Tak po opravenem lous poharu zamirim k poharovemu utkani na hriste tymu Szamani-Szaman TEAM, ktery taky hraji F divizi jako ja. Ackoliv nenasazuju to uplne nejsilne co mam k dispozici, je to takovy mix acka a becka, tak presto verim v postup do druheho kola, vyrazeni v prvnim kole by bylo velkou ostudou pro nas klub
Tak se mi dnes proti zhruba stejnì silnému soupeøi podaøilo díky obranné taktiice vyhrát venku 0:1. Je to fajn, jenže pøíští týden hraju proti Eèkovýmu týmu, takže konèím. Ale aspoò, že to bude doma... 90 tisíc dobrejch
Pohárová bilance -57k......už abych byl pryè...pøíští kolo doma efkaøe tak mì snad vyøadí
Nosmas-Arsenal Praha
sezona 13.(jen 1/2)- 5.v H.1635
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
Tak ja vzhladom na to ze dnes nehraaam nic moc dolezite tak som na Pohar nasadil moje Acko aby nestratilo moralku a vyhrali sme doma na Hckarom 7:1 a do dalsieho kola sme dostali Eckara tak uvidime co to daa a ako sa stretnu ine zapasy ci budeme hrat s Ackom alebo klasicky s Bckom....
Ivo08 - LSG Nové Zámky
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
geo75 wrote:já jsem nastavil takový mix b a c týmu, po remíze 1:1 jsem postoupil na penalty.
napodobne, taky jsem postoupil na penalty po stavu 1:1, hral jsem doma s Hackarem, ale takovym co mel uz trochu potreneno, pristi kolo to bude to samy, takze dalsi postup necham zase na stesti:)
Pùvodnì jsem se chtìl na pohár vybodnout, ale jelikož asi jen tìžko zachránim ligu tak sem nakonec kopnul na pohár áèko a vyhrál sem 2:1
Do pøíštího kola mi pøišlo háèko, pøes který bych mìl bez problémù projí, bohùžel zase venku