Btw. To vždy na začiatku sezóny klesne tálada v tímu? Alebo sa mi len zdá že som mal ešte včera o 10% viac?
Moderator: Czech Moderators
To se ptáš? Ano klesá vždy na začátku sezóny..bobos23 wrote: Btw. To vždy na začiatku sezóny klesne tálada v tímu? Alebo sa mi len zdá že som mal ešte včera o 10% viac?
Niekedy si pridem ako docela velky noob..Ataner wrote:To se ptáš? Ano klesá vždy na začátku sezóny..bobos23 wrote: Btw. To vždy na začiatku sezóny klesne tálada v tímu? Alebo sa mi len zdá že som mal ešte včera o 10% viac?
jsem rád, že už nejsem s tebou v divizibobos23 wrote:Sezóna bude velmi zaujmavá, o favoritoch a outsideroch v B2 sa neda hovorit, takmer každý tím može zautočiť na postup, očakavam najvyrovnanejšiu sezónu s minimálnymi bodovými odstupmi medzi postupujucimi a zostupujúcimi (ak to bude úplne naopak sry moja veštiaca gula je zahmlená)
Btw. To vždy na začiatku sezóny klesne tálada v tímu? Alebo sa mi len zdá že som mal ešte včera o 10% viac?
přesně, a teď zbaběle uteču do bé 3...frankie_doparoma wrote:mel si strach a zbabele si utek:p
Aké to je byť na úvodnej stránke soccerprojectu?:) to je zatiaľ mojím cielom v tejto hre:)tomkycz wrote:jsem rád, že už nejsem s tebou v divizibobos23 wrote:Sezóna bude velmi zaujmavá, o favoritoch a outsideroch v B2 sa neda hovorit, takmer každý tím može zautočiť na postup, očakavam najvyrovnanejšiu sezónu s minimálnymi bodovými odstupmi medzi postupujucimi a zostupujúcimi (ak to bude úplne naopak sry moja veštiaca gula je zahmlená)
Btw. To vždy na začiatku sezóny klesne tálada v tímu? Alebo sa mi len zdá že som mal ešte včera o 10% viac?ikdyž by to byla řežba, léblik, frenkič, tigers...
Hneď som to išiel skontrolovaťfrankie_doparoma wrote:sice nevim, jaky to je bejt na uvodni strance, ale tomkycz a jeho dlouhej nazev tymu pekne tu tabulku rozhazuje
juchůůůůfrankie_doparoma wrote:sice nevim, jaky to je bejt na uvodni strance, ale tomkycz a jeho dlouhej nazev tymu pekne tu tabulku rozhazuje