Divize A

Moderator: Czech Moderators

Mccgrady
Team President

Re: Divize A

Post by Mccgrady »

tomkycz wrote:to víš jak se mi na SP nedaří dle představ tak to flákám, potřeboval bych zase nějaký impuls v podobě vyhraného turnaje ( třeba mince 30 ) 8)
Zkus si dát jako prioritu vyhrát u Damned nebo FC Meangreena :-) :-) :-)
- to je dost velká výzva ne :roll:
tomkycz
Member of the Soccer Project Association

Post by tomkycz »

Mccgrady wrote:Zkus si dát jako prioritu vyhrát u Damned nebo FC Meangreena :-) :-) :-)
něco reálného bys tam neměl ...??? :shock:
mantel

Post by mantel »

tomkycz wrote:
Mccgrady wrote:Zkus si dát jako prioritu vyhrát u Damned nebo FC Meangreena :-) :-) :-)
něco reálného bys tam neměl ...??? :shock:
porazit Mantela ......... :mrgreen:
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

Gratulace Tigerinhovi
...kez bych mel taky takovej skill na to bodovat s horsim vykonem.. :D : a skoda u mccgradyho... :|
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

koukám,že popletený florin se jal zachranovat rumunskou Shaumu ze sestupových vod ,,,,jj přesně jak mi včera psal , všichni jsme křiváci , jen on hraje čestně a fér. 8), není nad to,než když někdo potvrdí svá slova i v praxi .
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

frankie_doparoma wrote:Gratulace Tigerinhovi
...kez bych mel taky takovej skill na to bodovat s horsim vykonem.. :D : a skoda u mccgradyho... :|
Přidávám se ke gratulaci Tigerinhovi, u nás obrovská škoda....i přes výměnu trenéra Rogiboys uprosili bod za remízu po horším výkonu 145:148 ! Bohužel, toto asi rozhodbe v celkovém součtu bodů v závěru :(

Svou remízu jsem již rozdýchal, stane se.

Hold ale tohle mě bude srát pěkně dlouho !!!Die Habsburger 3-6 Damned United /125:148/TÝM KTEREJ UMÍ DOMA 150 a bojuje o první pětku možná i čtyřku předvede tohle.... k tomu nemam co dodat !!! :!: :!:
kopeckar

Post by kopeckar »

pupajdi13 wrote:koukám,že popletený florin se jal zachranovat rumunskou Shaumu ze sestupových vod ,,,,jj přesně jak mi včera psal , všichni jsme křiváci , jen on hraje čestně a fér. 8), není nad to,než když někdo potvrdí svá slova i v praxi .
No moc bodů na čáru ponoru náskok nemá, co ho tam šoupnout. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Tigerinho
Team Manager

Post by Tigerinho »

Mccgrady wrote:
frankie_doparoma wrote:Gratulace Tigerinhovi
Přidávám se ke gratulaci Tigerinhovi, u nás obrovská škoda....i přes výměnu trenéra Rogiboys uprosili bod za remízu po horším výkonu 145:148 ! Bohužel, toto asi rozhodbe v celkovém součtu bodů v závěru :(

Svou remízu jsem již rozdýchal, stane se.

Hold ale tohle mě bude srát pěkně dlouho !!!Die Habsburger 3-6 Damned United /125:148/TÝM KTEREJ UMÍ DOMA 150 a bojuje o první pětku možná i čtyřku předvede tohle.... k tomu nemam co dodat !!! :!: :!:
Díky :wink: jsem rád, že jsem Meangreena obral o body. Chtěl jsem vyhrát, ale rozhodčí stál proti...

Škoda té remízy Mccgrady :( Frankie dneska pohodová výhra a jak koukám, tak na mě vyrukuješ ve 100% síle :D A co se týká Damned, tak ta asi musí pořád kontaktovat ostatní manažery a ukecávat je ať jí pouští zápasy, jinak to fakt nevím jak to dělá, to už je tuto sezonu minimálně čtvrtý takový zápas...

