Divize A

Moderator: Czech Moderators

frankie_doparoma
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by frankie_doparoma »

je to proste takovej bonus match, zapas sezony, neco jako vypsat hracum specialni premiji za ten zapas. me se to libi
takovej zolik v rukavu :)
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
acskncl

Post by acskncl »

Vsak to je naprosto v poradku, kdo tu moznost vymeny trenera 1-2 x za sezonu nevyuzije, je to jeho problem :mrgreen: I normalne ve fotbale mancaft kdyz vymeni trenera tak to je vetsinou imuls, ze ten zapas minimalne zremizuje( Zrovna dneska prej nejakej zahranicni trener vedl nove horniky z Pribrami a prej vyhrali) Tak tady ve hre to tymu dotankuje moralku.
Na ceste do propadliste dejin.
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

tak bohuzel, ale moc nechybelo... :|

FK Hash Rohatsko 1 - 2 FC Meangreen
150:151

(a na pristo kolo ma stopku sedm hracu z acka (+ zranena brankarska jednicka+dvojka) :roll: )
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
tomkycz

Post by tomkycz »

frankie_doparoma wrote:tak bohuzel, ale moc nechybelo... :|

(a na pristo kolo ma stopku sedm hracu z acka (+ zranena brankarska jednicka+dvojka) :roll: )
tak tomu říkám pech...
Tigerinho
Team Manager

Post by Tigerinho »

Je to škoda, veřil jsem ve tvůj bodový zisk...
Tigerinho - SPC Czech Tigers
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

Tigerinho wrote:

Je to škoda, veřil jsem ve tvůj bodový zisk...
Bohužel hned po tobě jsem z toho nejsmutnější já... :?
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

Mccgrady wrote:16 kolo

Šlágr kola je asi jasný :

FK Hash Rohatsko ??-?? FC Meangreen

Rozhodčí 61% ... otázka komu vyhovuje víc. Meangreen pokud půjde na 100% což udělá tak riskuje červenou jak vyšitou...Hashovi nic jiného než 100% nezbyde...otázka jak to přečká, kdyby se stal zázrak mohli by to být klidně i 3 body pro domácí :idea:

- přiznávám se, že tomu ale vůbec nevěřím :(

Další zajímavý matche:

me_dinamo ??-?? Litomerice losers Club de Fotbal rozhodčí 37%... polorozpadající ubulánek na tom není vůbec dobře, jak fyzicky, tak psychicky...nepomůže mu ani morálka (dnes klesla na 85%) a do pondělí nedožene.

- i tak to ale vypadá na výhru domácích... uvidíme co na to řekne week a pohárové zápasy, je tam několik :!: u hráčů které Florin musí použít a bude riskovat zranění.

Konstatny na tiket?

Mccgrady City Football team ??-?? FC Shauma
Damned United ??-?? ac mattt

v obou případech by domácí neměli ztratit...otázkou je, co předvedou rozhodčí a jak se tými připraví na moc těžké úterý !!!

ŠKODA PŘEŠKODA OD ČESKY MLUVÍCÍCH MANAGERŮ, ŽE ANI JEDEN NESEBRAL SOUPEŘI BOD :-(

FK Hash Rohatsko ??-?? FC Meangreen
- rozhodlo bohužel, že domácí mají oba GK v nemocnici a trojka je úroveň divie A slabá :-(

me_dinamo ??-?? Litomerice losers Club de Fotbal
- me_dinamo předvedlo jeden ze svých posledních TOP zápasů (zranění jeho nejlepšího GK na 7 dní ho v současné době pohřbilo) :!:

Já i Damned jsme zvládli vše dle očekávání, ikdyž jsem měl trochu strach, protože jsem nasadil šest hráčů z lavičky a agresivitu pouze 95... výkon 147 na Shaumu 143 stačilo ... uf, ještě,že jsem se nepřepočítal. :!:

Zítřejší šlágry kola :

