Divize A

Moderator: Czech Moderators

kopeckar
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by kopeckar »

pupajdi13 wrote:
tomkycz wrote:kluci držím všem palce zejména těm co budou mít starosti se záchranou, bude to maso !!!
tak to držíš především mě :mrgreen: a já ti za to děkuju :lol:
Držíme palce, a kdyžtak se obraťte na odborníky. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
agamator
Team Manager

Post by agamator »

Tak Chmelaře čeká český start do soutěže :mrgreen:

Po 09 Lis 2009 FK CHMEL - FK Bolka FOREVER
Út 10 Lis 2009 FC Strakapůd - FK CHMEL
Čt 12 Lis 2009 FK CHMEL - PC Bonner
Pá 13 Lis 2009 FC Letenská šlechta - FK CHMEL
Agamator, FK CHMEL, C.6
kopeckar

Post by kopeckar »

agamator wrote:Tak Chmelaře čeká český start do soutěže :mrgreen:

Po 09 Lis 2009 FK CHMEL - FK Bolka FOREVER
Út 10 Lis 2009 FC Strakapůd - FK CHMEL
Čt 12 Lis 2009 FK CHMEL - PC Bonner
Pá 13 Lis 2009 FC Letenská šlechta - FK CHMEL
Koukám dny česko-českého přátelství. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Tak jsem si všiml,že čechoslováků je v áčku deset (včetně maskovaných). Tož bylo by fajn, kdyby jste se udrželi všichni :mrgreen:
Andrew - Sokol Čejč
Big El

Post by Big El »

tomkycz wrote:kluci držím všem palce zejména těm co budou mít starosti se záchranou, bude to maso !!!
Také se přidávám. A snad jen dodám, že držím palce i těm co budou mít starosti s bojem o titul a bednu :lol:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Tak jsme neobháli první místo po losování...což nás velmi mrzí, přece jen už jsme byli dvakrát za sebou nasazeni jako č.1, letos jsme díky výprodeji Cartuse a De Zoeloeho až č. 3 :cry:

První zápas hrajeme u Buniciiho, rozhodcí 45% a včera zraněná obě LF nás rozhodně nestaví do pozice favorita :(

Takže good luck osmi čechům a Strakapoudovi ;-)
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
Michal Kejchal
Team Board Member

Post by Michal Kejchal »

Ahoj,
tak se sem oficiálně hlásím. Letošním cílem je záchrana v lize a útok na SP cup. Naplánoval jsem si poslední sezónu pod Palestinskou vlajkou a rád bych tamním fanouškům přivezl vytoužený pohár.
Občas někdo komentuje mojí vlaječku nebo se ptá proč, tak jen na vysvětlenou podotýkám, že se cítím být patriotem. Ke změně vlajky jsem sáhl v loňském prosinci, kdy jsem pobýval v Palestině na Západním břehu právě během neštastného incidentu v Gaze. Jde o vyjádření solidarity.
Peace a hodně bodů všem!
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Viastore - FC Letenská šlechta 1 : 0

/color]

výkony - 141 : 136
diváci - 35.762

Předpoklady se naplnily a porážka je na světě :lol:
V zápase uřadoval pan píštalka - těsně před poločasem v 43.minutě dostal přímou rudou domácí golman , za kopačku do zadku našeho hráče ( náš hráč tutově provokoval a vyšpuloval jí na něj,takže se neměl čemu divit :mrgreen: )
Aby nám to nebylo líto,tak v 64.minutě přišla přísná druhá žlutá pro našeho RB za předčasně rozehranou standartku.
Víc prostoru na hřišti svědčilo domácím a tak nás v 81.minutě potrestali bombou z přímého kopu .
Nálada v týmu nedává dobré výhlídky ani na zítra.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
oslicek

Post by oslicek »

hmmm, sem nějak přepálil začátek, i když mělo být ještě o dva body více :-(. no, zítra bych bral bod všema deseti.

asi poprvé v dějinách jsou na prvních třech místech tři české vlajky - hned bych ukončil sezónu:-).
Michal Kejchal
Team Board Member

Post by Michal Kejchal »

oslicek wrote:hmmm, sem nějak přepálil začátek, i když mělo být ještě o dva body více :-(. no, zítra bych bral bod všema deseti.

asi poprvé v dějinách jsou na prvních třech místech tři české vlajky - hned bych ukončil sezónu:-).
Náš duel jsem vyhodnotil jako "bez šance". Venkovní prostředí, mírný rozhodčí a odpočatí Totemští staříci představovalo smrtící kombinaci. Ale kdybych Ti před zápasem napsal, že postavím béčko, tak bys mi stejně nevěřil... :P
bono25
Team President

Post by bono25 »

oslicek wrote:

jsem pro :lol:
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

oslicek wrote:. no, zítra bych bral bod všema deseti.
No to já taky :lol: :lol: - tuším,že si odvezeš všechny 3 :roll: - narozdíl od tvého jednoho přáteláčku na morálku já dnes kopal 4 tury .
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
kopeckar

Post by kopeckar »

pupajdi13 wrote:No to já taky :lol: :lol: - tuším,že si odvezeš všechny 3 :roll: - narozdíl od tvého jednoho přáteláčku na morálku já dnes kopal 4 tury .
Pane kolego, klobouk nahoru, já bych si nedovolil kopat ani do jednoho tura a vy hned do čtyř. No jo no jste úplně jiná liga. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
oslicek

Post by oslicek »

Michal Kejchal wrote:
oslicek wrote:hmmm, sem nějak přepálil začátek, i když mělo být ještě o dva body více :-(. no, zítra bych bral bod všema deseti.

Náš duel jsem vyhodnotil jako "bez šance". Venkovní prostředí, mírný rozhodčí a odpočatí Totemští staříci představovalo smrtící kombinaci. Ale kdybych Ti před zápasem napsal, že postavím béčko, tak bys mi stejně nevěřil... :P
věřil bych ti a postavil bych taky béčko - to by mělo dát o dva body méně :wink:
bohužel se staříky se dá hrát pouze pondělní a čtvrteční zápas a nejlépe doma. vhodný los mi proto vydržel jen první týden - od příštího týdne začne utrpení.
oslicek

Post by oslicek »

pupajdi13 wrote:
oslicek wrote:. no, zítra bych bral bod všema deseti.
No to já taky :lol: :lol: - tuším,že si odvezeš všechny 3 :roll: - narozdíl od tvého jednoho přáteláčku na morálku já dnes kopal 4 tury .
BS to vyhodnotilo jako vyrovnaný zápas - mě už podruhé nečekaně pomohl rozhodčí s červenou - jinak by to byla asi ta remíza a byli bysme oba spokojení :-)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”