Divize A

Moderator: Czech Moderators

pupajdi13
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by pupajdi13 »

1. ligový týden šlechetných

FC Letenská šlechta ...1-1 ... Litomerice losers Club de Fotbal

Vstup do sezony byl remízový , sice jsme byli o chlup lepší,ale bod se s Tomkyčem bral v klidu 8)

The Gunners FC... 2-2 ... FC Letenská šlechta

Naopak první venkovní zápas nám dopřál bodík,na kterej jsme neměli nárok , šerifské derby tak zůstalo bez vítěze .

FC Letenská šlechta ...1-0 ...Dynamo Oleksovice

První ligová výhra přišla ve třetím kole a slízl si to Lamík , ustáli jsme tak nebezpečný atak vítěze silné B1ky :lol:

FK Hash Rohatsko... 4-2 ... FC Letenská šlechta

Říká se to a asi je na tom něco pravdy, "po hodech přichází půst" .... nic jsem v noci nepočítal, prostě jsem to nastavil a uvidí se,,,Frenkič byl nachystanej líp a v klídečku nám nadělil první porážku sezony,.

Příští týden :

florin - doma ( no modlím se,aby měl už hodně rozprodáno,přijít o 3 body ve stavu,kdy pak bude jen rozdávat by byo hodně citelný pro nás)
Tigerinho - venku ( tady body nečekám )
Mccgrady - doma ( to je to samý )
Dajo - venku ( poslední zápas týdne bude hodně těžkej a budu chtít na slovensku uspět minimalně za plusovej bod z venku)

Druhej týden už je tedy narozdíl od prvního pro mě v roli taktizování, tak uvidíme co se povede.

Týmem prvního kola vyhašuji : FK Laugaricio - Dajo
V prvním týdnu rozhodně nejvíc překvapil právě tento slovenský bývalý dvoutakt. 8)
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

Držím palce aby jsi příští týden bodoval...! Zápas u Tigra bude těžkej, proti mě hraješ doma...neházej flintu do žita :idea: Budu se soustředit spíše na finále v minci :-)
ps2512

Post by ps2512 »

Po prvním týdnu v A divizi je v Oleksovicich spokojenost. Chtěli jsme 3 body ale máme 6. Ty tři body mely být od Pupce, to se nepovedlo, tak jsme museli zabojovat jinde :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

ps2512 wrote: od Pupce,
Já ti dám "pupka" :lol: ,to že vařím,ještě neznamená,že jsem tlustej :)))
mantel

Post by mantel »

pupajdi13 wrote:
ps2512 wrote: od Pupce,
Já ti dám "pupka" :lol: ,to že vařím,ještě neznamená,že jsem tlustej :)))
No nevím, dva roky jsem tě neviděl, ale co si vzpomínám na poslední sraz, tak nějaké to kilčo navíc tam bylo oproti prvnímu srazu. Pokud jsi zachoval tempo přírůstků, tak ....... :mrgreen:
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

mantel wrote: No nevím, dva roky jsem tě neviděl, ale co si vzpomínám na poslední sraz, tak nějaké to kilčo navíc tam bylo oproti prvnímu srazu. Pokud jsi zachoval tempo přírůstků, tak ....... :mrgreen:
a kua....jdu cvičit, to ještě stíhám 8)
mantel

Post by mantel »

pupajdi13 wrote:
mantel wrote: No nevím, dva roky jsem tě neviděl, ale co si vzpomínám na poslední sraz, tak nějaké to kilčo navíc tam bylo oproti prvnímu srazu. Pokud jsi zachoval tempo přírůstků, tak ....... :mrgreen:
a kua....jdu cvičit, to ještě stíhám 8)
To byla bleskurychlá reakce, pěkně zamakej, ať je o tebe pod balkonem zájem :-)
P.S. Už se nemůžu dočkat, až to v červnu proběhne. No a samozřejmě makejte i v tom Áčku, ať můžete dostat pochvalu za vzornou reprzentaci.
tomkycz

