SP Pohár

Moderator: Czech Moderators

Ataner
Member of the Soccer Project Association

Re: SP Pohár

Post by Ataner »

Také budeme držet palce.. :wink:
JPD - B.3
kopeckar

Post by kopeckar »

Hippopotamus wrote:Neži len vo svete výkonov a SPinfa. Oba tie zápasy boli zahrané v pondelok po víkende, ten prvý sa hral v stredu a Gradymu zrazil výkon pod 150 len prísny verdikt rozhodcu. Samozrejme, že ten prvý zápas bol najkvalitnejší v tomto ročníku (a z pohľadu 4 semifinalistov to bolo určite predčasné finále, pretože tímy Damned a Gradyho sú stale silnejšie ako tvoj a Umbry). Ale netvrdím, že finále nebude lepšie...
Ale já přeci neříkám, že mám silnější tým než Mccgrady, jeho vyšší kvalitu než má můj tým potvrzuje koneckonců i to SPinfo, nicméně jsem letos v SP cupu dosáhl lepších součtů a to i přes to, že v tomto zápase :

Po 19 Srp 2013 (04:01 CET) P Mccgrady City Football team 4 - 3 Irina FC

Hrál Mccgrady po volné neděli a vytáhl to jen na 147. Pak to tedy asi bude o schopnostech manažera. :mrgreen:
Hippopotamus wrote:Čítal som pozorne, ale vládnuť môže len jeden, ak dvaja, tak len v prípade, že obaja posledné ročníky striedavo vyhrávali SP pohár, ty si zatiaľ len v celku šťastný finalista, nič v zlom, ale je to tak (tím máš skvelý, ale tie finálové účasti boli len vďaka extrémne priaznivému losu). Ak v piatok vyhráš, tak táto tvoja veta bude mať už iný význam.
Dobře ať je tedy po tvém do pátku opravuji své prohlášení na : Ve finále máme dva momentálně nejlepší týmy letošního ročníku SP cupu. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
kopeckar

Post by kopeckar »

Ataner wrote:Také budeme držet palce.. :wink:
Děkujeme, spíš by mi pomohlo, aby jste je všichni drželi Damned ty její, aby nemohla nastavit ideální sestavu. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

kopeckar wrote:
Azor wrote:No, ono to možná bylo předčasný finále, to semifinále mezi Gradym a Dammed, tím tvrzením které že 2 týmy vládnou poslední 2 sezóny SP cupu bych až tak nehrotil. A co se týče VDP, tak tam bys měl mlčet už úplně, sice hraješ s Dammed už podruhé venku, jenže si ty 2 sezóny hrál SP cup téměř výhradně doma, tak musíš očekávat, že VDP nebudeš mít donekonečna.
Každopádně ti držím palce, míč je kulatý tak se může stát vše :wink:
Díky za přání, ale jinak pryč s falešnou skromností, nevím jak jsi přišel na to, že by tento zápas:

Mccgrady City Football team 0 - 1 Damned United. 0:1 (146:153)
http://www.soccerproject.com/spnewl_cup ... 4&round=13

mělo být předčasné finále. Co by pak byly tyto zápasy? :

SAMPDORIQ - Damned United. 2:3 (149:153)
http://www.soccerproject.com/spnewl_cup ... 7&round=11

ŇOUMÍCI - FC Remedy. 2:1 (152:147)
http://www.soccerproject.com/spnewl_cup ... 3&round=11

Ať počítám, jak počítám, tak ve finále máme týmy, které se nejen nejlépe vyrovnali se všemi svými soupeři, ale také se prezentovali nejlepšími výkony letošního ročníku. Na zašlou slávu se tu nehraje. Damned letos v SP cupu zahrála minimálně 2x venku 153, já doma kromě těch 152 ještě 150. Mccgradyho letošní SP cupový maxima 1x147 a 1x146.
Hippopotamus wrote:
kopeckar wrote:Na druhou stranu je pěkné vidět, které dva týmy už druhou sezónu vládnou SP cupu.
:mrgreen: ...to si trošku prehnal.

