Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

xixor
Member of the Soccer Project Association

Post by xixor »

lotky wrote:
xixor wrote:
kapka6 wrote:Tento zápas nechápu?

http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... ID=7170401
Chápu, že se asi podivuješ nad výkony 111: 144 a to že vyhrál domácí team. Stává se, je to jako ve fotbale, kde taky vyhraje obèas i slabší, ale není to zase každodenní vìc. Já jsem taky v nedìli hrál finále jednoho turnaje, podal jsem o 7 bodù lepèí výkon a byla z toho "spravedlivá" remíza a prohrál jsem na penalty..... :wink:
Ty výkony nebyly 111 - 144, ale jenom 111 - 114. Sem si øikal, kterej smolaø by prohrál s výkonem 144 :lol:
Ojojoj, šotek..... :oops:

ace33 wrote: Potreboval by som radu od skúsenejších... Momentálne hrám v divízii G a mám šancu postúpi. Len som si nie istý že èi mám dostatoène kvalitný tým nato aby som vo vyššej divízii nemal nejaké extra problémy... to by som skôr asi radšej ostal v Gèku...
mohol by sa na to prosím niekto pozrie?

V divizi F se pohybuju několik sezón, takže bych mohl o síle mužstev v této divizi vědět, teda pravda, každá skupina je trochu jiná a jsou v ní různě silní soupeři. Tvralo mi dost dlouho, než jsem pochopil co a jak dělat a že mám chodit sem na fórum, kde získám spoustu rad a zkušeností. Výsledkem je můj výrazně omlazený a neagresivní team, který má potenciál. (Vím, že jsem neskromný, sry... :wink: )

Co se týče tvého teamu, je to na divizi F průměrný mančaft. Tedy pokud postoupíš do relativně slabší skupiny, mohl by jsi hrát někde v lepším středu.
Já osobně bych však na tvém místě raději zůstal v G, protože v ní je tvůj mančaft silný a nemusíš se bát při rekontrukci kádru o sestup. Proč píši při rekonstrukci? Protože ta je nutná, jinak je pro tvůj team divize E/F max. stropem.
Já osobně bych udělal toto:
- výrazně omladil kádr
- zbavil bych se hráčů s vysokou agresivitiou
- nakoupil bych mladíky, kteří by měli potenciál růstu
- a začal bych obchodovat, protože to prakticky téměř neděláš.

Neber to jako kritiku, ber to jako přátelskou radu. :D
krup72

Post by krup72 »

xixor wrote: Já osobnì bych však na tvém místì radìji zùstal v G,
Já bych zase urèitì šel za postupem, má to mnoho výhod a hrát s nízkou týmovou náladou pøi pøebudování jde i v F.
xixor wrote: Já osobnì bych udìlal toto:
...
S tím naprosto souhlasím.
xixor

Post by xixor »

krup72 wrote:
xixor wrote: Já osobnì bych však na tvém místì radìji zùstal v G,
Já bych zase urèitì šel za postupem, má to mnoho výhod a hrát s nízkou týmovou náladou pøi pøebudování jde i v F.
xixor wrote: Já osobnì bych udìlal toto:
...
S tím naprosto souhlasím.
Myslím si, že je pro něj jednodušší zůstat v G, protože pokud bude chtít udělat rekonstrukci, tak jeho mančaft není tak silný, aby při 0% teamspiritu neměl problémy se záhranou. Navíc když člověk hodně prohrává, tak to tolik nebaví .... Já prostě nevidím důvod, proč by se měl v eFku trápit, když to udělá jednodušeji v G a postoupí pak.

