Chci se zeptat když si otevřu tým-hráči-přehled tak vedle názvu klubu je kalkulačka, tak jsem to kliknul a otevřel se mi excel se seznamem hráčů a jejech vlastnosti. Tak se chci zeptat k čemu to vůbec je? Jak se to nechá využít?
zdeněk wrote:Chci se zeptat když si otevřu tým-hráči-přehled tak vedle názvu klubu je kalkulačka, tak jsem to kliknul a otevřel se mi excel se seznamem hráčů a jejech vlastnosti. Tak se chci zeptat k čemu to vůbec je? Jak se to nechá využít?
Je to celý na pikaču dle mého nazoru , hraju 2 roky a nikdy sem si ty kalkulačky nevšiml,takže usuzuju , že není nic kvuli čemu by stálo po tom pátrat , jestli máš Battle a SPMT , tak je to ok.
pupajdi13 wrote:Je to celý na pikaču dle mého nazoru , hraju 2 roky a nikdy sem si ty kalkulačky nevšiml,takže usuzuju , že není nic kvuli čemu by stálo po tom pátrat , jestli máš Battle a SPMT , tak je to ok.
Tak jistě že mám tady ty zlepšováky. A to že sis během dvou let nevšiml že to tam je, tak jsi ani nemohl, nebot je to tam daný nedávno jestli se nepletu. Protože kdyby to tam bylo už před dvěma roky tak bych si toho určitě všiml. A taky si myslim že to pro mě má nulový význam.
pupajdi13 wrote:Je to celý na pikaču dle mého nazoru , hraju 2 roky a nikdy sem si ty kalkulačky nevšiml,takže usuzuju , že není nic kvuli čemu by stálo po tom pátrat , jestli máš Battle a SPMT , tak je to ok.
Tak jistě že mám tady ty zlepšováky. A to že sis během dvou let nevšiml že to tam je, tak jsi ani nemohl, nebot je to tam daný nedávno jestli se nepletu. Protože kdyby to tam bylo už před dvěma roky tak bych si toho určitě všiml. A taky si myslim že to pro mě má nulový význam.
ja uz jsem si to stahnul, zlepsil svoje hrace a nejde mi to zpatky uploadnout
No ono je u mě možný všechno a jelikož vím,že stranku "hodnocení hráčů" vubec nelezu , tak bych dost tipoval,že bych o tom nevedel i kdyby to bylo oravdu celý 2 roky,vím co ke hře potřebuju a to používám , takže myslím,že mužeme tuhle kapitolu uzavřít , kalkulačka je pěkná,ale asi k ničemu zásadnímu prospěšná není, tak jí nechám vyplou
Jedině,že by si s ní začal hrát Pavlík Slepička