tak Béčko podalo výkon pod psa, nicméně soupeř to vypustil a tak jdeme dál. I tak mě ale stále štve to zcela skandální a diskriminující rozlosování 1.kola

Příště hrajeme venku s týmem Tatran Rakonitz (7 v F.72, dnes 70 doma)
Moderator: Czech Moderators
smutné...frankie_doparoma wrote:bych se z toho posral....![]()
![]()
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... ID=1492689
Jojo kšeftmen mač bude drsnej.Hippopotamus wrote:Zrovna včera som manažérovi frankilampard (tímChelsea champion) písal, že možno sa raz stretneme vo finále SP poháru. No a dostal som ho na budúcu stredu u neho doma
Gratulace k postupu a hasičskému průkazu. Koukám, že penalty kopali i maséři, kustodi, lékaři a majitelé klubu. Z Remedyho strach neměj u něj jsem v lize letos vyhrál a tak to zvládneš i ty v SP cupu.Hippopotamus wrote:Chelsea Champion 1 - 1 Noldor
penalty: 35 - 36
výkony: 147 - 150
agresivita: 100 - 100 (rozhodca 46%)
červené: žiadne
zranenia: žiadne
Že svoju prvú 150-ku zahrám vonku, to ma fakt nenapadlo. Že mi to nebude stačiť na normálne víťazstvo, to tiež nie. Našťastie v trošku dlhšom penaltovom rozstrele boli moji chlapci jednoznačne lepší a idem ďalej![]()
Žiaľ, los sa so mnou opäť moc nesral a zo všetkých súperov som dostal asi to najhoršie - Remedyho vonku pri rozhodcovi 25%, takže zdá sa, že posledný týždeň v sezóne budem mať voľno, ale spravím všetko, aby som si to voľno skrátil na najkratšiu možnú dobu