Divize A
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Divize A
Shit...
tak vcelku dobre rozjeta sezona konci katastrofalne. liga na hovno a pohar bez sance
....a uz me ani neprekvapuje ze prohraju se stejnym vykonem (a v oslabeni...)
tak vcelku dobre rozjeta sezona konci katastrofalne. liga na hovno a pohar bez sance
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
Na druhú stranu, ten rozhodca ťa trošku šetril. A na tretiu - ako môžeš pred takýmto derby hrať 4 priateľáky?frankie_doparoma wrote:Shit...

...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
na gratulace je ještě brzo, každopádně i tak mi to pro dnešek zlepšilo náladu;Mccgrady wrote: JSEM SI VĚDOM TOHO, ŽE MĚ ČEKÁ JEŠTĚ MOC TĚŽKÝ ZÁPAS DOMA S TIGERS, KDE ALE VYRUKUJU S NAPROSTO NEJSILNĚJŠÍ SESTAVOU TAKŽE BY MĚ MUSEL SEJMOUT JEN NĚJAKÝ RANDOM, ale jak všichni víme, to se může klidně stát !!! TAKŽE JSEM SI VĚDOM,ŽE JEŠTĚ NENÍ NIC VYHRANÉHO
Tvaruzkynatvrdo - s 47 H.480; s 48 G.280; s 49 F.94; s 50 F.94; s 51 E.32; s 52 D.11; s 53 D.11; s 54 D.11; s 55 C.4
Top výkon - 141 - 2.12.2013
-
hippo : to teda nevim v cem te ten 48 rozhodci setril kdyz me poslal do oslabeni...
a k tem pratelakum, podivej se do myho programu na posledni tejden a pak si precti thread sp cup
odpiskal jsem tim sezonu v hernan cupu ale doufal jsem ze sezonu zakoncim nak dustojne a ne cinklou prohrou doma s tomkyczem, katastrofa....
a k tem pratelakum, podivej se do myho programu na posledni tejden a pak si precti thread sp cup
odpiskal jsem tim sezonu v hernan cupu ale doufal jsem ze sezonu zakoncim nak dustojne a ne cinklou prohrou doma s tomkyczem, katastrofa....

-
Ty si neumíš nabíječku donést sám, nebo nevíš kde ji máš ?Mccgrady wrote:V 06 45 zazvonil manželce budík, poprosil jsem jí aby mi donesla nabíječku

Jinak sámoška držím palce

Andrew - Sokol Čejč
-
dnes maximální spokojenost
frenkiemu jsme oplatili staré křivdy, a že jich bylo
v lize to těší dvojnásob. Mccgrady - sice ti k titulu značně pomohl meangreen, což neschvaluji, ale jeho pohnutky maximálně chápu. Za to si můžou rumuni sami... takže držím palce ať to udržíš !!!

-
tomkycz: fotbalovy buh mel pri nasem letosnim soupereni v lize asi zavreny obe oci, jinak nevim
dvakrat stejnej vykon ale ty 4 body a ja jen bod
v pristi sezone nebudu mit cil uhrat nakej prekvapivej vysledek a udrzet se, v pristi sezonu bude mym cilem te dvakrat sejmout, vendeeeetta!!!!
ps; jinak toho zapasu s mengreanem, no skoda k tomu neco psat, uz je to takova tradice nejvyssi divize, tak si aspon rumuni vyzkousej jaky to je....
dvakrat stejnej vykon ale ty 4 body a ja jen bod

v pristi sezone nebudu mit cil uhrat nakej prekvapivej vysledek a udrzet se, v pristi sezonu bude mym cilem te dvakrat sejmout, vendeeeetta!!!!

ps; jinak toho zapasu s mengreanem, no skoda k tomu neco psat, uz je to takova tradice nejvyssi divize, tak si aspon rumuni vyzkousej jaky to je....

Hadam, ze united dnes prohodila hrnicek od ranni kavy monitorem 

Na ceste do propadliste dejin.
-
Jestli Meangream neměl šanci na body, tak je celkem v klidu, že to vypustil, ne ? Mcgraddy by vyhrál tak jak tak...
Ten klíčový zápas byl dnes přeci u Damnned...
Andrew - Sokol Čejč
Vyhrál bych tak i tak, ale né 0-12 ale třeba 0-1 nebo 1-2 a podobně. Co si budeme povídat, to by v závěrečném součtu, pokud zvládnu zápas s Tigrem k titulu nestačilo !!! Takže ano, Meangreen tomu hodně pomohl... ALE VYČÍTAT MU TO NEBUDEME SNAD ŽE NESokol Cejc wrote:Jestli Meangream neměl šanci na body, tak je celkem v klidu, že to vypustil, ne ? Mcgraddy by vyhrál tak jak tak...

