takovej zolik v rukavu
Divize A
Moderator: Czech Moderators
-
frankie_doparoma
- Member of the Soccer Project Association
Re: Divize A
je to proste takovej bonus match, zapas sezony, neco jako vypsat hracum specialni premiji za ten zapas. me se to libi
takovej zolik v rukavu
takovej zolik v rukavu
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Vsak to je naprosto v poradku, kdo tu moznost vymeny trenera 1-2 x za sezonu nevyuzije, je to jeho problem
I normalne ve fotbale mancaft kdyz vymeni trenera tak to je vetsinou imuls, ze ten zapas minimalne zremizuje( Zrovna dneska prej nejakej zahranicni trener vedl nove horniky z Pribrami a prej vyhrali) Tak tady ve hre to tymu dotankuje moralku.
Na ceste do propadliste dejin.
-
frankie_doparoma
tak bohuzel, ale moc nechybelo...
FK Hash Rohatsko 1 - 2 FC Meangreen
150:151
(a na pristo kolo ma stopku sedm hracu z acka (+ zranena brankarska jednicka+dvojka)
)
(a na pristo kolo ma stopku sedm hracu z acka (+ zranena brankarska jednicka+dvojka)
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
tomkycz
tak tomu říkám pech...frankie_doparoma wrote:tak bohuzel, ale moc nechybelo...![]()
(a na pristo kolo ma stopku sedm hracu z acka (+ zranena brankarska jednicka+dvojka))
frankie_doparoma wrote:tak bohuzel, ale moc nechybelo...![]()
(a na pristo kolo ma stopku sedm hracu z acka (+ zranena brankarska jednicka+dvojka))
Je to škoda, veřil jsem ve tvůj bodový zisk...
Tigerinho - SPC Czech Tigers
Bohužel hned po tobě jsem z toho nejsmutnější já...Tigerinho wrote:frankie_doparoma wrote:tak bohuzel, ale moc nechybelo...![]()
Je to škoda, veřil jsem ve tvůj bodový zisk...
Mccgrady wrote:16 kolo
Šlágr kola je asi jasný :
FK Hash Rohatsko ??-?? FC Meangreen
Rozhodčí 61% ... otázka komu vyhovuje víc. Meangreen pokud půjde na 100% což udělá tak riskuje červenou jak vyšitou...Hashovi nic jiného než 100% nezbyde...otázka jak to přečká, kdyby se stal zázrak mohli by to být klidně i 3 body pro domácí![]()
- přiznávám se, že tomu ale vůbec nevěřím![]()
Další zajímavý matche:
me_dinamo ??-?? Litomerice losers Club de Fotbal rozhodčí 37%... polorozpadající ubulánek na tom není vůbec dobře, jak fyzicky, tak psychicky...nepomůže mu ani morálka (dnes klesla na 85%) a do pondělí nedožene.
- i tak to ale vypadá na výhru domácích... uvidíme co na to řekne week a pohárové zápasy, je tam několiku hráčů které Florin musí použít a bude riskovat zranění.
Konstatny na tiket?
Mccgrady City Football team ??-?? FC Shauma
Damned United ??-?? ac mattt
v obou případech by domácí neměli ztratit...otázkou je, co předvedou rozhodčí a jak se tými připraví na moc těžké úterý !!!
ŠKODA PŘEŠKODA OD ČESKY MLUVÍCÍCH MANAGERŮ, ŽE ANI JEDEN NESEBRAL SOUPEŘI BOD
FK Hash Rohatsko ??-?? FC Meangreen
- rozhodlo bohužel, že domácí mají oba GK v nemocnici a trojka je úroveň divie A slabá
me_dinamo ??-?? Litomerice losers Club de Fotbal
- me_dinamo předvedlo jeden ze svých posledních TOP zápasů (zranění jeho nejlepšího GK na 7 dní ho v současné době pohřbilo)
Já i Damned jsme zvládli vše dle očekávání, ikdyž jsem měl trochu strach, protože jsem nasadil šest hráčů z lavičky a agresivitu pouze 95... výkon 147 na Shaumu 143 stačilo ... uf, ještě,že jsem se nepřepočítal.
