FK Laugaricio 3 - 2 Damned United 143:141
V pohodičke,žiadne veľké prekvapenie ....doma sa musí vyhrávať.

Díky kamarádi za gratulky .

Kto je na rade ďaľší

Moderator: Czech Moderators
příští zápas rovnou vypusť, ať se zbytečně nevysiluješDajo wrote:1.kolo
Kto je na rade ďaľší
příští zápas rovnou vypusť, ať se zbytečně nevysiluještomkycz wrote: Kto je na rade ďaľší
heheMccgrady wrote:
FC Letenská šlechta 1 - 1 Litomerice losers Club de Fotbal /146:145/
- zápas mých dvou nejoblíbenějších týmů v divizi "A" HEZKY KLUCI, pěkně domluvená remíza![]()
Gratulka veliká, toto vylepšilo náladu i mi, takových překvapení na rumunský způsob bych tady viděl rád více.Dajo wrote:1.kolo
V pohodičke,žiadne veľké prekvapenie ....doma sa musí vyhrávať.![]()
Díky kamarádi za gratulky .Ale nie , je to šok ......ale hneď mám lepšiu náladu.
![]()
Kto je na rade ďaľší
Paráda Dajo - bij to tam hlava nehlava...mantel wrote:Gratulka veliká, toto vylepšilo náladu i mi, takových překvapení na rumunský způsob bych tady viděl rád více.Dajo wrote:1.kolo
V pohodičke,žiadne veľké prekvapenie ....doma sa musí vyhrávať.![]()
Díky kamarádi za gratulky .Ale nie , je to šok ......ale hneď mám lepšiu náladu.
![]()
Kto je na rade ďaľší
Edit: koukám, že překvapení bylo dnes více. Když už se do toho sere CML, tak aspoň, že vybral Čecha, jinak samozřejmě v Áčku by si to mohl odpustit.
palo wrote:Teď už ne - teď už je lamerské Áčko...ps2512 wrote:A pak že lamerská B.1, že Dajo
Srandičky,srandičky......a ja som sa tak snažil.pupajdi13 wrote:palo wrote:Teď už ne - teď už je lamerské Áčko...ps2512 wrote:A pak že lamerská B.1, že Dajo![]()
![]()
![]()
hehe,pobavil jsi,dal bych ti "pět" , tak až na srazu