Kdyby si dostal naše Béčko, tak jdeš dál..maybach wrote:Tentokrat jsem uz po druhem kole out. To je tak kdyz dostanete Becko (druhy za pupajdim), ktere udela pres 140 a co ja pak s tim muzu delat

Moderator: Czech Moderators
Kdyby si dostal naše Béčko, tak jdeš dál..maybach wrote:Tentokrat jsem uz po druhem kole out. To je tak kdyz dostanete Becko (druhy za pupajdim), ktere udela pres 140 a co ja pak s tim muzu delat
Asi spatne jsem se vyjadril. Mel jsem na mysli druhy tym z B divize nikoli B-vyber tohoto hraceDraha wrote:Kdyby si dostal naše Béčko, tak jdeš dál..maybach wrote:Tentokrat jsem uz po druhem kole out. To je tak kdyz dostanete Becko (druhy za pupajdim), ktere udela pres 140 a co ja pak s tim muzu delatkončíme po výkonu 58
Vyjádřil ses správně...já jsem taky aktuálně první v béčkumaybach wrote:Asi spatne jsem se vyjadril. Mel jsem na mysli druhy tym z B divize nikoli B-vyber tohoto hraceDraha wrote:Kdyby si dostal naše Béčko, tak jdeš dál..maybach wrote:Tentokrat jsem uz po druhem kole out. To je tak kdyz dostanete Becko (druhy za pupajdim), ktere udela pres 140 a co ja pak s tim muzu delatkončíme po výkonu 58
PaTTTTrick wrote:Tak dnes se u nás udál velký svátek, v rámci poháru SP k nám přijel sám velký Noldor s jeho družinou.... Byl to opravdu velký svátek a v rámci nervozity před utkáním náš trenér zapomněl nastavit sestavu, i tak se oslabený Ctým rval statečně, leč na bohatýra SP dějin to nestačilo
Tak na to se moc těším. Vy dva jste živá reklama na SP, to jsem v žádné další hře nezažilMilko wrote:A máme tu štvrťfinále:
Chelsea champion - A ??-?? S.S. Wallachs - A
FK Laugaricio - B.3 ??-?? The Last Mohycan - C.6
swiftai - B.2 ??-?? ars3nal - A
Beringen United Mightyred - C.5 ??-?? Banga_LT - B.1
Žreb bol veľmi naklonený nášmu mužstvu. V podstate sa už môžeme pripravovať na semifinále
Ešteže tam sú tí dvaja Slováci, inak by to nemalo žiadnu úroveňmantel wrote:Tak na to se moc těším. Vy dva jste živá reklama na SP, to jsem v žádné další hře nezažilMilko wrote:A máme tu štvrťfinále:
Žreb bol veľmi naklonený nášmu mužstvu. V podstate sa už môžeme pripravovať na semifinále
Pripravovať na semifinále ??Milko wrote:A máme tu štvrťfinále:
Jo takové "malé stretnutie",to je největší umění na SP. Takový péesko by se bez toho nedostal ani z Háčka...Milko wrote: Nech mi nikto nehovorí, že domáci nemali "malé stretnutie" pred zápasom s tými 3 čiernymi skorumpovanými rozhodcami...