Už mě ale nebaví, jak si zahraniční kolegové neustále pouštějí zápasy a nás tady při tom pořád obviňují z nedodžování "fair-play" :roll:
Tigerinho - SPC Czech Tigers
sexy kote

Post by sexy kote »

Každý tady tahá žolíky raději na našince, než cizince, tak je pak úplně zbytečné fňukat co dělají a nedělají rumuni :mrgreen:
Tigerinho
Team Manager

Post by Tigerinho »

Já si nestěžuji, jen konstatuji ;) S takovou se můžeme domluvit, že každou sezonu podpoříme jednoho českého zástupce a budeme mu poštět zápasy a tím mu umožníme vyhrát titul... :)
Tigerinho - SPC Czech Tigers
sexy kote

Post by sexy kote »

Tigerinho wrote:Já si nestěžuji, jen konstatuji ;) S takovou se můžeme domluvit, že každou sezonu podpoříme jednoho českého zástupce a budeme mu poštět zápasy a tím mu umožníme vyhrát titul... :)
Já ale nemluvím o žádném pouštění zápasů, ale pouze o neochotě tahat žolíky na cizince.
frankie_doparoma

sexykote:
omg :roll:

1) kdo vsichni? tigerinho vytahl zolika na mcgradyho a mantel na damned, nikdo jinej zatim jokera nepouzil a nebo jo?

2) pises nesmysly, rikas ze nemas narok na fnukani protoze narozdil od nich nekoukas na vlajky a hrajes fair - dyt je to blbost, nedava to smysl

at si kazdej vytahne zolika na koho chce a kdy se mu to nejvic hodi, koukat u toho na vlajky je out

edit: jaka neochota?! co je spatnyho na tom vyuzit svou vyhodu v zapasu ve kterym se mi to zda nejlepsi
tigerinho ho vytah v utery na mcgradyho, s damned hral v den predtim v pondeli, na koho jinyho ho mel tahat?

:roll:
sexy kote

Post by sexy kote »

frankie_doparoma wrote:sexykote:
omg :roll:

1) kdo vsichni? tigerinho vytahl zolika na mcgradyho a mantel na damned, nikdo jinej zatim jokera nepouzil a nebo jo?

2) pises nesmysly, rikas ze nemas narok na fnukani protoze narozdil od nich nekoukas na vlajky a hrajes fair - dyt je to blbost, nedava to smysl

at si kazdej vytahne zolika na koho chce a kdy se mu to nejvic hodi, koukat u toho na vlajky je out

edit: jaka neochota?! co je spatnyho na tom vyuzit svou vyhodu v zapasu ve kterym se mi to zda nejlepsi
tigerinho ho vytah v utery na mcgradyho, s damned hral v den predtim v pondeli, na koho jinyho ho mel tahat?

:roll:
Právě, že to je ta neochota ty žolíky tahat, můžeš jich za sezonu využít několik. Fňuká se, že si to rumuni pouští, že jim to pouští i nerumunský manažeři, ale nikdo krom Mantela nezkusil vše možné i nemožné aby jim ty body sebral :(
frankie_doparoma

ja zkousim sebrat body kazdymu v kazdym zapase, je mi jedno pod jakou vlajkou hraje (samozrejmne mnohem radsi porazim lamicku florina nez nekoho koho znam z fora, ale tri body jako tri body)

i proto hraju pod jamajskou vlajkou, aby byla videt ma neutralita (jen skoda ze se na to leblik vysral, mohli jsme bejt v acku dva jamajcani a to by byla jina kava :p :mrgreen: )
me tyhle trapny "bitvy o vlajku" nezajimaj....
mantel

Post by mantel »

Taky jsem nikdy nekoukal na vlajku, ale v první řadě na datum a rozhodčího, když jsem měnil trenéra. Víc než 3-4 vhodné zápasy za sezonu jsem nikdy nenašel, kdy výměna trenéra + lehký risk s agresí mohly přinést naprosto neočekávané body. Jedním z těch 3-4 zápasů loni byl Florin, který to tenkrát těžce nesl a zkusil mi namydlit schody v závěru sezony. A protože se toho z Rumunů neúčastnil sám, tak jsem to na někoho z Rumunska zkusit musel. Po těchto zkušenostech bych už nyní na vlajku hleděl, nicméně stejně není jisté, že bych našel vhodný zápas na rumunského soupeře každou sezonu.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”