Ne, antivir mi hlásí problém s malwarem, mám poslat přihlašovací mail...léblík wrote:Jede vám SPMT ?

Moderator: Czech Moderators
Ne, antivir mi hlásí problém s malwarem, mám poslat přihlašovací mail...léblík wrote:Jede vám SPMT ?
Mě SPMT jede OK - úplně stejně jako vždy, bez jakýchkoli zásahůacskncl wrote:me uz to antivirak na malwara blokoval vcera odpoledne, pri vypnuti antivira se to spustit dalo normalne.
Taky tak..Big El wrote:Mě SPMT jede OK - úplně stejně jako vždy, bez jakýchkoli zásahůacskncl wrote:me uz to antivirak na malwara blokoval vcera odpoledne, pri vypnuti antivira se to spustit dalo normalne.
Mě taky...Big El wrote:Mě SPMT jede OK - úplně stejně jako vždy, bez jakýchkoli zásahůacskncl wrote:me uz to antivirak na malwara blokoval vcera odpoledne, pri vypnuti antivira se to spustit dalo normalne.
jo, avast mámhusic wrote:Mě taky...Big El wrote:Mě SPMT jede OK - úplně stejně jako vždy, bez jakýchkoli zásahůacskncl wrote:me uz to antivirak na malwara blokoval vcera odpoledne, pri vypnuti antivira se to spustit dalo normalne.
Nemáte Avast? Kolega taky říkal, že mu to od včera nejde...
Já mám AVG 2012, v pondělí večer jsem spustil test a včera ráno jsem zjistil tuto infomaci:acskncl wrote:Taky mam avast a vecer to stale zlobilo, ted nevim, v praci to nainstalovane nemam.
Zvláštní. Já nemám problém se spuštěním ani doma s W7 nebo v práci s XP. Je ale fakt, že neinstaluju, ale pouze pouštím z flash disku...mantel wrote:Už mně ty problémy nebaví, odinstaloval jsem to. Buď to bude po nové instalaci lepší nebo si holt budu zvykat fungovat bez tohoto prográmku.