Divize A

Moderator: Czech Moderators

tomkycz
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by tomkycz »

kuwa to je dilema... večer semifinále štědře dotovaného turnaje s florinem, kde je solidní šance na postup, v lize zápas kde je šance na body a po nečekaném průběhu soutěže možnost skončit na slušné pozici... žolíky jsem musel tahat už teď, páč jdu pivařit a nebude možnost po návratu z občerstvovny tak učinit ( manželka má vážné výhrady abych v noční době mlátil do klávesnice jí u hlavy :? , to nechápu ). Kdyby si chtěl někdo koupit hráče od rogiboys, nezlobil bych se 8) teď mě trochu, no dobře trochu víc štve, že jsem si po zrušení pozvánek na přáteláky mccgradym na dnešní den termíny nezablokoval, nějak jsem nepočítal s tím, že bych měl ještě o co hrát...
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

tomkycz wrote:kuwa to je dilema... večer semifinále štědře dotovaného turnaje s florinem, kde je solidní šance na postup, v lize zápas kde je šance na body a po nečekaném průběhu soutěže možnost skončit na slušné pozici... žolíky jsem musel tahat už teď, páč jdu pivařit a nebude možnost po návratu z občerstvovny tak učinit ( manželka má vážné výhrady abych v noční době mlátil do klávesnice jí u hlavy :? , to nechápu ). Kdyby si chtěl někdo koupit hráče od rogiboys, nezlobil bych se 8) teď mě trochu, no dobře trochu víc štve, že jsem si po zrušení pozvánek na přáteláky mccgradym na dnešní den termíny nezablokoval, nějak jsem nepočítal s tím, že bych měl ještě o co hrát...
...a to že to rušim vždy hooodně dopředu aby byl čas to poblokovat, ...neviděl bych to nějak nereálně, rozhodčí je takovej na polo a mohl by rogiboys klidně dostat červenou... :idea:
- držím palce !!! :!:
mantel

Post by mantel »

No a je to tam. Gratulka Gradymu, že dokázal proti neskutečně silné Adelin urvat první místo a máme tím pádem opět čekého vítěze divize A.
tomkycz

Post by tomkycz »

taky se připojuji s gratulací mccgradymu, je to pecka porazit takhle silnou damned !!! nám se podařilo něco neskutečného a ze závěrečného náročného trojboje jsme urvali devět bodů a zajistili si tak o proti loňské sezóně o stupínek lepší pozici... včerejší večerní zápas jsme o bod vyhráli ale na postup to nestačilo, ale ranní výsledek nám spravil náladu takže to ani nemrzí !!! vidět za námi v tabulce taková esa hodně těší !!! Už se taky moc těšíme na nově příchozí !!!
ps2512

Post by ps2512 »

mantel wrote:No a je to tam. Gratulka Gradymu, že dokázal proti neskutečně silné Adelin urvat první místo a máme tím pádem opět čekého vítěze divize A.
Gratulace Gradymu za titul, Mantelovi že dal Gradymu 2 góly, Tomkymu a Tigerinovi za krasny umístění, Frenkicovi že se udržel a příští sezónu mu budu moct dat na prdel :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Dajo

Post by Dajo »

Aj ja sa pripájam s gratuláciou Gradymu,je to veľký úspech a teším sa tam na Vás . :wink:
Dajo
FK Laugaricio
Ataner

Post by Ataner »

mantel wrote:No a je to tam. Gratulka Gradymu, že dokázal proti neskutečně silné Adelin urvat první místo a máme tím pádem opět čekého vítěze divize A.
Také se přidávám s gratulací..perfektní i když trošku adrenalinová sezóna.. :wink:
JPD - B.3
Hadis

Post by Hadis »

Hezkej výsledek, gratulace :!:
AC Had Bozak

hansjorg VFB
Team Manager

Post by hansjorg VFB »

krásná práce a gratulace Mccgrady. Možná může mít rumunka trochu lepší tým, ale tady se ukázalo kdo je lepší manager :)
VFB Stuttgart
C2.
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

Všem co mi stihli už popřát hrozně děkuju...věřte, že bez Vás bych to nedokázal.... :?: Mít za sebou tak silnou českou komunitu je krásný pocit :!:

Nejsem ještě moc schopen slov, od rána mi běží mráz po zádech a nemůžu uvěřit čeho jsem dosáhl....

Určitě brzy přijdu s nějakou tiskovkou /až se přestanu klepat/...

p.s. co chci ale udělat hned je poděkovat třem managerům
1) Finrod Felagund - Bez tebe bych k tomu nikdy nedosáhl a to mohu říct s čistým svědomím DĚKUJU
2) Tomkycz - Tvůj nápad s blokováním společných termínů byl úžasnej!...trochu mě mrzí, že jsem tě vždy skalpoval ve finále českých soutěží :-(
3) Pupajdi - díky tvé šerifské ochraně před teroristickými útoky na mou osobu jsem ti vděčný...

více v blízkých dnech....
Bobr
Team Board Member

Post by Bobr »

Já rovněž gratuluji všem zúčastněným a děkuji jim za pěknou a napínavou podívanou. Škoda jen, že se nepodařilo sešoupnout víc Rumunů, ale s přílivem čerstvých koní se to třeba podaří příště.
Tvaruzkynatvrdo - s 47 H.480; s 48 G.280; s 49 F.94; s 50 F.94; s 51 E.32; s 52 D.11; s 53 D.11; s 54 D.11; s 55 C.4
Top výkon - 141 - 2.12.2013
Ataner

Post by Ataner »

Bobr wrote:Já rovněž gratuluji všem zúčastněným a děkuji jim za pěknou a napínavou podívanou. Škoda jen, že se nepodařilo sešoupnout víc Rumunů, ale s přílivem čerstvých koní se to třeba podaří příště.
A že tam dorazí koně..a nejen koně kamaráde.. :shock: :wink:
JPD - B.3
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Dobrá práce, je fajn vidět zase na prvním místě čecha :-)

Ještě pohár, ať je ta sranda kompletní !!!
Andrew - Sokol Čejč
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

posledni match jsem dal sanci mladikum a diky cervney pro hosty to pro me nedobadla ostudou ale prijatelnou prohrou o gol...

moje hodnoceni meho pusobeni v Acku :
uz pred sezonou a pri prostudovani losu jsem vedel ze to nebude buhvijake a tak jsem radsi hral celoou sezonu sp cup a sbiral zkusenosti a druhou pulku sezony jsem odehral dost laxne :?
Pred sezonou bych 7. misto bral, ale po tom co jsem se chvili drzel na patym mistu je to mirne zklamani, I kdyz cile se mi podarilo splnit, udrzet se a sejmout nakyho favorita (a jsem velmi rad ze to vyslo zrovna na me_dinamo :p )
Snad pristi sezonu budu mit vetsi stesti na los, posledni ma sance na nakej vyraznejsi uspech....

Gratuluju McGradymu k titulu, konecne po takovy dobe tam vlaje ceska vlajka
a taky gratuluju vsem nove postupujicim...

tluchuba: pripomnel si mi NASA z tohoto tydne, ze vraj se uz nechtej vratit na mesic.... ...taky mluvis tak jako kdyby se to nekdy stalo
Last edited by frankie_doparoma on Thu Apr 11, 2013 9:45 am, edited 1 time in total.
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
ps2512

Post by ps2512 »

Nestalo, ale stane 8)
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Post Reply