Já jsem v minulé sezóně taky mohl postoupit a v posledním zápase v přímém souboji o 2. místo jsem nasadil juniorku a prohrál, to proto, abych měl více času na přebudování teamu. Teď se mi to vrátilo - jsem zatím bez ztráty bodu a postup je nadosah. Navíc jsem se podle celk. výkonu díval, že bych měl na to postoupit z E6 do Déčka, ale tam bych byl outsiderem, takže další sezónu radši zůstanu v E a budu makat na mančaftu .....
Ale každý má svou cestu, někdo chce postoupit za každou cenu, ale já nevidím jediný důvod, proč postoupit a pak se trápit. Ale je to jen můj názor, preferuji dlouhodobé cíle.
:lol:
MošnaM

Post by MošnaM »

To já bych zase postoupil, protože bych mìl vyšší pøíjmy z reklamy a ušetøil bych na bonusech za vítìzství. Takže, pokud mám šanci se udržet, tak postupuji :wink:
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
xixor

Post by xixor »

MošnaM wrote:To já bych zase postoupil, protože bych mìl vyšší pøíjmy z reklamy a ušetøil bych na bonusech za vítìzství. Takže, pokud mám šanci se udržet, tak postupuji :wink:
To nemůžeš myslet vážně ne? Rozdíl mezi panely dělá max. 750 Euro za den v ideálním případě, tj. reklamní tabule na 1 den, vyjma tedy báječných tabulí společnosti Sanmax, v G je myslím rekl. tabule v hodnotě 9.750.- Euro, v F 10.500,- Euro. A ruku na srdce - kolikrát dostáváš tabuli na 1 den? To je teda "moře" peněz....... To neberu jako agrument, protože na obchodováním na TL je zisk peněz neporovnatelně vyšší.

Co se týče bonusů za vítězství, s tím já problém nemám, protože je nikdo z mých hráčů nemá - dávám jen zákl. plat + podp. bonus, příp. auto a dům.

Pokud ve vyšší soutěži většinou prohráváš tak:
- teamspirit se zvyšuje 2x pomaleji
- klesá spokojenost fans, ti také rostou daleko pomaleji, což znamená nižší návštěvy a míň peněz za vstupné
- i motivace manažera jde dolů - porážky jsou frustrující
- ztráta sezóny....

Můj názor, nikomu ho nevnucuji. :wink:
Fifi.5
Team President

Post by Fifi.5 »

nejsem novaÈEK muj kamarad neni novaèek ale je to kokos :lol: jelikož nechodí na forum :D

mno tvrdí že na 99% hráèi neskonèila smlouva..a odešel ..zmizel.12.èervna mu pøišel z centra a mám pocit že hráèi z centra mládeže mají smlouvu na tøi roky takže kuly smlouvì možná neodešel.myslíte že by to nemohl být bug??
nechci delat ukvapeny závìry mohlo se stát cokoliv ale slíbil jsme že to sem napíšu :)

ten tým http://www.soccerproject.com/spnewl_tea ... ?tid=18357
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!! :)
MošnaM

Post by MošnaM »

Fifi.5 wrote:.......mno tvrdí že na 99% hráèi neskonèila smlouva..a odešel ..zmizel.12.èervna mu pøišel z centra a mám pocit že hráèi z centra mládeže mají smlouvu na tøi roky takže kuly smlouvì možná neodešel.myslíte že by to nemohl být bug??....
Také si nejsem jistý, ale øekl bych, že mladíci z centra mají kratší smlouvu. Poté, co pøišli, hned jsem vždy podepisoval nové smlouvy - delší a za míò penìz, protože vezmou i 150.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
happyna17

Post by happyna17 »

MošnaM wrote:
Fifi.5 wrote:.......mno tvrdí že na 99% hráèi neskonèila smlouva..a odešel ..zmizel.12.èervna mu pøišel z centra a mám pocit že hráèi z centra mládeže mají smlouvu na tøi roky takže kuly smlouvì možná neodešel.myslíte že by to nemohl být bug??....
Také si nejsem jistý, ale øekl bych, že mladíci z centra mají kratší smlouvu. Poté, co pøišli, hned jsem vždy podepisoval nové smlouvy - delší a za míò penìz, protože vezmou i 150.
jo mladíci maj smlouvu jenom na sezonu :wink:
MošnaM

Post by MošnaM »

xixor wrote:To nemùžeš myslet vážnì ne? Rozdíl mezi panely dìlá max. 750 Euro za den v ideálním pøípadì, tj. reklamní tabule na 1 den, vyjma tedy bájeèných tabulí spoleènosti Sanmax, v G je myslím rekl. tabule v hodnotì 9.750.- Euro, v F 10.500,- Euro. A ruku na srdce - kolikrát dostáváš tabuli na 1 den? To je teda "moøe" penìz....... To neberu jako agrument, protože na obchodováním na TL je zisk penìz neporovnatelnì vyšší.

