SP Pohár
Moderator: Czech Moderators
Re: SP Pohár
A u mně byl výkon 40 nad mé možnosti, tak jsem po delší době nakouknul do dalšího kola po výhře 3:0.
mě výkon 119 stačil na výhru o 3 góly, ztráta činí 20 387 euro. Za týden na Bazalkov přijede polák, (první v Éčku) dnes zahrál 116 při agr. 15 a jeho soupeřem byl Carlsberk
Hráče oslava výhry u Remedyho znavila natolik, že po prohře 0:5 Hernán cup nevyhrají ani Berušky 

Armia : Wellweak 1:0 (142:136)
Historické umístění v poháru pro náš tým. Nádherná pozice v TOP 8. Občas mě ta hra ještě baví dokonce jsem snad po sto letech měnil trenéra a dělal rozbory přes SP Info
Dneska to dál už ale nešlo. Doufal jsem v 0:0 a penalty, ale soupeř byl lepší.
Co mě ale překvapilo víc je to, že jsem zůstal v poháru jako nejlepší z Čechů, pokud teda někdo z ostatních čtvrtfinalistů nehraje pod cizí vlajkou.
Huráá
Historické umístění v poháru pro náš tým. Nádherná pozice v TOP 8. Občas mě ta hra ještě baví dokonce jsem snad po sto letech měnil trenéra a dělal rozbory přes SP Info

Dneska to dál už ale nešlo. Doufal jsem v 0:0 a penalty, ale soupeř byl lepší.
Co mě ale překvapilo víc je to, že jsem zůstal v poháru jako nejlepší z Čechů, pokud teda někdo z ostatních čtvrtfinalistů nehraje pod cizí vlajkou.
Huráá

Wellweak
-
- Member of the Soccer Project Association
Tiež ma prekvapilo, keď som ťa videl v poslednej osmičkekoster wrote: Co mě ale překvapilo víc je to, že jsem zůstal v poháru jako nejlepší z Čechů, pokud teda někdo z ostatních čtvrtfinalistů nehraje pod cizí vlajkou.
Huráá

Inak, pokiaľ viem, zvyšných 7 hrá pod pravou vlajkou a okrem teba tam skutočne žiadny iný Čech nebol

...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
No, řekl bych, že se s SP pohárem tentokrát rozloučím již ve 2.kole 

-
Chelsea rozpredáva, takže si dostal dosť prijateľného súpera a nakoniec aj v pohode postúpilAzor wrote:No, řekl bych, že se s SP pohárem tentokrát rozloučím již ve 2.kole
Inak, čo sa týka mňa, minulú sezónu mi to trhalo srdce, prvýkrát v histórii tímu Noldor úmyselne prehrať zápas SP poháru, z čoho vyplýva, že túto sezónu som to nedokázal a idem ďalej

...new beginning...
-
kuwa já nenastavil a vypadl jsem 

-
Ja nastavil, a malem nevypadltomkycz wrote:kuwa já nenastavil a vypadl jsem

Equipe de la jeunesse 1 - 1 Mission Impossible 96 - 103
11' 0 - 1 Csaba Hebar
Diego Pereyra 1 - 1 23'
Pokutové kopy 10 - 9 Pokutové kopy
Diky randomovi. Doufam, ze to mam u neho schovane!

Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Ano, nakonec jsem byl o 10 bodů lepší ve výkonech. V dalším kole nás čeká eFkař.Hippopotamus wrote:Chelsea rozpredáva, takže si dostal dosť prijateľného súpera a nakoniec aj v pohode postúpilAzor wrote:No, řekl bych, že se s SP pohárem tentokrát rozloučím již ve 2.kole
Inak, čo sa týka mňa, minulú sezónu mi to trhalo srdce, prvýkrát v histórii tímu Noldor úmyselne prehrať zápas SP poháru, z čoho vyplýva, že túto sezónu som to nedokázal a idem ďalej
-
Chlapci sa večer v krčme nejak rozbehli, o tretej ráno som im totálne spitým pripomenul, že za hodinu majú pohárový zápas, ale už bolo trošku neskoro, takže výprask 6:2 po krásnom výkone 85 u akéhosi déčkara ma už neminul 

...new beginning...
-
možná by stačilo, kdyby si ti ochmelkové vzpomněli, kde je jejich místo na hřištiHippopotamus wrote:Chlapci sa večer v krčme nejak rozbehli, o tretej ráno som im totálne spitým pripomenul, že za hodinu majú pohárový zápas, ale už bolo trošku neskoro, takže výprask 6:2 po krásnom výkone 85 u akéhosi déčkara ma už neminul

-
nebo že by oslepli?tomkycz wrote:možná by stačilo, kdyby si ti ochmelkové vzpomněli, kde je jejich místo na hřištiHippopotamus wrote:Chlapci sa večer v krčme nejak rozbehli, o tretej ráno som im totálne spitým pripomenul, že za hodinu majú pohárový zápas, ale už bolo trošku neskoro, takže výprask 6:2 po krásnom výkone 85 u akéhosi déčkara ma už neminul

Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 

-
tak tento týden k nám na hřiště zavítá lonský poražený finalista Hernan Cupu tým Armia... sice Fkař, ale nabitý 
Původně jsem z losu nadšen nebyl, ale protože se soupeř už téměř 2 týdny nepřihlásil a řadu Ačkových hráčů má s morálkou na 50%, tak naše šance se rapidně zvyšují....

Původně jsem z losu nadšen nebyl, ale protože se soupeř už téměř 2 týdny nepřihlásil a řadu Ačkových hráčů má s morálkou na 50%, tak naše šance se rapidně zvyšují....
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)