Tuto sezónu dokonce dvojnásobnej. Prostě tuto sezónu jsi věčně druhej. Takže nejlepší poraženej.Mccgrady wrote:I já to tak bral, že jsem druhý nejlepší manager česka

Moderator: Czech Moderators
Tuto sezónu dokonce dvojnásobnej. Prostě tuto sezónu jsi věčně druhej. Takže nejlepší poraženej.Mccgrady wrote:I já to tak bral, že jsem druhý nejlepší manager česka
A proč by jako nepogratuloval někomu, kdo dokázal víc než on sám. Slušnej manažer dokáže pogratulovat i když skřípe zubama.Azor wrote:V knize návštěv má dammed gratulaci i od raffina. Že by v tomhle případě platilo vrána k vráně sedá?
No, neřekl bych že raffin je slušnej manažer, nicméně jsem to myslel tak, že i dammed je některými českými manažery nenáviděna, stejně jako raffin, který byl (a je?) podvodník. Ale myslel jsem to v nadsázce, samozřejmě (zatím) neobviňuji dammed z nekalé hry.sexy kote wrote:A proč by jako nepogratuloval někomu, kdo dokázal víc než on sám. Slušnej manažer dokáže pogratulovat i když skřípe zubama.Azor wrote:V knize návštěv má dammed gratulaci i od raffina. Že by v tomhle případě platilo vrána k vráně sedá?
Ty to všetko nejak dobre vieš, Azor...a keby niečo, Damned je nekalá sama o sebeAzor wrote: No, neřekl bych že raffin je slušnej manažer, nicméně jsem to myslel tak, že i dammed je některými českými manažery nenáviděna, stejně jako raffin, který byl (a je?) podvodník. Ale myslel jsem to v nadsázce, samozřejmě (zatím) neobviňuji dammed z nekalé hry.
Jinak, s tím SP pohárem zase Sjarel přestřelilTo rozlosování je skandální
Jak může dát v této situaci, kdy se mění systém SP cupu, ten systém ligových střetnutí? V minulých sezónách se rozdělilo zrno od plev, neb to hráli jen někteří Géčkaři a k tomu několik Háčkařů. Jenže nyní si to rozdají i několik Déčkařů a všichni Éčkaři a Efkaři. Možná to bylo i kdysi takhle rozlosované, že hráli mezi sebou i Déčkaři, tím si nejsem jistý, už si nevzpomínám jak to bylo, nicméně nyní to bude tak, že půlka Éčkařů a k tomu část Déčkařů, ale zybde polovina z těch, co hrají Géčko a čtyři Háčkaři.
P.S. A právě na losu 1.kola jde vidět, jak SP čím dál tím víc trpí snižováním manažerů. Už je nás pouze 6804, v Háčku je pouze 8 lidí, i někteřá Géčka jsou plná Sp týmů (např. divize G. 700-709) a i třeba takové ikony jako je Hernán a Jančařík, mají ve svých G divizí za supeře jen samé SP týmy. Tak nevím proč Sjarel nezruší Háčka, jsou už úplně l ničemu, na co čeká? Až naprší a uschne?
No, pokud by se to stalo a bylo 8 Áčkařských dvojic, tak by bylo stejně, jako kdyby se v 1.kole Španělského poháru utkali Barcelona s Betisem Sevilla, Real Madrid s Atlétikem Madrid, Valencie se Sevillou atd. A to ti přijde spravedlivé?Hippopotamus wrote:Ty to všetko nejak dobre vieš, Azor...a keby niečo, Damned je nekalá sama o sebeAzor wrote: No, neřekl bych že raffin je slušnej manažer, nicméně jsem to myslel tak, že i dammed je některými českými manažery nenáviděna, stejně jako raffin, který byl (a je?) podvodník. Ale myslel jsem to v nadsázce, samozřejmě (zatím) neobviňuji dammed z nekalé hry.
