Ojojoj, šotek.....lotky wrote:Ty výkony nebyly 111 - 144, ale jenom 111 - 114. Sem si øikal, kterej smolaø by prohrál s výkonem 144xixor wrote:Chápu, že se asi podivuješ nad výkony 111: 144 a to že vyhrál domácí team. Stává se, je to jako ve fotbale, kde taky vyhraje obèas i slabší, ale není to zase každodenní vìc. Já jsem taky v nedìli hrál finále jednoho turnaje, podal jsem o 7 bodù lepèí výkon a byla z toho "spravedlivá" remíza a prohrál jsem na penalty.....

ace33 wrote: Potreboval by som radu od skúsenejších... Momentálne hrám v divízii G a mám šancu postúpi. Len som si nie istý že èi mám dostatoène kvalitný tým nato aby som vo vyššej divízii nemal nejaké extra problémy... to by som skôr asi radšej ostal v Gèku...
mohol by sa na to prosím niekto pozrie?
V divizi F se pohybuju několik sezón, takže bych mohl o síle mužstev v této divizi vědět, teda pravda, každá skupina je trochu jiná a jsou v ní různě silní soupeři. Tvralo mi dost dlouho, než jsem pochopil co a jak dělat a že mám chodit sem na fórum, kde získám spoustu rad a zkušeností. Výsledkem je můj výrazně omlazený a neagresivní team, který má potenciál. (Vím, že jsem neskromný, sry...

Co se týče tvého teamu, je to na divizi F průměrný mančaft. Tedy pokud postoupíš do relativně slabší skupiny, mohl by jsi hrát někde v lepším středu.
Já osobně bych však na tvém místě raději zůstal v G, protože v ní je tvůj mančaft silný a nemusíš se bát při rekontrukci kádru o sestup. Proč píši při rekonstrukci? Protože ta je nutná, jinak je pro tvůj team divize E/F max. stropem.
Já osobně bych udělal toto:
- výrazně omladil kádr
- zbavil bych se hráčů s vysokou agresivitiou
- nakoupil bych mladíky, kteří by měli potenciál růstu
- a začal bych obchodovat, protože to prakticky téměř neděláš.
Neber to jako kritiku, ber to jako přátelskou radu.