkých turnajů, které potom vyhrává, ligu vypouští tak, aby byl vždycky třetí. 99 % zápsů vyhrává, proto to 11. místo, když systém nenedělá rozdíly mezi body za výhru v A a v H divizi.

Ovšem že by byla tohle cesta, kterou bych se chtěl ubírat, nevím nevím :D
Jak si mi to teď napsal tak mně tahle možnost začíná lákat... asi se do toho dám :lol:
White Devils FC/Bártek
Capa
Assistant Manager

Post by Capa »

Se(basty)an wrote:Jo a řekněte mi jak je možné nepostoupit s tímto týmem z Háčka :lol:
No, občas je to docela těžký :) Co se snížil počet hráčů a v Háčkách je polovina týmů neobsazených, tak je to těžší a těžší :wink:
Se(basty)an wrote:Tak já myslím že je to evidentní, hlásí se do lehkých turnajů, které potom vyhrává, ligu vypouští tak, aby byl vždycky třetí. 99 % zápsů vyhrává, proto to 11. místo, když systém nenedělá rozdíly mezi body za výhru v A a v H divizi.
Nehraju pouze lehké turnaje, běžně hraju otevřené turnaje pro 32 hráčů. Jinak je ale tvoje "analýza" přesná. 11. místo v CZE je především zásluha podstaty hodnocení, které opravdu nijak nezohledňuje kvalitu soupeřů, takže jediné o čem ten žebříček vypovídá, že prostě někdo vyhrává víc zápasů, než jiný. O kvalitě týmu nebo manažera to neříká vůbec nic.

Jinak občas se lidi ptají, co dělám v Háčku... Odpověď je jednoduchá: Prostě mě víc baví krátkodobé turnaje, kde hraju každou chvíli důležitej zápas o postup, finále atp. než liga, kde je každá sezóna na dva měsíce a kdyby si člověk dal za cíl dostat se třeba do A,B,C, tak na tom může dělat bůhví jak dlouho a stejně se mu to nemusí povést. Takže místo čekání dva měsíce na výsledek ligové sezóny, si za tu dobu x-krát užiju radost z postupu nebo třeba vítězství v turnaji...
Se(basty)an wrote:Ovšem že by byla tohle cesta, kterou bych se chtěl ubírat, nevím nevím
To je na každém, aby si našel svojí cestu a hrál tak, jak ho to baví... A mě to baví takhle :wink:
Se(basty)an
Team President

Post by Se(basty)an »

Capa wrote: Jinak občas se lidi ptají, co dělám v Háčku... Odpověď je jednoduchá: Prostě mě víc baví krátkodobé turnaje, kde hraju každou chvíli důležitej zápas o postup, finále atp. než liga, kde je každá sezóna na dva měsíce a kdyby si člověk dal za cíl dostat se třeba do A,B,C, tak na tom může dělat bůhví jak dlouho a stejně se mu to nemusí povést. Takže místo čekání dva měsíce na výsledek ligové sezóny, si za tu dobu x-krát užiju radost z postupu nebo třeba vítězství v turnaji...
No já osobně bych byl raději vidět v A-divizi než se někde v Háčku plantat a vyhrávat 5 turnaju v sezoně... :wink:
Capa wrote:To je na každém, aby si našel svojí cestu a hrál tak, jak ho to baví... A mě to baví takhle :wink:
Jo já ti to neberu... jenom mně to udivilo :wink:
( :!: omlouvám se za pravopisú :oops: )
White Devils FC/Bártek
ps2512

Post by ps2512 »

To je velmi zajímavé kolik vyriant hraní SP nabízí.....to mě ani nenapadlo. :oops: :D
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
kopeckar

Post by kopeckar »

A je to tady. Finanční krize udeřila naplno i v SP. Po reklamách nereklamách se začíná šetřit i na jiných místech. Zítra hrajeme na svém hřišti dvě pohárová utkání a komise rozhodčích ve snaze ušetřit poslala na naše utkání belgické bratry Potsovi, kteří v si v našem městě otevřeli hrnčířství a nedávno se přihlásili do rychlokurzu na rozhodčího. Protože chtějí ukázat, že na to mají, pískají sebemenší náznak nečisté hry a zbytečně ji kouskují.

Image
Image
Image
Image
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

TSW Sqad
Počet prodaných hráčů 53

neni nahodou limit 50, jak je toto mozne? :D :p
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Hák

Post by Hák »

frankie_doparoma wrote:TSW Sqad
Počet prodaných hráčů 53
Já myslím, že ty nemůžeš dát hráče na přestupní listinu, když dosáhneš limitu 50ti prodaných hráčů. Ale když máš třeba 48prodaných hráčů, tak můžeš nastavit na prodej třeba 5 hráčů a tím se dostat na těch 53. Až pak už Ti to další prodeje nepovolí.
SK Kobeřice - E.36
jancarik

Post by jancarik »

Hák wrote:
Počet prodaných hráčů 53
Já myslím, že ty nemůžeš dát hráče na přestupní listinu, když dosáhneš limitu 50ti prodaných hráčů. Ale když máš třeba 48prodaných hráčů, tak můžeš nastavit na prodej třeba 5 hráčů a tím se dostat na těch 53. Až pak už Ti to další prodeje nepovolí.
protekce :mrgreen: :mrgreen:
FC Jančařík Šterboholy

VSICHNI NA PRODEJ
tomkycz

Post by tomkycz »

Hák wrote:
Počet prodaných hráčů 53
no tak co já si pamatuji na doby kdy jsem v tom jel taky tak jsem limit 50/50 nemohl překročit, tedy když jsem měl koupených 48 hráčů, tak jsem mohl učinit pouze dvě nabídky, ne jedenáct, takže to překročit nešlo.... To samé bych očekával i u prodávaných hráčů, takže zřejmě utajená změna....
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

obdrželi jsme € 9.999.023,00. Hráčův agent si přilepšil o částku ( € 999.902,00), a předchozí vlastník hráče získal € 499.951,00. Stav našeho konta byl navýšen o € 8.499.170,00!

nebejvali ty % nizsi? :shock:
... ze by omezeni vuci kseftarum? :D
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
kopeckar

Post by kopeckar »

frankie_doparoma wrote:obdrželi jsme € 9.999.023,00. Hráčův agent si přilepšil o částku ( € 999.902,00), a předchozí vlastník hráče získal € 499.951,00. Stav našeho konta byl navýšen o € 8.499.170,00!

nebejvali ty % nizsi? :shock:
... ze by omezeni vuci kseftarum? :D
Tak v jiným topicu o tom píše Henry, takže pravdu díš. :roll:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”