Jinak, s tím SP pohárem zase Sjarel přestřelilTo rozlosování je skandální
Jak může dát v této situaci, kdy se mění systém SP cupu, ten systém ligových střetnutí? V minulých sezónách se rozdělilo zrno od plev, neb to hráli jen někteří Géčkaři a k tomu několik Háčkařů. Jenže nyní si to rozdají i několik Déčkařů a všichni Éčkaři a Efkaři. Možná to bylo i kdysi takhle rozlosované, že hráli mezi sebou i Déčkaři, tím si nejsem jistý, už si nevzpomínám jak to bylo, nicméně nyní to bude tak, že půlka Éčkařů a k tomu část Déčkařů, ale zybde polovina z těch, co hrají Géčko a čtyři Háčkaři.
P.S. A právě na losu 1.kola jde vidět, jak SP čím dál tím víc trpí snižováním manažerů. Už je nás pouze 6804, v Háčku je pouze 8 lidí, i někteřá Géčka jsou plná Sp týmů (např. divize G. 700-709) a i třeba takové ikony jako je Hernán a Jančařík, mají ve svých G divizí za supeře jen samé SP týmy. Tak nevím proč Sjarel nezruší Háčka, jsou už úplně l ničemu, na co čeká? Až naprší a uschne?![]()
Ten systém je tak už dlhú dobu, že v prvom kole hrajú proti sebe tímy z jednej divízie. Keby náhodou prvé kolo hrajú áčkari, mali by sme hneď v 1.kole 8 áčkarských dvojíc. Ale čo je na tom zlé? Ak chceš vyhrať, musíš poraziť aj tých najlepších...
No, když už dokázal vytvořit Háčka až později, tak proč by je nemohl zase zrušit? A sice by nenaplnili nijak extrémně Géčka, ale tak furt by to bylo lepší, než hledat lidské týmy v Háčku jako jehlu v kuce senaHippopotamus wrote: Na čo by rušil háčka? Či myslíš, že tých 8 tímov, o ktorých si písal, čo hrajú v háčkach, by nejak extra zaplnili géčka? Nehovoriac o tom, že by s tým boli asi značné programátorské problémy...
frankie_doparoma wrote:hehe, taky me zaskocilo to azorovo poboureni z gratulace, ale co me zaujalo teda vic, byla ta tiskovka transky, jak gratulovala svymu tymu a svejm hracum. nevim, me to prislo jako gratulovat si sam sobe
No A-čkari tam nie sú, sú tam tímy od D-čka. Ber to tak, že je to ako v Lige Majstrov, kde máš majstrovskú a nemajstrovskú vetvu, čo zabezpečuje slabším tímom väčšiu šancu prebojovať sa ďalej napr. až do skupinovej fázy. Tento ročník sa napríklad v majstrovskej vetve stretli Ludogorets Razgrad s Partizanom Belehrad, zatiaľčo v nemajstrovskej vetve si zahrali Lyon Olympique s Zūrich Grasshoper, čo sú určite silnejšie tímy. Ale takto mal Ludogorets väčšiu šancu postúpiť do play-off, kam aj postúpil.Azor wrote:No, pokud by se to stalo a bylo 8 Áčkařských dvojic, tak by bylo stejně, jako kdyby se v 1.kole Španělského poháru utkali Barcelona s Betisem Sevilla, Real Madrid s Atlétikem Madrid, Valencie se Sevillou atd. A to ti přijde spravedlivé?
Souhlasím, pořád jsem si to překládal a nepochopil tofrankie_doparoma wrote:hehe, taky me zaskocilo to azorovo poboureni z gratulace, ale co me zaujalo teda vic, byla ta tiskovka transky, jak gratulovala svymu tymu a svejm hracum. nevim, me to prislo jako gratulovat si sam sobe
No prostě transka je Kopečkář v zahraničním vydáníMccgrady wrote:Souhlasím, pořád jsem si to překládal a nepochopil tofrankie_doparoma wrote:hehe, taky me zaskocilo to azorovo poboureni z gratulace, ale co me zaujalo teda vic, byla ta tiskovka transky, jak gratulovala svymu tymu a svejm hracum. nevim, me to prislo jako gratulovat si sam sobe