Moderator: Czech Moderators
...a to že to rušim vždy hooodně dopředu aby byl čas to poblokovat, ...neviděl bych to nějak nereálně, rozhodčí je takovej na polo a mohl by rogiboys klidně dostat červenou...tomkycz wrote:kuwa to je dilema... večer semifinále štědře dotovaného turnaje s florinem, kde je solidní šance na postup, v lize zápas kde je šance na body a po nečekaném průběhu soutěže možnost skončit na slušné pozici... žolíky jsem musel tahat už teď, páč jdu pivařit a nebude možnost po návratu z občerstvovny tak učinit ( manželka má vážné výhrady abych v noční době mlátil do klávesnice jí u hlavy, to nechápu ). Kdyby si chtěl někdo koupit hráče od rogiboys, nezlobil bych se
teď mě trochu, no dobře trochu víc štve, že jsem si po zrušení pozvánek na přáteláky mccgradym na dnešní den termíny nezablokoval, nějak jsem nepočítal s tím, že bych měl ještě o co hrát...
Gratulace Gradymu za titul, Mantelovi že dal Gradymu 2 góly, Tomkymu a Tigerinovi za krasny umístění, Frenkicovi že se udržel a příští sezónu mu budu moct dat na prdelmantel wrote:No a je to tam. Gratulka Gradymu, že dokázal proti neskutečně silné Adelin urvat první místo a máme tím pádem opět čekého vítěze divize A.
Také se přidávám s gratulací..perfektní i když trošku adrenalinová sezóna..mantel wrote:No a je to tam. Gratulka Gradymu, že dokázal proti neskutečně silné Adelin urvat první místo a máme tím pádem opět čekého vítěze divize A.
A že tam dorazí koně..a nejen koně kamaráde..Bobr wrote:Já rovněž gratuluji všem zúčastněným a děkuji jim za pěknou a napínavou podívanou. Škoda jen, že se nepodařilo sešoupnout víc Rumunů, ale s přílivem čerstvých koní se to třeba podaří příště.