FC Meangreen ??-?? SPC Czech Tigers
Die Habsburger ??-?? Damned United
Rogiboys ??-?? Mccgrady City Football team

Tigers se pokusil na Meangreena dobře připravit, bohužel vládce předchozích dvou sezon udělal naprosto to samé.... agresivita rozhodčího 98%
Manager Rudolph z Habsburgeru, který opět ukázal, že není tak zdatný manager trochu podcenil přípravu na nejlepší tým divize A ...uvidíme, co s tím udělá během dneška..agresivita rozhodčího 97%
Rogiboys se připravil velice dobře, jen uvidíme co uděláš během dneška....každopádně odvést si 3 body bude moc těžké, oba půjdeme s agresivitou 100% na rozhodčího 54%...takže se může stát cokoli....

Mé přání?Výhra Tigra s remízou Rudolpha a má zázračná výhra....
Tigerinho
Team Manager

Post by Tigerinho »

Mccgrady wrote: ...
Za sebe můžu říct, že se v zítřejším zápase budu snažit Meangreena obrat o body ;)
Tigerinho - SPC Czech Tigers
tomkycz

Post by tomkycz »

my jsme zkusili hrát na haluz remízu ale zaslouženě to nestačilo. Smůla, že jsme šli dvakrát na odpočaté dinamo, ani chabá týmová nálada nám nemohla pomoci...
sexy kote

Post by sexy kote »

tomkycz wrote:my jsme zkusili hrát na haluz remízu ale zaslouženě to nestačilo. Smůla, že jsme šli dvakrát na odpočaté dinamo, ani chabá týmová nálada nám nemohla pomoci...
Hlavně zápas byl po taktické stránce naprosto nezvládnutý :roll: :roll: :mrgreen: Zda by to neprokaučované na bod stačilo, je otázka.
tomkycz

Post by tomkycz »

sexy kote wrote:
tomkycz wrote:my jsme zkusili hrát na haluz remízu ale zaslouženě to nestačilo. Smůla, že jsme šli dvakrát na odpočaté dinamo, ani chabá týmová nálada nám nemohla pomoci...
Hlavně zápas byl po taktické stránce naprosto nezvládnutý :roll: :roll: :mrgreen: Zda by to neprokaučované na bod stačilo, je otázka.
je mi to jasný, ale vylitýmu mi to přišlo jako dobrej nápad podpořit obranu. Ráno jsem na to koukal a říkám si, proč jsem to vlastně udělal :mrgreen:
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

tomkycz wrote:
sexy kote wrote:
je mi to jasný, ale vylitýmu mi to přišlo jako dobrej nápad podpořit obranu. Ráno jsem na to koukal a říkám si, proč jsem to vlastně udělal :mrgreen:
Taky se musím přiznat, že jsem byl ráno trochu v šoku co jsi dneska předvedl s taktikou :-) a pak mi ještě napíšeš, že jsi poslal do finále českomoravského poháru hráče co měl STOPKU MAM CO DĚLAT ABYCH SE Z TOHO DOSTAL... :(
tomkycz

Post by tomkycz »

to víš jak se mi na SP nedaří dle představ tak to flákám, potřeboval bych zase nějaký impuls v podobě vyhraného turnaje ( třeba mince 30 ) 8)
ps2512

Post by ps2512 »

tomkycz wrote:to víš jak se mi na SP nedaří dle představ tak to flákám, potřeboval bych zase nějaký impuls v podobě vyhraného turnaje ( třeba mince 30 ) 8)
To můžeš, tam nejsem :D
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
rohalt

Post by rohalt »

Thanks to Mccgrady for the predictions of the coming match....do it further to the end of the championship. I like it!
rogiboys
37 Seasons A-player : Last time in S117
Max points in A : 64 - 4th position in season 106
SPCL-winner
6 * BENE-liga winner
6 * Half Final Cup : S50, S52, S72, S101, S102, S106
2nd in Cup : S113
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”