Zítřejší šlágry kola :
FC Meangreen ??-?? SPC Czech Tigers
Die Habsburger ??-?? Damned United
Rogiboys ??-?? Mccgrady City Football team
Tigers se pokusil na Meangreena dobře připravit, bohužel vládce předchozích dvou sezon udělal naprosto to samé.... agresivita rozhodčího 98%
Manager Rudolph z Habsburgeru, který opět ukázal, že není tak zdatný manager trochu podcenil přípravu na nejlepší tým divize A ...uvidíme, co s tím udělá během dneška..agresivita rozhodčího 97%
Rogiboys se připravil velice dobře, jen uvidíme co uděláš během dneška....každopádně odvést si 3 body bude moc těžké, oba půjdeme s agresivitou 100% na rozhodčího 54%...takže se může stát cokoli....
Mé přání?Výhra Tigra s remízou Rudolpha a má zázračná výhra....
Za sebe můžu říct, že se v zítřejším zápase budu snažit Meangreena obrat o bodyMccgrady wrote: ...
Tigerinho - SPC Czech Tigers
-
tomkycz
my jsme zkusili hrát na haluz remízu ale zaslouženě to nestačilo. Smůla, že jsme šli dvakrát na odpočaté dinamo, ani chabá týmová nálada nám nemohla pomoci...
Hlavně zápas byl po taktické stránce naprosto nezvládnutýtomkycz wrote:my jsme zkusili hrát na haluz remízu ale zaslouženě to nestačilo. Smůla, že jsme šli dvakrát na odpočaté dinamo, ani chabá týmová nálada nám nemohla pomoci...
-
tomkycz
je mi to jasný, ale vylitýmu mi to přišlo jako dobrej nápad podpořit obranu. Ráno jsem na to koukal a říkám si, proč jsem to vlastně udělalsexy kote wrote:Hlavně zápas byl po taktické stránce naprosto nezvládnutýtomkycz wrote:my jsme zkusili hrát na haluz remízu ale zaslouženě to nestačilo. Smůla, že jsme šli dvakrát na odpočaté dinamo, ani chabá týmová nálada nám nemohla pomoci...![]()
![]()
Zda by to neprokaučované na bod stačilo, je otázka.
Taky se musím přiznat, že jsem byl ráno trochu v šoku co jsi dneska předvedl s taktikoutomkycz wrote:je mi to jasný, ale vylitýmu mi to přišlo jako dobrej nápad podpořit obranu. Ráno jsem na to koukal a říkám si, proč jsem to vlastně udělalsexy kote wrote:Hlavně zápas byl po taktické stránce naprosto nezvládnutýtomkycz wrote:my jsme zkusili hrát na haluz remízu ale zaslouženě to nestačilo. Smůla, že jsme šli dvakrát na odpočaté dinamo, ani chabá týmová nálada nám nemohla pomoci...![]()
![]()
Zda by to neprokaučované na bod stačilo, je otázka.
-
tomkycz
to víš jak se mi na SP nedaří dle představ tak to flákám, potřeboval bych zase nějaký impuls v podobě vyhraného turnaje ( třeba mince 30 ) 
-
ps2512
To můžeš, tam nejsemtomkycz wrote:to víš jak se mi na SP nedaří dle představ tak to flákám, potřeboval bych zase nějaký impuls v podobě vyhraného turnaje ( třeba mince 30 )
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Thanks to Mccgrady for the predictions of the coming match....do it further to the end of the championship. I like it!
rogiboys
39 Seasons A-player : Last time in S123
Max points in A : 64 - 4th position in season 106
SPCL-winner
6 * BENE-liga winner
6 * Half Final Cup : S50, S52, S72, S101, S102, S106
2nd in Cup : S113
39 Seasons A-player : Last time in S123
Max points in A : 64 - 4th position in season 106
SPCL-winner
6 * BENE-liga winner
6 * Half Final Cup : S50, S52, S72, S101, S102, S106