Divize A
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Divize A
Zítra ráno šerifské derby na belgické půdě....snad něco urvu 

-
a urval... co ti random včera vzal, dneska dalpupajdi13 wrote:Zítra ráno šerifské derby na belgické půdě....snad něco urvu

my jsme zvládli těžký zápas, hráči nebyli stoprocentně připravení a tak jsem se o výsledek oprávněně obával. Naštěstí dva body rozdílu ve výkonu nakonec stačilo

Litomerice losers Club de Fotbal 4 - 3 FK Laugaricio
výkony: 142:140
-
Tak,tak....vrátil až ažtomkycz wrote:a urval... co ti random včera vzal, dneska dalpupajdi13 wrote:Zítra ráno šerifské derby na belgické půdě....snad něco urvu![]()

Dneska mě akorát překvapil Grady , čekal jsem,že využije zaváhání Damned z prvního kola a dneska to rozšíří na 6 bodů náskoku,ale zápas pustil.

Tajne sme pokukávali po 1 bodíku ale nič sa nedá robiť , vonku veľmi drápky nebudeme vystrkovať.tomkycz wrote:a urval... co ti random včera vzal, dneska dalpupajdi13 wrote:Zítra ráno šerifské derby na belgické půdě....snad něco urvu![]()
my jsme zvládli těžký zápas, hráči nebyli stoprocentně připravení a tak jsem se o výsledek oprávněně obával. Naštěstí dva body rozdílu ve výkonu nakonec stačilo![]()
Litomerice losers Club de Fotbal 4 - 3 FK Laugaricio
výkony: 142:140

Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
Pupajdimu jsem více popsal do zprávy...pro ostatní ve zkratce :pupajdi13 wrote:Tak,tak....vrátil až ažtomkycz wrote:a urval... co ti random včera vzal, dneska dalpupajdi13 wrote:Zítra ráno šerifské derby na belgické půdě....snad něco urvu![]()
2 : 2 (145 : 140) ....stále bez porážky,ale taky stále bez výhry a je z toho sympatická 13tá příčka
![]()
Dneska mě akorát překvapil Grady , čekal jsem,že využije zaváhání Damned z prvního kola a dneska to rozšíří na 6 bodů náskoku,ale zápas pustil.
Adelin nastavovala to nejsilnější co měla (díky tomu ale zaváhala u Daja) dokonce po 22 00 obnovovala smlouvu u všech hráčů základní sestavy

- šance na vítězství nebyla žádná, remíza v podobě RANDOMU samozřejmě být mohla....zahrál jsem 140, kdybych dal to nejsilnější bylo by to 143 max
Jeden z hlavních důvodů je ale to, že ten kdo sleduje divizi A pravidelně a detajlně tak asi moc dobře ví, co na mě chystá ve čtvrtek FLORIN

P.S. kdybych hrál doma, tak to samozřejmě zkusim, takle po obnově soupeřových smluv a nasazení v úterý kompletního áčka na moje polo A/B/C sestavu nebylo více možností...
Každopádně se omlouvám,jestli jsem někoho zklamal, ale moje managerské schopnosti mi nedovolili hrát jinak

-
tak 3 bodíky doma....prvně jsem chtěl měnit trenéra, ale po prostudování soupeře bylo jasné, že nebude potřeba.....jen ty redky pro oba týmy mě pěkně postrašily
Dynamo Oleksovice 2 - 1 tvaltnietmee
výkony: 140 - 135

Dynamo Oleksovice 2 - 1 tvaltnietmee
výkony: 140 - 135
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
Tak jsem myslel, že na Pupče ve čtvrtek půjdu bez CF, ale jeden příjemný manažer mě pomohl
I když mě to stálo 2x tolik, než jsem si představoval

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
tak jsem tě napodobilps2512 wrote:Tak jsem myslel, že na Pupče ve čtvrtek půjdu bez CF, ale jeden příjemný manažer mě pomohl![]()

-
Hajdaláku, a já co se v té zprávě tak smějepupajdi13 wrote:tak jsem tě napodobilps2512 wrote:Tak jsem myslel, že na Pupče ve čtvrtek půjdu bez CF, ale jeden příjemný manažer mě pomohl![]()

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

Na ceste do propadliste dejin.
-
když nic na trhu není a já hraju už sezonu a půl s 2 CF, tak to holt dát musíš.......1,5 sezony jsem čekal na něco za rozumnou cenu a nicacskncl wrote:![]()
To sou ceny
![]()
asi bude nutny pobyt v pralese o par sezon protahnout

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
tak jsem si našel v práci chvilku :Mccgrady wrote: Pupajdimu jsem více popsal do zprávy...pro ostatní ve zkratce :
Adelin nastavovala to nejsilnější co měla (díky tomu ale zaváhala u Daja) dokonce po 22 00 obnovovala smlouvu u všech hráčů základní sestavy![]()
![]()
![]()
- šance na vítězství nebyla žádná, remíza v podobě RANDOMU samozřejmě být mohla....zahrál jsem 140, kdybych dal to nejsilnější bylo by to 143 max
Jeden z hlavních důvodů je ale to, že ten kdo sleduje divizi A pravidelně a detajlně tak asi moc dobře ví, co na mě chystá ve čtvrtek FLORIN![]()
P.S. kdybych hrál doma, tak to samozřejmě zkusim, takle po obnově soupeřových smluv a nasazení v úterý kompletního áčka na moje polo A/B/C sestavu nebylo více možností...
Každopádně se omlouvám,jestli jsem někoho zklamal, ale moje managerské schopnosti mi nedovolili hrát jinak
ty sis to ode mě nějak špatně vyložil, já tě nekáral (na to nemám ani právo) ,akorát mě to ráno převapilo,protože jsem to nečekal a z vlastního mého uhlu pohledu k Jatkám to bylo pro mě KO

Logicky jsem včera večer kalkuloval ,že "ho" je to on a ne ona - sejmeš a pujdeš do trháku na 6 points a dneska večer už Jatka neutáhneš a já budu mít skalp a trofej

kapišto

-
jak on a ne ona, podepisuje se jako adelin snad ne ? to jsou mi zmatkypupajdi13 wrote: ...že "ho" je to on a ne ona...

-
rád mate lidi a hraje si na ženskou.....asi nákej "trandák "tomkycz wrote:jak on a ne ona, podepisuje se jako adelin snad ne ? to jsou mi zmatkypupajdi13 wrote: ...že "ho" je to on a ne ona...

-
jinak mi za 4 dny končí SPFA a rozhodně nemám v úmyslu v nejbližší době prodlužovat členství. Je mi jasné, co to obnáší a bez přednastavených sestav to bude těžké. Čas na nastavování sestav je od jara do podzimu málo... ale tak snad aspoň na ligu a důležité turnajové zápasy nastavím a pohár letos sponzorovat odmítám a české poháry letos nehraju... Je na čase přestat finančně podporovat ty papaláše v Bruselu !!!