Zkus si dát jako prioritu vyhrát u Damned nebo FC Meangreenatomkycz wrote:to víš jak se mi na SP nedaří dle představ tak to flákám, potřeboval bych zase nějaký impuls v podobě vyhraného turnaje ( třeba mince 30 )

- to je dost velká výzva ne

Moderator: Czech Moderators
Zkus si dát jako prioritu vyhrát u Damned nebo FC Meangreenatomkycz wrote:to víš jak se mi na SP nedaří dle představ tak to flákám, potřeboval bych zase nějaký impuls v podobě vyhraného turnaje ( třeba mince 30 )
něco reálného bys tam neměl ...???Mccgrady wrote:Zkus si dát jako prioritu vyhrát u Damned nebo FC Meangreena![]()
![]()
![]()
porazit Mantela .........tomkycz wrote:něco reálného bys tam neměl ...???Mccgrady wrote:Zkus si dát jako prioritu vyhrát u Damned nebo FC Meangreena![]()
![]()
![]()
Přidávám se ke gratulaci Tigerinhovi, u nás obrovská škoda....i přes výměnu trenéra Rogiboys uprosili bod za remízu po horším výkonu 145:148 ! Bohužel, toto asi rozhodbe v celkovém součtu bodů v závěrufrankie_doparoma wrote:Gratulace Tigerinhovi
...kez bych mel taky takovej skill na to bodovat s horsim vykonem..: a skoda u mccgradyho...
No moc bodů na čáru ponoru náskok nemá, co ho tam šoupnout.pupajdi13 wrote:koukám,že popletený florin se jal zachranovat rumunskou Shaumu ze sestupových vod ,,,,jj přesně jak mi včera psal , všichni jsme křiváci , jen on hraje čestně a fér., není nad to,než když někdo potvrdí svá slova i v praxi .
DíkyMccgrady wrote:Přidávám se ke gratulaci Tigerinhovi, u nás obrovská škoda....i přes výměnu trenéra Rogiboys uprosili bod za remízu po horším výkonu 145:148 ! Bohužel, toto asi rozhodbe v celkovém součtu bodů v závěrufrankie_doparoma wrote:Gratulace Tigerinhovi
...kez bych mel taky takovej skill na to bodovat s horsim vykonem..: a skoda u mccgradyho...
![]()
Svou remízu jsem již rozdýchal, stane se.
Hold ale tohle mě bude srát pěkně dlouho !!!Die Habsburger 3-6 Damned United /125:148/TÝM KTEREJ UMÍ DOMA 150 a bojuje o první pětku možná i čtyřku předvede tohle.... k tomu nemam co dodat !!!![]()
Já ale nemluvím o žádném pouštění zápasů, ale pouze o neochotě tahat žolíky na cizince.Tigerinho wrote:Já si nestěžuji, jen konstatujiS takovou se můžeme domluvit, že každou sezonu podpoříme jednoho českého zástupce a budeme mu poštět zápasy a tím mu umožníme vyhrát titul...
Právě, že to je ta neochota ty žolíky tahat, můžeš jich za sezonu využít několik. Fňuká se, že si to rumuni pouští, že jim to pouští i nerumunský manažeři, ale nikdo krom Mantela nezkusil vše možné i nemožné aby jim ty body sebralfrankie_doparoma wrote:sexykote:
omg![]()
1) kdo vsichni? tigerinho vytahl zolika na mcgradyho a mantel na damned, nikdo jinej zatim jokera nepouzil a nebo jo?
2) pises nesmysly, rikas ze nemas narok na fnukani protoze narozdil od nich nekoukas na vlajky a hrajes fair - dyt je to blbost, nedava to smysl
at si kazdej vytahne zolika na koho chce a kdy se mu to nejvic hodi, koukat u toho na vlajky je out
edit: jaka neochota?! co je spatnyho na tom vyuzit svou vyhodu v zapasu ve kterym se mi to zda nejlepsi
tigerinho ho vytah v utery na mcgradyho, s damned hral v den predtim v pondeli, na koho jinyho ho mel tahat?