Co se týèe bonusù za vítìzství, s tím já problém nemám, ........

Pokud ve vyšší soutìži vìtšinou prohráváš tak:
- teamspirit se zvyšuje 2x pomaleji
- klesá spokojenost fans, ti také rostou daleko pomaleji, což znamená nižší návštìvy a míò penìz za vstupné
- i motivace manažera jde dolù - porážky jsou frustrující
- ztráta sezóny....

Mùj názor, nikomu ho nevnucuji. :wink:
Myslím to vážnì.
Rozdíl mezi jedním panelem dìlá málo, ale na 8-10 tabulích je ten rozdíl znát. Mám holt jiný systém - jsem budovatel a né obchodník, takže obchodováním na TL spíš ztrácím, než získávám (holt prodávám špatné hráèe a kupuji lepší).
Bonusy za vítìzství používám, protože hráèùm mimo Áèko je zbyteèné platit velký plat.
-teamspirit nepotøebuji rychle zvyšovat, protože ho pomalu snižuji
-s tìma fans máš pravdu, budou pøibývat o nìco pomaleji
-pokud vidím zlepšení, je to pro mne zábavnìjší, než být první s 20-ti bodovým náskokem a nudou
-sezóna není ztracená - poznávám soupeøe a získávám zkušenosti
Svùj názor také nikomu nevnucuji, jen ho prostì mám :wink: .

Edit: Jìštì trochu osobnì. Podíval jsem se na tvùj tým. Zaèal jsi o pìt mìsícù døíve než já a nemám pocit, že by cesta obchodníka pøinášela vìtší úspìch, než má cesta šetøení a budování - jsme na tom momentálnì pøibližnì stejnì. Ale to je spíš o tom, co tì víc baví. Tebe obchod a mnì stabilita a budování. Mám ke svým hráèùm osobní vztah, pamatuji si je jìštì dlouho potom, co jsem je musel prodat (buï kvùli vìku, nebo kvùli výkonosti) a hráèe svého Áèka bych neprodal ani supernabídce.
Prostì každý podle svého a hlavnì, když se nenudíme. :wink:
s.31. - ? v B3
kapka6
Team Manager

Re: Má cenu být èlenem SPFA ?

Post by kapka6 »

xixor wrote:

Chápu, že se asi podivuješ nad výkony 111: 144 a to že vyhrál domácí team. Stává se, je to jako ve fotbale, kde taky vyhraje obèas i slabší, ale není to zase každodenní vìc. Já jsem taky v nedìli hrál finále jednoho turnaje, podal jsem o 7 bodù lepèí výkon a byla z toho "spravedlivá" remíza a prohrál jsem na penalty..... :wink:
To potom nemužeš nic ovlivnit. Program to za tebe udìlá sám. Pracuješ na dobré strategii ,vymakáš hráèe,aby mìli dobrou morálku, fyzièku a porazítì program.
Nìco jako Sparta a plzeò doma 0:3!
Mùj známy to tady chtìl taky už zabalit,ale nakonec ještì hraje(nevim sice jak dlouho). Teï vim o èem mluvil. :!:
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

kapka6 wrote:
xixor wrote:

