Po 09 Lis 2009 FK CHMEL - FK Bolka FOREVER
Út 10 Lis 2009 FC Strakapůd - FK CHMEL
Čt 12 Lis 2009 FK CHMEL - PC Bonner
Pá 13 Lis 2009 FC Letenská šlechta - FK CHMEL
agamator wrote:Tak Chmelaře čeká český start do soutěže
Po 09 Lis 2009 FK CHMEL - FK Bolka FOREVER
Út 10 Lis 2009 FC Strakapůd - FK CHMEL
Čt 12 Lis 2009 FK CHMEL - PC Bonner
Pá 13 Lis 2009 FC Letenská šlechta - FK CHMEL
Koukám dny česko-českého přátelství.
ŇOUMÍCI 55.sezóna, divize A, ??? 52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu 19.8.2013 - 152
Tak jsme neobháli první místo po losování...což nás velmi mrzí, přece jen už jsme byli dvakrát za sebou nasazeni jako č.1, letos jsme díky výprodeji Cartuse a De Zoeloeho až č. 3
První zápas hrajeme u Buniciiho, rozhodcí 45% a včera zraněná obě LF nás rozhodně nestaví do pozice favorita
Takže good luck osmi čechům a Strakapoudovi
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! )
Ahoj,
tak se sem oficiálně hlásím. Letošním cílem je záchrana v lize a útok na SP cup. Naplánoval jsem si poslední sezónu pod Palestinskou vlajkou a rád bych tamním fanouškům přivezl vytoužený pohár.
Občas někdo komentuje mojí vlaječku nebo se ptá proč, tak jen na vysvětlenou podotýkám, že se cítím být patriotem. Ke změně vlajky jsem sáhl v loňském prosinci, kdy jsem pobýval v Palestině na Západním břehu právě během neštastného incidentu v Gaze. Jde o vyjádření solidarity.
Peace a hodně bodů všem!
Předpoklady se naplnily a porážka je na světě
V zápase uřadoval pan píštalka - těsně před poločasem v 43.minutě dostal přímou rudou domácí golman , za kopačku do zadku našeho hráče ( náš hráč tutově provokoval a vyšpuloval jí na něj,takže se neměl čemu divit )
Aby nám to nebylo líto,tak v 64.minutě přišla přísná druhá žlutá pro našeho RB za předčasně rozehranou standartku.
Víc prostoru na hřišti svědčilo domácím a tak nás v 81.minutě potrestali bombou z přímého kopu .
Nálada v týmu nedává dobré výhlídky ani na zítra.
oslicek wrote:hmmm, sem nějak přepálil začátek, i když mělo být ještě o dva body více . no, zítra bych bral bod všema deseti.
asi poprvé v dějinách jsou na prvních třech místech tři české vlajky - hned bych ukončil sezónu:-).
Náš duel jsem vyhodnotil jako "bez šance". Venkovní prostředí, mírný rozhodčí a odpočatí Totemští staříci představovalo smrtící kombinaci. Ale kdybych Ti před zápasem napsal, že postavím béčko, tak bys mi stejně nevěřil...
oslicek wrote:hmmm, sem nějak přepálil začátek, i když mělo být ještě o dva body více . no, zítra bych bral bod všema deseti.
asi poprvé v dějinách jsou na prvních třech místech tři české vlajky - hned bych ukončil sezónu:-).
Náš duel jsem vyhodnotil jako "bez šance". Venkovní prostředí, mírný rozhodčí a odpočatí Totemští staříci představovalo smrtící kombinaci. Ale kdybych Ti před zápasem napsal, že postavím béčko, tak bys mi stejně nevěřil...
věřil bych ti a postavil bych taky béčko - to by mělo dát o dva body méně
bohužel se staříky se dá hrát pouze pondělní a čtvrteční zápas a nejlépe doma. vhodný los mi proto vydržel jen první týden - od příštího týdne začne utrpení.