to sice byl, ale 12 gólů do skóre se vcelku hodí...Sokol Cejc wrote:Jestli Meangream neměl šanci na body, tak je celkem v klidu, že to vypustil, ne ? Mcgraddy by vyhrál tak jak tak...
Tvaruzkynatvrdo - s 47 H.480; s 48 G.280; s 49 F.94; s 50 F.94; s 51 E.32; s 52 D.11; s 53 D.11; s 54 D.11; s 55 C.4
-
sokol cejc:
1) myslim si ze sance existuje vzdycky
2) "bez sance" /alias bez levyho beka/ v patek kdy psal mcgradymu jeste nebyl
3) i kdyby bez sance byl, nevidim duvod psat souperi ze to totalne vypustim
4) kdyby mu nenapsal mccgrady by urcite nepostavil becko a ted by mozna do zapasu s tigrem nesel v plny sile, takze krom toho ze ovlivnil dnesni match ovlivnil i ten zitrejsi
proste bych z toho nedelal nakou detektivku, meangren to mcgradymu pustil, ne aby mu pomohl k titulu ale aby pomohl k ne-titulu rumunce
nejspis by to jako dnes dopadlo i kdyby do toho sel na plno, ale myslim si ze by zucastneni i nezucastneni byli radsi kdyby to tak dopadlo po tvrdejch a vyrovnanejch bojich nez po takovejhlech komedijich... ale jak jsem psal na zacatku, neprekvapuje me to ze se to stava no, jsme prece v acku
...
mccgrady: ja to vycitam kazdymu, kazdy vypusteni zapasu je znehodnoceni souteze. fair play plati na obe strany a ne jenom kdyz se ti to hodi a nebo nehodi (jediny co jsem chapal a fandil byl mantel, na nej byl spachan atentat, kterej zazrakem prezil a pristi sezonu celou vypustil az na dva zapasy, to bylo fair
)
4) kdyby mu nenapsal mccgrady by urcite nepostavil becko a ted by mozna do zapasu s tigrem nesel v plny sile, takze krom toho ze ovlivnil dnesni match ovlivnil i ten zitrejsi
proste bych z toho nedelal nakou detektivku, meangren to mcgradymu pustil, ne aby mu pomohl k titulu ale aby pomohl k ne-titulu rumunce
nejspis by to jako dnes dopadlo i kdyby do toho sel na plno, ale myslim si ze by zucastneni i nezucastneni byli radsi kdyby to tak dopadlo po tvrdejch a vyrovnanejch bojich nez po takovejhlech komedijich... ale jak jsem psal na zacatku, neprekvapuje me to ze se to stava no, jsme prece v acku

mccgrady: ja to vycitam kazdymu, kazdy vypusteni zapasu je znehodnoceni souteze. fair play plati na obe strany a ne jenom kdyz se ti to hodi a nebo nehodi (jediny co jsem chapal a fandil byl mantel, na nej byl spachan atentat, kterej zazrakem prezil a pristi sezonu celou vypustil az na dva zapasy, to bylo fair

Nemám vůbec ale vůbec nic proti tomu co jsi napsal... !!! Mě to štve možná víc než si myslíš, že to takle v divizi A je a to hlavně proto jak se k zápasům proti Damned stavěli týmy, které mohli bodovat a rovnou to vypustili. Je to trochu rozdíl, když to někdo udělá v polovině sezony, nebo na konci, když už ví, že mu o vůbec nic nejde. ALE CO JE NEJDŮLEŽITĚJŠÍ, A NAPSAL JSI TO PERFEKTNĚ, ON NEPOMOHL MĚ K TITULU ALE NETITULU Rumunska. Psal mi jak ho sere, že ho neustále bombardují rumuni,že podvádí atd....frankie_doparoma wrote:sokol cejc:
nejspis by to jako dnes dopadlo i kdyby do toho sel na plno, ale myslim si ze by zucastneni i nezucastneni byli radsi kdyby to tak dopadlo po tvrdejch a vyrovnanejch bojich nez po takovejhlech komedijich... ale jak jsem psal na zacatku, neprekvapuje me to ze se to stava no, jsme prece v acku...
mccgrady: ja to vycitam kazdymu, kazdy vypusteni zapasu je znehodnoceni souteze. fair play plati na obe strany a ne jenom kdyz se ti to hodi a nebo nehodi (jediny co jsem chapal a fandil byl mantel, na nej byl spachan atentat, kterej zazrakem prezil a pristi sezonu celou vypustil az na dva zapasy, to bylo fair)
já myslim, že je důležitý, kdo komu napsal první; předpokládám, že Mcgrady o body neprosil a Meangreen to udělal jako naschvál Rumunům; je škoda, že je to v Áčku takto nastaveno, ale snad v další sezoně přijdou nový koně a bude větší konkurence; to že tam 3 Rumuni zůstanou však slibuje pouštění zápasů i v příští sezoně
Tak ten kdo si všimnul, že si Mengreen naplánoval "netradiční" nedělní program, tomu muselo být jasné, že by pohár velice nerad předával madam do rumunska