Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Restore
Assistant Manager

Post by Restore »

Chtel bych se zeptat podle ceho mam urcovat s jakym stylem mam hrat utkani?? (jako styl 1-100 a Taktiku: Prihravky, protiutoky, dlouhe mice, beton )
happyna17
Member of the Soccer Project Association

Post by happyna17 »

Erix7 wrote:SPMT uz som stiahol asi tak pred 15 minutami ale framework som stiahol ten 2.0 ale pise mi pri instalacii frameworku ze:error:prerequisite programs are missing... dalej pod tym je napisane ze:
Setup has detected that the following prerequisite programs are not instaled...potom je dole odkaz na nejaky Microsoft Windows Installer 3.0
Prosim porad mi velmi by som rad mal SPMT
nejdøív instaluj NET framework a potom SPMT jinak netušim napiš jak to dopadlo :wink:
Erix7
Team President

Post by Erix7 »

happyna17 wrote:
Erix7 wrote:SPMT uz som stiahol asi tak pred 15 minutami ale framework som stiahol ten 2.0 ale pise mi pri instalacii frameworku ze:error:prerequisite programs are missing... dalej pod tym je napisane ze:
Setup has detected that the following prerequisite programs are not instaled...potom je dole odkaz na nejaky Microsoft Windows Installer 3.0
Prosim porad mi velmi by som rad mal SPMT
nejdøív instaluj NET framework a potom SPMT jinak netušim napiš jak to dopadlo :wink:
No to som urobil ale mi to tam pise!Nevies to prelozit?
happyna17

Post by happyna17 »

Erix7 wrote: No to som urobil ale mi to tam pise!Nevies to prelozit?
nastavení objevilo že následující program neni instalovanej nebo tak nìco :wink:
Erix7
Team President

Post by Erix7 »

happyna17 wrote:
Erix7 wrote: No to som urobil ale mi to tam pise!Nevies to prelozit?
nastavení objevilo že následující program neni instalovanej nebo tak nìco :wink:
A co mam robit?
happyna17

Post by happyna17 »

Erix7 wrote: A co mam robit?
zkus instalovat Microsoft Windows Installer 3.0 jestli to pude :idea:
happyna17

Post by happyna17 »

Restore wrote:Chtel bych se zeptat podle ceho mam urcovat s jakym stylem mam hrat utkani?? (jako styl 1-100 a Taktiku: Prihravky, protiutoky, dlouhe mice, beton )
* Pøihrávky: Vaše taktika je koncentrována smìrem k záloze.
* Protiútok: Zdùraznìný útok.
* Dlouhé míèe: Vaše záloha je oslabena na úkor obrany a útoku.
* Beton: Vaše obrana posílí, zbytek týmu se soustøedí na bránìní.
* Bez taktiky.

Styl: Máte na výbìr, jestli bude Váš tým hrát útoènìji èi obrannìji. Pokud vyberete ofenzivnìjší pojetí, Váš tým bude mít více šancí ke skórování, ale stejnì tak i soupeø.
Erix7
Team President

Post by Erix7 »

Vies co?Tu je ten link na Microsoft Windows Instaler 3.0.Lebo je to po anglicky a neviem velmi dobre anglicky.Prosim ak nieco zistis tak prosim napis.Dakujem.Tu je ten odkaz:
http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en
happyna17

Post by happyna17 »

Erix7 wrote:Vies co?Tu je ten link na Microsoft Windows Instaler 3.0.Lebo je to po anglicky a neviem velmi dobre anglicky.Prosim ak nieco zistis tak prosim napis.Dakujem.Tu je ten odkaz:
je to i èesky http://www.microsoft.com/downloads/deta ... 56122e08e8
ale nechápu proè to SPMT potøebuje to se musí ozvat nìkdo kdo si s tim ví rady já netušim :idea:
Erix7
Team President

Post by Erix7 »

happyna17 wrote:
Erix7 wrote:Vies co?Tu je ten link na Microsoft Windows Instaler 3.0.Lebo je to po anglicky a neviem velmi dobre anglicky.Prosim ak nieco zistis tak prosim napis.Dakujem.Tu je ten odkaz:
je to i èesky http://www.microsoft.com/downloads/deta ... 56122e08e8
ale nechápu proè to SPMT potøebuje to se musí ozvat nìkdo kdo si s tim ví rady já netušim :idea:
A!Ale nie uz som nainstaloval Windows Installer 3.0 a uz mi instaluje framework.Teraz uz len asi nainstalovat SPMT a ide to.Dakujem ti za trpelivost.Bud tearz online na fore budem ti pisat stav ohladom SPMT Ok?Dik eset raz
Erix7
Team President

Post by Erix7 »

Uz mi to ide uz je vsetko v poriadku uz mam aj ikonu SPMT na prac.ploche na pocitaci.Lenze ked sa chcem prihlasit tak dam prihlas.meno a heslo a dam prihlasit tak mi napsie ze ziadne data k dispozicii.Co to je?pls
happyna17

Post by happyna17 »

Erix7 wrote:Uz mi to ide uz je vsetko v poriadku uz mam aj ikonu SPMT na prac.ploche na pocitaci.Lenze ked sa chcem prihlasit tak dam prihlas.meno a heslo a dam prihlasit tak mi napsie ze ziadne data k dispozicii.Co to je?pls
je simulace :wink:
EDIT: zkus to teï skonèila simulace už by to mìlo naèíst
Erix7
Team President

Post by Erix7 »

Kua!Teraz mi pise ze jak dam heslo aj meno tak mi napise ze nespravne prihlasovacie meno.Co mam robit?Pls Porad
happyna17

Post by happyna17 »

Erix7 wrote:Kua!Teraz mi pise ze jak dam heslo aj meno tak mi napise ze nespravne prihlasovacie meno.Co mam robit?Pls Porad
poøádnì se ujisti že tam píšeš stejný jméno a heslo který používáš na SP. zkontroluj Caps Lock,èárky,háèky a velký písmena :idea:
Erix7
Team President

Post by Erix7 »

happyna17 wrote:
Erix7 wrote:Kua!Teraz mi pise ze jak dam heslo aj meno tak mi napise ze nespravne prihlasovacie meno.Co mam robit?Pls Porad
poøádnì se ujisti že tam píšeš stejný jméno a heslo který používáš na SP. zkontroluj Caps Lock,èárky,háèky a velký písmena :idea:
Ale nejde mi to ajtak!Skusil som aj zkopirovat meno zo SP ale stale mi pise ze nespravne prihl. meno.Ja uz neviem co mam robit?
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”