To potom nemužeš nic ovlivnit. Program to za tebe udìlá sám. Pracuješ na dobré strategii ,vymakáš hráèe,aby mìli dobrou morálku, fyzièku a porazítì program.
Nìco jako Sparta a plzeò doma 0:3!
Mùj známy to tady chtìl taky už zabalit,ale nakonec ještì hraje(nevim sice jak dlouho). Teï vim o èem mluvil. :!:
ale to je právì to co mì na SP baví,protože kdyby to byla jenom èistì øeè èísel (jako že by bylo pevnì daný že když máš o 3 body lepší výkon tak vyhraješ a o 2 míò remizuješ atd) tak by to pro mì osobnì bylo nazáživný.vyluèovalo by to jakoukoliv náhodu,štìstí atd. a to je právì to co dìlá tuhle hru zajímavou, že ne vždy vyhraje lepší tým...to je mùj názor
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
MošnaM

Post by MošnaM »

kapka6 wrote:
xixor wrote:

Chápu, že se asi podivuješ nad výkony 111: 114 a to že vyhrál domácí team..........
To potom nemužeš nic ovlivnit. Program to za tebe udìlá sám. Pracuješ na dobré strategii ,vymakáš hráèe,aby mìli dobrou morálku, fyzièku a porazítì program......
Souhlasím s tím, co napsal Papa Bouba Diop. Kromì toho si myslím, že samotná hodnota výkonu není zcela rozhodující. Dùležité jsou také taktické pokyny a styl. Tento zápas není zrovna typický - mají shodné taktiky, ale zase rozdíl tøí bodù není velký. V jiných zápasech se hráèi divili, že pøes pøevahu až 10 bodù nevítìzí, ale podle mne s rozestavením 5-3-2 a taktikou beton se nemùžou divit (jeden borec, prý kvùli výsledkùm, nedávno skonèil - uhrával poøád remízy s betonem). Prostì když napøou svùj výkon do obrany, tak góla nedají. Dále hrají urèitì roli i výkony øad proti sobì - obrana x útok.
Jinak je to jako v reálu, nìkdy se daøí vyhrát slabšímu, ale vìtšinou ne.
s.31. - ? v B3
Matteo76

Kritický stav høištì

Post by Matteo76 »

Potøeboval bych prosím poradit: rapidnì mi najednou klesl stav høištì
(na 40%) a mám obavy, že dostanu nìjakou pokutu nebo prohraju zápas kontumaènì. :oops: Vymìnil jsem správce stadionu, ale udìlal jsem blbou chybu: místo abych nainstaloval jen pøírodní povrch (základní) zpoèátku, jsem dal hned ten Hitech. :? Budu ještì èekat 9 dní, až se nainstaluje, což bude asi kritické, protože stávající asi nevydrží :( Snažím se dávat teï pøáteláky venku, ale jak naschvál mám ted¡ 3 zápasy za sebou doma. Mùže mi k tomu nìkdo nìco poradit pls :?: Díky moc pøedem :cry:
PipkiN

Re: Kritický stav høištì

Post by PipkiN »

Matteo76 wrote:Potøeboval bych prosím poradit: rapidnì mi najednou klesl stav høištì
(na 40%) a mám obavy, že dostanu nìjakou pokutu nebo prohraju zápas kontumaènì. :oops: Vymìnil jsem správce stadionu, ale udìlal jsem blbou chybu: místo abych nainstaloval jen pøírodní povrch (základní) zpoèátku, jsem dal hned ten Hitech. :? Budu ještì èekat 9 dní, až se nainstaluje, což bude asi kritické, protože stávající asi nevydrží :( Snažím se dávat teï pøáteláky venku, ale jak naschvál mám ted¡ 3 zápasy za sebou doma. Mùže mi k tomu nìkdo nìco poradit pls :?: Díky moc pøedem :cry:
To jsi celkem v loji :D
Když se ti tohle stane, máš nainstalovat okamžitì obyè trávník, co se staví den, ten ti vyhoupne kvalitu na 100% a pak dáš stavìt ten nejlepší...
playing in C2
Image
Turnaj Slaná baterka
krup72

Re: Kritický stav høištì

Post by krup72 »

Matteo76 wrote:Potøeboval bych prosím poradit: rapidnì mi najednou klesl stav høištì
Opravdu jedinì nedomlouvat vùbec žádné pøáteláky na doma, ani se sedm dní nehlásit pro jistotu do turnajù. Pak už jen zbývá se modlit ;)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”