Ale vtedy už nebude bojovaťMccgrady wrote:On narozdíl od tebe ještě bojuje v lizeHippopotamus wrote:Streda, 19.2.2014, 9. kolo SP poháru:
Noldor - Fc Steenkist
Prvá seriózna prekážka na ceste za obhajobou!

Moderator: Czech Moderators
Ale vtedy už nebude bojovaťMccgrady wrote:On narozdíl od tebe ještě bojuje v lizeHippopotamus wrote:Streda, 19.2.2014, 9. kolo SP poháru:
Noldor - Fc Steenkist
Hippopotamus wrote:Ale vtedy už nebude bojovaťMccgrady wrote:On narozdíl od tebe ještě bojuje v lizeHippopotamus wrote:Streda, 19.2.2014, 9. kolo SP poháru:
Noldor - Fc Steenkist
Finally you probably are happy with the draw, but not with following penaltiesboysteenkist wrote: As you will know, I'm not so happy with the draw![]()
Congratulations on the deserved win. Penalty shootout is not the best property of the DutchHippopotamus wrote:Noldor 0 - 0 Fc Steenkist
penalty: 4 - 2
výkony: 152 - 144
Ani výkon 152 a o 8 lepší ako súper nestačili ani len na gól v riadnom hracom čase, nieto ešte na výhru. V penaltách sa ale šťastie priklonilo na moju stranu...
Ďalším súperom je zase akýsi Steenkist (že by brat?)
sobota, 4:00 am: Noldor - Mlg Pro (manažér delanosteenkist)
Finally you probably are happy with the draw, but not with following penaltiesboysteenkist wrote: As you will know, I'm not so happy with the draw![]()
Thanks for nice match.
Hippopotamus wrote:Noldor 1 - 0 Mlg Pro
výkony: 145 - 135
agresivita: 100 - 100 (rozhodca 28%)
redky: 1 (60.min) - 0
zranenia: žiadne
Keďže malý Steenkist neoplýva takou kvalitou ako veľký Steenkist, dovolil som si v piatok odohrať 3 priateľáky a na zápas poslať B/C tím. Očakávaný výkon cca 150 sa však nedostavil, keďže rozhodca s prísnosťou 28% sa rozhodol už v 60.min poslať pod sprchy moje RF s agresivitou 20%, čo je dosť "slušný" počin. Našťastie to výsledok moc neovplyvnilo a idem ďalej po najtesnejšej výhre.
V ďalšom kole si zájdem na pôdu trošku nečakaného víťaza SP poháru spred dvoch sezón - poľskej Armie. Poliak má vykartované áčkové RB, áčkové CM a áčkové CB má nízku fyzičku. U mňa sa zdalo, že pôjde do zápasu kompletné áčko, teraz v zápase o 22:00 sa mi ale zranilo LM, takže tam bude béčkové.
Zápas by mal byť maximálne vyrovnaný, podľa SPinfa máme zahrať úplne rovnaký výkon, tých 150 u môjho tímu sa mi zdá ale trošku málo, očakávam 152, neviem, čo očakávať teda u súpera.
Btw. v hre je stále aj nestarnúci tím Mccgradyho, u Remedyho to bude mať ale kurva ťažké.
Já byl bohužel na Remedyho krátký, nešel jsem tedy ani naplno ale každopádně zaslouženě postoupil. Ty to budeš mít moooc těžkéHippopotamus wrote:Armia 2 - 3 Noldor
výkony: 149 - 152
Aj napriek zraneniu áčkového CB v úvode zápasu zahraný očakávaný výkon 152, ktorý stačil na výhru. V ďalšom kole si zahrám po 2 sezónach opäť s Remedym, ktorý porazil Gradyho. Žiaľ, opäť sa hrá u neho a opäť so slabým rozhodcom...
V prípade, že nebudú žiadne redky ani žiadne zranenia, mal by zahrať o 2-3 viac ako ja, takže to je dooosť blbé, ale niečo ešte vymyslímMccgrady wrote: Já byl bohužel na Remedyho krátký, nešel jsem tedy ani naplno ale každopádně zaslouženě postoupil. Ty to budeš mít moooc těžké
škoda, škoda... takhle je to pořád Hernán CupHippopotamus wrote:V prípade, že nebudú žiadne redky ani žiadne zranenia, mal by zahrať o 2-3 viac ako ja, takže to je dooosť blbé, ale niečo ešte vymyslímMccgrady wrote: Já byl bohužel na Remedyho krátký, nešel jsem tedy ani naplno ale každopádně zaslouženě postoupil. Ty to budeš mít moooc těžké