Chápu tu Pupajdi naprosto přesně a vůbec jsem se nenaštval, ale chtěl jsem svou situaci všem vysvětlit.... Jsem přesvědčený, že to byl ode mě dobrý krok. Výsledky 4 turnajů v úterý pak i díky tomu dopadly skvěle, prioritou je ale zítra Florin, proto jsem to celé dělal....pupajdi13 wrote:tak jsem si našel v práci chvilku :Mccgrady wrote: Pupajdimu jsem více popsal do zprávy...pro ostatní ve zkratce :
Adelin nastavovala to nejsilnější co měla (díky tomu ale zaváhala u Daja) dokonce po 22 00 obnovovala smlouvu u všech hráčů základní sestavy![]()
![]()
![]()
- šance na vítězství nebyla žádná, remíza v podobě RANDOMU samozřejmě být mohla....zahrál jsem 140, kdybych dal to nejsilnější bylo by to 143 max
Jeden z hlavních důvodů je ale to, že ten kdo sleduje divizi A pravidelně a detajlně tak asi moc dobře ví, co na mě chystá ve čtvrtek FLORIN![]()
P.S. kdybych hrál doma, tak to samozřejmě zkusim, takle po obnově soupeřových smluv a nasazení v úterý kompletního áčka na moje polo A/B/C sestavu nebylo více možností...
Každopádně se omlouvám,jestli jsem někoho zklamal, ale moje managerské schopnosti mi nedovolili hrát jinak
ty sis to ode mě nějak špatně vyložil, já tě nekáral (na to nemám ani právo) ,akorát mě to ráno převapilo,protože jsem to nečekal a z vlastního mého uhlu pohledu k Jatkám to bylo pro mě KO, ráno mám pár minut na kontrolu výsledků + pár minut na probrání věcí na SP s rádulí,pak mastím do worku,takže jsem se v tom nijak víc nepiplal.
Logicky jsem včera večer kalkuloval ,že "ho" je to on a ne ona - sejmeš a pujdeš do trháku na 6 points a dneska večer už Jatka neutáhneš a já budu mít skalp a trofeja vono houno
.....ale jinak zatím nic dalšího nehledej , pač tam nic není.....máš svojí strategii a nákej pupajdi ti ji nebude narušovat
![]()
kapišto