takovej zolik v rukavu

Moderator: Czech Moderators
tak tomu říkám pech...frankie_doparoma wrote:tak bohuzel, ale moc nechybelo...![]()
FK Hash Rohatsko 1 - 2 FC Meangreen
150:151
(a na pristo kolo ma stopku sedm hracu z acka (+ zranena brankarska jednicka+dvojka))
frankie_doparoma wrote:tak bohuzel, ale moc nechybelo...![]()
(a na pristo kolo ma stopku sedm hracu z acka (+ zranena brankarska jednicka+dvojka))
Bohužel hned po tobě jsem z toho nejsmutnější já...Tigerinho wrote:frankie_doparoma wrote:tak bohuzel, ale moc nechybelo...![]()
Je to škoda, veřil jsem ve tvůj bodový zisk...
Mccgrady wrote:16 kolo
Šlágr kola je asi jasný :
FK Hash Rohatsko ??-?? FC Meangreen
Rozhodčí 61% ... otázka komu vyhovuje víc. Meangreen pokud půjde na 100% což udělá tak riskuje červenou jak vyšitou...Hashovi nic jiného než 100% nezbyde...otázka jak to přečká, kdyby se stal zázrak mohli by to být klidně i 3 body pro domácí![]()
- přiznávám se, že tomu ale vůbec nevěřím![]()
Další zajímavý matche:
me_dinamo ??-?? Litomerice losers Club de Fotbal rozhodčí 37%... polorozpadající ubulánek na tom není vůbec dobře, jak fyzicky, tak psychicky...nepomůže mu ani morálka (dnes klesla na 85%) a do pondělí nedožene.
- i tak to ale vypadá na výhru domácích... uvidíme co na to řekne week a pohárové zápasy, je tam několiku hráčů které Florin musí použít a bude riskovat zranění.
Konstatny na tiket?
Mccgrady City Football team ??-?? FC Shauma
Damned United ??-?? ac mattt
v obou případech by domácí neměli ztratit...otázkou je, co předvedou rozhodčí a jak se tými připraví na moc těžké úterý !!!
Za sebe můžu říct, že se v zítřejším zápase budu snažit Meangreena obrat o bodyMccgrady wrote: ...
Hlavně zápas byl po taktické stránce naprosto nezvládnutýtomkycz wrote:my jsme zkusili hrát na haluz remízu ale zaslouženě to nestačilo. Smůla, že jsme šli dvakrát na odpočaté dinamo, ani chabá týmová nálada nám nemohla pomoci...
je mi to jasný, ale vylitýmu mi to přišlo jako dobrej nápad podpořit obranu. Ráno jsem na to koukal a říkám si, proč jsem to vlastně udělalsexy kote wrote:Hlavně zápas byl po taktické stránce naprosto nezvládnutýtomkycz wrote:my jsme zkusili hrát na haluz remízu ale zaslouženě to nestačilo. Smůla, že jsme šli dvakrát na odpočaté dinamo, ani chabá týmová nálada nám nemohla pomoci...![]()
![]()
Zda by to neprokaučované na bod stačilo, je otázka.
Taky se musím přiznat, že jsem byl ráno trochu v šoku co jsi dneska předvedl s taktikoutomkycz wrote:je mi to jasný, ale vylitýmu mi to přišlo jako dobrej nápad podpořit obranu. Ráno jsem na to koukal a říkám si, proč jsem to vlastně udělalsexy kote wrote:Hlavně zápas byl po taktické stránce naprosto nezvládnutýtomkycz wrote:my jsme zkusili hrát na haluz remízu ale zaslouženě to nestačilo. Smůla, že jsme šli dvakrát na odpočaté dinamo, ani chabá týmová nálada nám nemohla pomoci...![]()
![]()
Zda by to neprokaučované na bod stačilo, je otázka.
To můžeš, tam nejsemtomkycz wrote:to víš jak se mi na SP nedaří dle představ tak to flákám, potřeboval bych zase nějaký impuls v podobě vyhraného turnaje ( třeba mince 30 )