Post by tomkycz »

cíl na další týden: 9 bodů... na damned z toho nic nebude, rozhodčí nám nedává šanci, zbytek musíme zmáknout...
ps2512

Post by ps2512 »

tomkycz wrote:cíl na další týden: 9 bodů... na damned z toho nic nebude, rozhodčí nám nedává šanci, zbytek musíme zmáknout...
To beru, 3 výhry a prohra se mnou :mrgreen:
Tak Pupča nebo Pupajdíček? 8)
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
tomkycz

Post by tomkycz »

tak mi vypršelo SPFA :( ještě včera jsem si říkal, že si musím rychle přednastavit sestavy, ale nějak jsem šel du putyky a už jsem to nestihl :evil: to je mega vopruz to celé nastavovat ručně, k tomu ty posrané bannery přes půl obrazovky :evil: k tomu rozklikávat všechny hráče po jednom abych zjistil, že mě pupajdí v bubnu převálcuje... tak jsem se vybrečel a můžu se chystat na další chlastačku. Pak si dám asi od chlastu půst je toho na mě poslední dobou nějak moc. Ještě že nehraju pinec ale jenom šipky 8)
ps2512

Post by ps2512 »

tomkycz wrote:tak mi vypršelo SPFA :( ještě včera jsem si říkal, že si musím rychle přednastavit sestavy, ale nějak jsem šel du putyky a už jsem to nestihl :evil: to je mega vopruz to celé nastavovat ručně, k tomu ty posrané bannery přes půl obrazovky :evil: k tomu rozklikávat všechny hráče po jednom abych zjistil, že mě pupajdí v bubnu převálcuje... tak jsem se vybrečel a můžu se chystat na další chlastačku. Pak si dám asi od chlastu půst je toho na mě poslední dobou nějak moc. Ještě že nehraju pinec ale jenom šipky 8)
ty já poslední dobou častěji jak pinec (bližší hospoda :mrgreen: )
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
tomkycz

Post by tomkycz »

celou dobu hraju na tři gólmany a jeden ležel vždy ladem bez morálky. Tak mě nenapadlo nic lepšího než ho prodat. A hle. Hned jeden dostane stopku na tři zápasy a druhý se zraní. Takže zítra na meangreen budu doufat, že to swéčko v bráně zvládne, na damned pojedeme pouze potrénovat a ve čtvrtek s dynamem máme smůlu. Na ten zápas jsem se dost těšil a nakonec to bude fraška :?
ps2512

Post by ps2512 »

tomkycz wrote:celou dobu hraju na tři gólmany a jeden ležel vždy ladem bez morálky. Tak mě nenapadlo nic lepšího než ho prodat. A hle. Hned jeden dostane stopku na tři zápasy a druhý se zraní. Takže zítra na meangreen budu doufat, že to swéčko v bráně zvládne, na damned pojedeme pouze potrénovat a ve čtvrtek s dynamem máme smůlu. Na ten zápas jsem se dost těšil a nakonec to bude fraška :?
Mě dáš i bez gólmana....to zas bude ostuda jak s Pupajdím :roll: :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

tomkycz wrote:celou dobu hraju na tři gólmany a jeden ležel vždy ladem bez morálky. Tak mě nenapadlo nic lepšího než ho prodat. A hle. Hned jeden dostane stopku na tři zápasy a druhý se zraní. Takže zítra na meangreen budu doufat, že to swéčko v bráně zvládne, na damned pojedeme pouze potrénovat a ve čtvrtek s dynamem máme smůlu. Na ten zápas jsem se dost těšil a nakonec to bude fraška :?
To je nápad mať 2 gólmanov :roll:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
acskncl

Post by acskncl »

Co treba nejakeho koupit. Aspon 3 brankari byl vzdy zaklad bez ktereho neslo hrat.
Na ceste do propadliste dejin.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”