Ale v piatok musíš vyhrať!
Nevím, jestli jsi to četl pozorně, já psal vládnou SP cupu a ne SP. A za tou větou si stojím a důkazem je i má odpověď Azorovi. Jinak samozřejmě děkuji za podporu, budu potřebovat pořádnou kopu štěstí.
KOPEČKU PŘESTAŇ MĚ UŽ SRÁT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- hrál jsi všechny těžší zápasy doma a machruješ tady jak jsi zahrál super výkony ! Jsi natolik zkušený manager, kterej by měl vědět, že doma a venku je kurva rozdíl.
Proč bych já proti týmům, kde mam spočítané,že mi bude stačit hrát s B/C sestavou vytahoval super výkony, když bojuju ještě k tomu o medajly v divizi A a ve finále všemožných turnajů z fóra? :?:
Dobrého managera dělá právě to, že umí rozložit síly do všeho a né machrovat v C divizi... Ukaž mi kohokoli kdo se tu povyšuje nad ostatní a hraje takle nízko? Asi jsi se špatně podíval, že jsem dnes doma dostal v 65 minutě červenou....takže psát o mém výkonu 146 je dost ubohý.
Damned je úplně někde jinde a vítězství si bohužel zasloužil, stejně bych takový výkon už nedal.....nesnáším jí, ale nemění to nic na tom,že tobě ve finále nefandím.
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

kopeckar wrote: Po 19 Srp 2013 (04:01 CET) P Mccgrady City Football team 4 - 3 Irina FC

Hrál Mccgrady po volné neděli a vytáhl to jen na 147. Pak to tedy asi bude o schopnostech manažera. :mrgreen:
V sezóne, keď skončila Damned druhá za Gradym, tiež rvala vždy, keď mohla, to najlepšie do zápasu, a tak aj skončila. Kto by dával na Gradyho mieste do tohto zápasu to najlepšie, keď súper zahral 133? Myslím, že každý by si áčko pošetril, len ty zjavne by si ho tam poslal, aby zahralo 152...
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

kopeckar wrote: Dobře ať je tedy po tvém do pátku opravuji své prohlášení na : Ve finále máme dva momentálně nejlepší týmy letošního ročníku SP cupu. :mrgreen:
Po tvem? tak to je ale prece vzdycky ze dva nejlepsi jsou ve finale, proto je to finale, ne?! :mrgreen:
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
kopeckar

Post by kopeckar »

Mccgrady wrote: KOPEČKU PŘESTAŇ MĚ UŽ SRÁT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- hrál jsi všechny těžší zápasy doma a machruješ tady jak jsi zahrál super výkony ! Jsi natolik zkušený manager, kterej by měl vědět, že doma a venku je kurva rozdíl.
Proč bych já proti týmům, kde mam spočítané,že mi bude stačit hrát s B/C sestavou vytahoval super výkony, když bojuju ještě k tomu o medajly v divizi A a ve finále všemožných turnajů z fóra? :?:
Dobrého managera dělá právě to, že umí rozložit síly do všeho a né machrovat v C divizi... Ukaž mi kohokoli kdo se tu povyšuje nad ostatní a hraje takle nízko? Asi jsi se špatně podíval, že jsem dnes doma dostal v 65 minutě červenou....takže psát o mém výkonu 146 je dost ubohý.
Damned je úplně někde jinde a vítězství si bohužel zasloužil, stejně bych takový výkon už nedal.....nesnáším jí, ale nemění to nic na tom,že tobě ve finále nefandím.
Hele Bobeš, jen pro tvou informaci, ten kurevský rozdíl, jak píšeš, je 2, slovy dva body. Co se týče toho vyvýšování se, tak to bys mohl ty vyučovat, jak už jsem měl možnost poznat při našem prvním kontaktu a to srovnání týmů si už ujasněte, podle čeho ho chcete dělat. Jednou je to výsledek a na kdyby se nehraje, podruhé se tím kdyby zase oháníte. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Dvakrát po sobě stejné finále, to tu snad ještě nebylo. Škoda, že opět u Damned... ale i tak držíme Noumikům palce... !! :!:
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
kopeckar

