Síce tím mám asi výraznejšie lepší ako súper, domáce prostredie a agresívny rozhodca Holanďanovi predsa len trošku zvýšili nádej na víťazstvo. Ja som nakoniec neposlal na trávnik to najlepšie, hralo moje najslabšie CM a béčkové CB a k tomu zostava 4-3-3 (miesto mojej obľúbenej 3-4-3), aby som stlačil agresivitu hráčov len do 14%. Redke som sa napriek tomu nevyhol (posraté béčkové CB ). Súper to podľa očakávania napálil na 100 (agr. hráčov do 25%) a našťastie mu risk nevyšiel, priama redka v 58.min (a ešte aj zranenie zo začiatku zápasu) mu znemožnili zahrať výkon na mojej úrovni a random už sa viac do toho neplietol, takže titul putuje (snáď celkom zaslúžene) do Švédska
Ďakujem všetkým za podporu a za gratulácie!
Tomkyč: Myslím, že som vstával ako každý normálny človek - 4:45 Grady: Ešte stále kukám na ten biely pohárik so šmapanským a ty ma už vyzývaš k obhajobe, či dokonca hattricku? Chvíľu času mi daj, aspoň tak 63 dní George: Do Vianoc som pracoval úplne každý deň, ešte nebol čas chlastať, takže tvoja borovička čaká na Silvestra a ver tomu, že si pripijem s ňou aj na dnešný titul Patom: Až teraz? Ja som myslel, že už postup hrocha do céčka je proste úspech jak hovädo
Na záver ešte finančný prehľad:(nebyť tých finančných injekcií za postup do ďalšieho kola v závere, tak by tie moje čísla vyzerali trochu inak...)
Last edited by Hippopotamus on Fri Dec 27, 2013 10:18 pm, edited 1 time in total.
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)