SP Pohár

Moderator: Czech Moderators

Hippopotamus
Member of the Soccer Project Association

Re: SP Pohár

Post by Hippopotamus »

PaTTTTrick wrote:tak tento týden k nám na hřiště zavítá lonský poražený finalista Hernan Cupu tým Armia... sice Fkař, ale nabitý :-)

Původně jsem z losu nadšen nebyl, ale protože se soupeř už téměř 2 týdny nepřihlásil a řadu Ačkových hráčů má s morálkou na 50%, tak naše šance se rapidně zvyšují....
Niežeby som ti neprial postup, ale tá jeho 2 týždňová neaktivita sa mi nepáči. Ten človek to aktívne a dosť dobre hral, mal svoje plány, a zrazu sa z ničoho nič neprihlási 2 týždne??? Sakra :(
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Azor

Post by Azor »

Tak jsme už v 8.kole a ani další soupeř Golden Rush (12 v D.7) nepatří mezi nepřekonatelné překážky, takže šance na další postup tu rozhodně je :twisted:
Azor

Post by Azor »

Dnes sme hráli venku, nicméně soupeř dal 34% rozhodčího jen 75%, zatímco já dal plnou agresivitu a nakonec jsme tedy oba zahráli stejné výkony, naštěstí jsem se se štěstím radoval z postupu už po 90.min.
Už jsme tak v 9.kole, což je myslím náš rekord, přitom v lize zažíváme jedno z nejhorších období.
V dalším kole hrajeme doma proti týmu, který je pod čarou v déčku, ale dnes s výkonem 134 porazil mého soupeře z ligy, který je aktuálně 2. Ale tak snad se podíváme i do 10.kola :twisted:
Azor

Post by Azor »

Včera jsme dohrávali v 10-i, ale díky VDP a Panu Randomovi (výkon -3) to dotáhli k penaltám, které jsme vyhráli 5:4 (náš gólman chytil dvě pencle, soupeřův jednu).
Poprvé v historii klubu jsme tak v osmifinále poháru a při sérii bez výher v lize (15 utkání) právě díky SP poháru byla nálada fanoušků ještě na celkem slušném čísle.
V osmifinále se utkáme s týmem Fc Kiekeboe, který nechce do Áčka, a tak dnes úmyslně vypustil zápas a klesl na 3.místo. V poháru ale nejspíš nasadí opět to nejlepší, navíc hrajeme venku, tak budeme doufat v pomoc Pana Randoma :)
tomkycz

Post by tomkycz »

tak jak, bude české finále ? držím palce :wink:
sexy kote

Post by sexy kote »

tomkycz wrote:tak jak, bude české finále ? držím palce :wink:
Moc reálné to není. Šance Valcířů na postup do finále tak 85 % u Berušek, když při nich budou stát všichni svatí a andělíček srážníček se zase nezmrská v hospodě je tak 15% :mrgreen:
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Finále si trošku podľa očakávania kopne len jeden český tím, ale z pohľadu krajiny je aj to úspech, keďže posledný český finálový účastník bol ešte v 53. sezóne (aj to zrovna toľkými milovaný Kopečkár). Odvtedy akurát jedna účasť v semifinále 7 sezón dozadu (55. sezóna) v podaní tímu Olymp (manažér Zdenouch).
Inak Valcíři budú hrať u Meangreena, čo je hodne blbé, ako takú nádej im dáva aspoň 92%-ný rozhodca, hoci Meangreenov mančaft má agresivitu len do 10% (no a klasický random, samozrejme).
...new beginning...

Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

Hippopotamus wrote:Finále si trošku podľa očakávania kopne len jeden český tím, ale z pohľadu krajiny je aj to úspech, keďže posledný český finálový účastník bol ešte v 53. sezóne (aj to zrovna toľkými milovaný Kopečkár). Odvtedy akurát jedna účasť v semifinále 7 sezón dozadu (55. sezóna) v podaní tímu Olymp (manažér Zdenouch).
Inak Valcíři budú hrať u Meangreena, čo je hodne blbé, ako takú nádej im dáva aspoň 92%-ný rozhodca, hoci Meangreenov mančaft má agresivitu len do 10% (no a klasický random, samozrejme).
no nic Meangreen už si svoje chvíle na vrcholu SP prožil a tak by mohl nechat taky trochu té slávy i provinčnímu klubu z Chomutova ne? :lol: moje šance jsou mizivé, ale nemám co ztratit...po třetím místě v áčku před x sezonami je tohle už teď další, a třeba taky poslední, historický úspěch pro Valcíře
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
sexy kote

Post by sexy kote »

Andělíček strážníček se v hospodě nezapoměl, ale všichni svatí se z ní vrátit asi nestihli :( Berušky venku bohužel hrají jen 150, tak to nestačilo ani na případný penaltový roztřel.
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

držíme pěsti sousedům ;-)
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
Azor

Post by Azor »

Tak bohužel to Papovi nevyšlo, jeho výkon dost srazilo poločasové střídání, kdy za zraněného CF šel na plac CM. Ale i finále je dobrý počin :)
Papa Bouba Diop

no nic, jak už jsem psal Hippovi tak si trochu nadávám, že jsem se na poslední chvíli rozhodl mezi náhradníky nezařadit nikoho z útočníků a dal tam jenom brankáře, obránce a záložníky...ale to jsou tak 2 body ve výkonu bych řekl a nejspíš by to stejně nic nezměnilo...každopádně teď už je to fuk :)

finále se taky počítá, ale nikoho to nezajímá :lol:
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Papa Bouba Diop wrote:finále se taky počítá, ale nikoho to nezajímá :lol:
Ale keď budeš mať tie finále (prehraté, pochopiteľne) zo 3 ako FC Strakapůd alebo dokonca 4 ako FC Bagger United, tak to už aj bude celkom zaujímavé :mrgreen:
...new beginning...

sexy kote

Post by sexy kote »

Papa Bouba Diop wrote:no nic, jak už jsem psal Hippovi tak si trochu nadávám, že jsem se na poslední chvíli rozhodl mezi náhradníky nezařadit nikoho z útočníků a dal tam jenom brankáře, obránce a záložníky...ale to jsou tak 2 body ve výkonu bych řekl a nejspíš by to stejně nic nezměnilo...každopádně teď už je to fuk :)

Krom těch náhradníků je s podivem, když si neměl co ztratit ta agr. jen 85 % :shock:
Papa Bouba Diop

sexy kote wrote:
Papa Bouba Diop wrote:no nic, jak už jsem psal Hippovi tak si trochu nadávám, že jsem se na poslední chvíli rozhodl mezi náhradníky nezařadit nikoho z útočníků a dal tam jenom brankáře, obránce a záložníky...ale to jsou tak 2 body ve výkonu bych řekl a nejspíš by to stejně nic nezměnilo...každopádně teď už je to fuk :)

Krom těch náhradníků je s podivem, když si neměl co ztratit ta agr. jen 85 % :shock:
s rozptylem 16-31% jít při rozhodčím 92% se 100% agresivitou = pro mě 100% prohra...při 85% jsem doufal, že dohraju v plném počtu a buď bude plánovaný rozdíl 3-4 bodů stačit na penalty nebo soupeř chytne redku a zase to dojde na penalty...ale co...jsou fakt důležitější věci v životě :)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”