Post by kopeckar »

PaTTTTrick wrote:Dvakrát po sobě stejné finále, to tu snad ještě nebylo. Škoda, že opět u Damned... ale i tak držíme Noumikům palce... !! :!:
To víš, náhody se dějí, je to jen štěstí. Díky za podporu.
:mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
frankie_doparoma

kopeckar wrote:podruhé se tím kdyby zase oháníte. :mrgreen:
jediny kdo se tu neustale necim ohani si ty :mrgreen:

btw. ty stejne muzes jenom prohrat,
preci kdyz si provedl to slavne srovnani nasich vzajemnych zapasu, tak si vsechny me vyhry schodil, tim ze jednou si mel naky vylouceni, jednou jsem vyhral i kdyz jsme meli stejny vykony atp...
a ty proti damned proste nemuzes mit lepsi vykon, jedina moznost je ze ji zarizne rozhodci, ale v tom pripade by si nemol byt se svou vyhrou spokojen, nebo je tomu v tomhle pripade jinak?

to ty si ten, kdo by si mel ujasnit par veci, vladce :mrgreen:
Azor

Post by Azor »

No, prostě kopečkář se do dvou posledních finále dostal jen díky VDP, to je jasné. Když k tomu přičtem chování a komentáře kopečkáře, tak já mu sice fandím, jenže jen díky tomu že hraje právě proti Dammed a že reprezentuje čechy, avšak to je asi tak vše. Prostě se tam dostal ten poslední čech, kterého bych tam chtěl vidět a už zase, toť můj názor.
P.S. By mě zajímalo, kolikrát bude hrát kopečkář v příští sezóně (a hlavně v případném posledním týdnu) hrát doma. Nedivil bych se ani, kdyby hrál celý pohár příští sezónu jen doma. Vím že je to o náhodě a o losu, jenže taky by se s tím mělo něco dělat, aby nehrál jeden tým skoro pořád doma a druhý zase furt venku :wink:
frankie_doparoma

azor : to je proste sp cup, ko se zaplou vyhodou domaciho prostredi, nic vic nic min, zas bych z toho nedelal kovbojku:p
stesti preje pripravenym a nebo cim hloupejsi sedlak, tim vetsi brambory, hh :mrgreen:

edit: to je to samy jako kdyby si psal ze by se melo neco delat s ne/prichodama dorostencu
to ze nekomu z 12 pokusu prijdou tri a dva jsou sw
a nekomu jich prijde 10 a 8 z nich jsou centraly.... kam se na to hrabe dobrej los v sp...
Ataner

Post by Ataner »

Azor wrote:No, prostě kopečkář se do dvou posledních finále dostal jen díky VDP, to je jasné.
Výhoda,nevýhoda pořád je to dvakrát finále a to se cení kdo z nás tam kopal abychom soudily .. :wink:
JPD - B.3
Azor

Post by Azor »

Ataner wrote:
Azor wrote:No, prostě kopečkář se do dvou posledních finále dostal jen díky VDP, to je jasné.
Výhoda,nevýhoda pořád je to dvakrát finále a to se cení kdo z nás tam kopal abychom soudily .. :wink:
Jo to jo, nicméně kopečkář měl již 2x z pekla štěstí. Nicméně mě není až tak moc proti srsti to, že hrál pořád doma, prostě je to los, mě nejvíc vadí že je ve finále zrovna kopečkář, bo ty jeho komentáře svou fakt někdy"výstavní". Ale tak co, stejně si o něm část fóra myslí svoje a jak se říká nech brouka žít, stejně je to jenom hra.
frankie_doparoma

ataner : ceni se vyhrane finale (pamatujes si kdo prohral minulou sezonu finale poharu cesky posty? ja teda ne :p ), ale jasne, i dostat se do finale je ocividne good job (a nebo minimalne lucky boy :)), to tu ale tady nikdo nezpochybnuje,
spis se pozastavuje nad oficialnimi vyjadreni klubu ohledne toho finale, chtelo by to tiskoveho mluvicho, bo takhle akorat Noumici shazujou svou praci :mrgreen:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”